FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko zna da li će smanjiti svoje zahtjeve. Nešto bezveze kontam opet im je bolje da ga prodaju nama nego Rijeci radi više faktora.
2021. godine su tražili toliko koliko sam naveo i Rijeci nisu popuštali nimalo a gledaj koliko je vremena prošlo.
Dobra stvar je što Menalo uopće nema veliku platu koju mi definitivno možemo pokriti, u pitanju je cifra od €10.000 na mjesečnom nivou.
On je tog novca itekako vrijedan ali ne znam šta ćemo sa njegovim ugovorom tamo. Mirvić je počeo plaćati obeštećenja ali ne znam bi li toliko dao.
Možda i možemo nešto ispregovarati ali ne vjerujem da bi ga pustili za manje od naprimjer €400.000, toliko su ga i platili Širokom Brijegu.
Bolje je uzeti sad novac ako već Jakirović ne računa na njega, siguran sam da se i njemu igra.
Uvijek postoji ta opcija posudbe ali on neće više to jer ga čitav ugovor vodaju gore-dole. Možda promjeni mišljenje, ovdje je ipak mnogo lakše izboriti mjesto u prvih 11 nego u Zagrebu.
2021. godine su tražili toliko koliko sam naveo i Rijeci nisu popuštali nimalo a gledaj koliko je vremena prošlo.
Dobra stvar je što Menalo uopće nema veliku platu koju mi definitivno možemo pokriti, u pitanju je cifra od €10.000 na mjesečnom nivou.
On je tog novca itekako vrijedan ali ne znam šta ćemo sa njegovim ugovorom tamo. Mirvić je počeo plaćati obeštećenja ali ne znam bi li toliko dao.
Možda i možemo nešto ispregovarati ali ne vjerujem da bi ga pustili za manje od naprimjer €400.000, toliko su ga i platili Širokom Brijegu.
Bolje je uzeti sad novac ako već Jakirović ne računa na njega, siguran sam da se i njemu igra.
Uvijek postoji ta opcija posudbe ali on neće više to jer ga čitav ugovor vodaju gore-dole. Možda promjeni mišljenje, ovdje je ipak mnogo lakše izboriti mjesto u prvih 11 nego u Zagrebu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa naravno da pišu.. da smo Džajića u primeu doveli pisali bi da je qarina od igrača.
The saddest thing in life is wasted talent.
- feniksptica
- Kontakt:

Da je los loš je. Nema tu staGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 nov 2023, 21:24Isto kao što i za Milojevića pišu da je najgori trener.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ide cifra dole 100% niti je Mamić više u klubu, Menalo manje a igra, stariji je 2 godine, još im nismo rivali. Isto da sad Zrinjski ili Borac traže Guliashvilia a mi zadamo tu cifru jer su nam rivali.MortemHz je napisao/la: ↑29 nov 2023, 21:28Ko zna da li će smanjiti svoje zahtjeve. Nešto bezveze kontam opet im je bolje da ga prodaju nama nego Rijeci radi više faktora.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Milojević loš?feniksptica je napisao/la: ↑29 nov 2023, 21:34
Da je los loš je. Nema tu staGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 nov 2023, 21:24Isto kao što i za Milojevića pišu da je najgori trener.
Elvir Koljić jedan od glavnih meta pišu mediji
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
. U F.K. Sarajevo na zimu bi mogla doći ozbiljna pojačanja – u borbi za titulu.
Kako saznaju ****, povremeni reprezezentativac Bosne i Hercegovine i napadač rumunske Craiove, Elvir Koljić jedna je od glavnih meta tima sa Koševa.
Sta se desava ovo pa su se raspisali ovoliko oko igraca,ne pamtim da je više vijesti izlazilo a nije ni poceo prelazni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Znam drug,pricali su i za Diglisica pa sam.im na pocetku nudio opkladu i dao info iz prve ruke da je to laz i da nema nista od toga. Sta ce im za pomocni davat svaki mjesec? Isplatice ih i to je to ako dodje do togaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 20:57A jbg buraz nemam sta vjerovat ili ne, po ovome sto ja znam nije suplja. 99% vise gotova stvar. U pitanju su neki Arapi, dobice valjda onaj pomocni, nije bas s neba. Imace oni jako dobrih para od toga svake sezone, mada mislim da ipak nece moci parirati nama s te strane. To je javna tajna i ljudi pricaju. Niti je Sarajevo Los Angeles, niti su ovdasnji fudbaleri neke zvijezde do kojih se ne moze doci. Da ne govorim koliko laprdaju ljudi koji su vezani za klubove ili na nekim pozicijama. Sve se jako brzo procuje. Za Dulju sam licno cuo iz vise izvora, ali kontam ipak da on nece htjeti. Ali haj **** njih, da ne prljamo temu previse.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 20:39Stvarno vjerujes da ce im pare sa neba pasti? Suplja je kao i sve ostalo kod njih,dobice neke sitne novce,dovest neke igrace i to je to,jedino ako Dulja sebi nije spustio c8jenu na mizeriju inace ga oni nemaju cime platitiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:35
Ma dobice oni dobrih para na zimu i pojacat se. Znaju to igraci vjeruj mi i otvoreno pricaju o tome na kafama po Mrvici i slicno. On ako bi tamo isao ne bi sigurno iz ljubavi. Kazem ako, ali opet ne vjerujem.
