Između koga?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Razbijena stakla na dva auta u povratku Škripara iz Foče, tko je bio s druge strane nije ni bitno! Nego s čime se ljudi hvale, mogli su u onom dijelu šume da su dignuli dva auta i u rukama ih nosili sta ih je bilo

-
- Kontakt:
Vise mene brine sto ce Suljic igrati, nego sto Gulash neceVanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:56nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:11Ocekujem nekog od trojca Sivac, Gigovića, Kazlagić pa ti sam skontaj sta ocekujem![]()
![]()
![]()
![]()
Cuvajte nam Gulasha, Boga mi ce se osjetiti sto prekosutra ne igra![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 nov 2023, 22:03Vise mene brine sto ce Suljic igrati, nego sto Gulash neceVanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:56nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:11
Ocekujem nekog od trojca Sivac, Gigovića, Kazlagić pa ti sam skontaj sta ocekujem![]()
![]()
![]()
![]()
Cuvajte nam Gulasha, Boga mi ce se osjetiti sto prekosutra ne igra![]()
![]()
![]()

Ma suljic ce protiv nas izgledati ko osimeh i kvica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
@avanti zasto lesinari nisu dosli, zna li se?
-
- Kontakt:
Danas sudija morao da navlaci Bojcu protiv drugoligasa,cudo im nije navukao i kadet8ma da nas uzmu u BL?
Jedno su njegove želje, a drugo mogućnosti..
The saddest thing in life is wasted talent.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Spustaj cijenu Buljubasicu."Najveći talenat u bh. ligi trenutno? Teško pitanje. Moram vrtiti po glavi. Možda mali Buljubašić u Sarajevu koji nadolazi, jako dobro igra Hasić koji je došao iz Bešiktaša, oni su relativno mladi i imaju kvalitetu za dalji iskorak", završio je hrvatski stručnjak.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Cudo je naveo nase talente i igrace,ovdje kako pricaju ja kontao kdo nas sve antitalenti,propali transferi itd a jedini mi prodajemoNirton je napisao/la: ↑29 nov 2023, 22:59Spustaj cijenu Buljubasicu."Najveći talenat u bh. ligi trenutno? Teško pitanje. Moram vrtiti po glavi. Možda mali Buljubašić u Sarajevu koji nadolazi, jako dobro igra Hasić koji je došao iz Bešiktaša, oni su relativno mladi i imaju kvalitetu za dalji iskorak", završio je hrvatski stručnjak.![]()
Ne znam.
Jesi bio na utakmici?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 22:40Danas sudija morao da navlaci Bojcu protiv drugoligasa,cudo im nije navukao i kadet8ma da nas uzmu u BL?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Tri auta, tri dobro razbijene glave i dvije zastavice, jer ništa drugom osim nekih smecarskih zastavica, ako se mogu i zastavicama nazvati, ne smiju nositi sa sobom. Od sad ih ni 10 nece biti na gostovanjima.
Navijacke grupe u BiH
Realna procjena
U zadnje 3 godine
1.TM
2.RA/UM
3.HZ
4.ROBIJASI
5.FUKARE
6.POSKOCI
7.ONI IZ DOBOJA NEZ KAKO SE ZOVU POSPAN SAM
8.SKRIPARI
9. Navijači TC nez kako se zovu Jel divizija il gazije kako ono
10. LEŠINARI
Realna procjena
U zadnje 3 godine
1.TM
2.RA/UM
3.HZ
4.ROBIJASI
5.FUKARE
6.POSKOCI
7.ONI IZ DOBOJA NEZ KAKO SE ZOVU POSPAN SAM
8.SKRIPARI
9. Navijači TC nez kako se zovu Jel divizija il gazije kako ono
10. LEŠINARI
Zadnja izmjena: Dovoljan, dana/u 30 nov 2023, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Spavaj, lakse ce ti bitimasterfan je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:46Tri auta, tri dobro razbijene glave i dvije zastavice, jer ništa drugom osim nekih smecarskih zastavica, ako se mogu i zastavicama nazvati, ne smiju nositi sa sobom. Od sad ih ni 10 nece biti na gostovanjima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma naravno da vise cijenimo i postujemo Sarajevo, ali to ne znaci da ce momci popustati nekom. Kada dodjemo na taj nivo naravno. Borba za nas dres, a najmanje je bitno ko je protivnik.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 18:14Hahaha kakvi bolesnici hahahah. Vel3z nas redovno natambura u zadnje vrijeme i kao nesto pricate. Dobre i gospodske odnosi klubova niko ne naziva filijalama,to je normalno kad imas normalne ljude a ne polusv8jet kao kod zeljkana. Inace ti Robijasi i Celik vas nikad smislit nisu mogli,mi smo vazda gospoda bili za vas to znaju i oni i njihov klub,Sarajevo im nikad odmoglo nije vec samo pomoglo kad je moglo.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:24Sta kazu Hadzikic i Guliashvili jeste li filijala?
Cisto onako informativno, filijale se ne zasnivaju na osnovu "stimanja" rezultata kako "vecem" klubu odgovara, o tome cu u drugom dijelu. Nego na osnovu toga da veliki klubovi salju igrace u manje klubova gdje ce imati prostor da se razvijaju, i na osnovu toga da ce manji klubovi dati "povoljnije" uslove za vlastite igrace.
O tome govori veliki broj igraca koji igraju na relaciji Kosevo-Vrapcici.
A ovi sa Koseva i sanjaju o tome kako ce "porobiti sve u FBiH". Neki dan ste imali i post o tome. Kako je plan slati igrace u Slobodu, Celik, Velez, MDK, Igman, a za uzvrat te iste ekipe nece zapinjati protiv njih, a protiv konkurenata ce ginuti. Odnosno, da ce biti oni taj "bosnjacki" predstavnik.
Najtuznije sto za slicne stvari prozivaju Borac i Zrinski..
Tu sam jedino siguran u Celik i njegove navijace koji nikad nisu i nece biti dupelizci pitarima.![]()
Sto se navijaca tice, tu nema pardona ni za jedne, medjutim treba priznati da su HZ ispred ovih drugih. Mislim da je uvijek bilo zesce sa njima, ali su ljudi koliko toliko posteno isli. Ove druge i postenje ne mozes staviti u istu recenicu.
Celik!3,2,2.
Sedmi na tabeli, nedjelja 13h, neatraktivan protivnik, hladnoca reze i opet cca. 1.200 ljudi na jugu uz odlicno izdanje.
Podrska od strane najbolje, najjace i najorganizovanije navijacke grupe u Bosni i Hercegovini kakvu nesposobnjakovici sa kur*oboljom na terenu vec odavno ne zasluzuju.
OSTAJMO - U BOSNI JE NADA I SVI MOJI SNI
-
- Kontakt:
Kakva crna divizija, ta grupa postojala mozda na 3-4 utakmice i od tad ne postoje
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ganjaju vas do Mostara,onda u SB vas napadnu ni tu niste sigurni,sada Foca gdje god krenete batine dobijete,nema da se puca vas SB? Stisnu se damu,budete kao curice,placeteLazarov je napisao/la: ↑30 nov 2023, 00:02Spavaj, lakse ce ti biti
- KONTRASVIH
- Kontakt:

TOP 10 u BiH nakon jucerasnjeg odsustva sa terena pojedinih grupa
1. TM
2. HZ
3. UM
4. Lesinari
5. Robijasi
6. Poskoci
7. Alkohol momci
8. Hahari Stolac