-
- Kontakt:
Elvir Koljic blizu dolaska??
Uhh al sijeva sa svih strana hahaha
A Nije ni decembar jos
Uhh al sijeva sa svih strana hahaha
A Nije ni decembar jos
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Elvir bez povreda bi danas igrao u top 5 ligama.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
To nije vezano za ovo sto rade s tim arapskim ministarstvom preko Jozaka, odvojene stvari skroz. Nego su tom relacijom nasli Arape koji su zainteresovani da grade nesto na onom terenu. To nezz tacno kako ce ici, da li neki procenti ili kesiranje, ali nece prodati upravljacka prava uopste, samo tu nekretninu i vjerovatno ce preko istih sema dobiti jakog generalnog iz Arabije. To je bar sto ja znam najverovatnija opcija, iz poprilicno pouzdanih izvora.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 22:12Znam drug,pricali su i za Diglisica pa sam.im na pocetku nudio opkladu i dao info iz prve ruke da je to laz i da nema nista od toga. Sta ce im za pomocni davat svaki mjesec? Isplatice ih i to je to ako dodje do toga
Ne trebamo se mi previse opterecivati, ali eto dobro je znati sta mozes ocekivati od konkurenata u iducim godinama. Znaci Mirva sad gas mora dati jos vise, jer ima vec Zrinjski Kabirija, a Borac Vicu. Mi kako znamo i umijemo moramo ojacati poziciju u savezu, bez toga je jako tesko nesto napraviti, jer ce ovi kriminalci nastaviti s brutalnim otimanjem.
Koljic mi je bas naumpao kad su ovdje onog Vidica spominjali, on je top igrac samo ne znam u kakvoj je formi jer znam da se je par puta opasno povrijedio
Pisat ce se svasta to je sigurno pogotovo jer smo mi u pitanju. I nemojte se iznenaditi ako se spomenu bruku nerealnih transfera jer je to i cilj ovih lezihljebovskih portala. Al raja ce i dalje nasjedati ko po obicaju.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Koljić igračina još u Krupi dok je igrao sam ga priželjkivao
- luckystrike
- Kontakt:
E čuj dobit' ozbiljne pare na zimu
Mogu se nadati samo paketićima za Novu godinu.

Mogu se nadati samo paketićima za Novu godinu.
šta šta je, je*em ti
- belosevic23
- Kontakt:
Koljic samo jednom u karijeri prebacio 10 golova, uz onu veliku povredu u karijeri iskreno ne zelim ga u nasim redovima..daleko od toga da je los igrac ali mislim da mozemo nesto bolje izvuci
Svaka Koljicu cast, top igrac, al iskreno ne bih volio, decko sklon povredama.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Oni nemaju upravljacka prava,nemaju kao mi statut itd jer su amateri,poludavaju to evo 10 godina. To ministarstvo iz Saudije je uslo i u Zeleznik iz Panceva,poslali im trenera da se uci tj nastavnika fizickog kao i kod zeljkana. Nece nista oni prodavat.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 22:24To nije vezano za ovo sto rade s tim arapskim ministarstvom preko Jozaka, odvojene stvari skroz. Nego su tom relacijom nasli Arape koji su zainteresovani da grade nesto na onom terenu. To nezz tacno kako ce ici, da li neki procenti ili kesiranje, ali nece prodati upravljacka prava uopste, samo tu nekretninu i vjerovatno ce preko istih sema dobiti jakog generalnog iz Arabije. To je bar sto ja znam najverovatnija opcija, iz poprilicno pouzdanih izvora.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 22:12Znam drug,pricali su i za Diglisica pa sam.im na pocetku nudio opkladu i dao info iz prve ruke da je to laz i da nema nista od toga. Sta ce im za pomocni davat svaki mjesec? Isplatice ih i to je to ako dodje do toga
Ne trebamo se mi previse opterecivati, ali eto dobro je znati sta mozes ocekivati od konkurenata u iducim godinama. Znaci Mirva sad gas mora dati jos vise, jer ima vec Zrinjski Kabirija, a Borac Vicu. Mi kako znamo i umijemo moramo ojacati poziciju u savezu, bez toga je jako tesko nesto napraviti, jer ce ovi kriminalci nastaviti s brutalnim otimanjem.
Ma onsksv igrac sa onim kvalitetom sa jednom nogom ovdje moze igrat, a rumuni su ti mesari samo takvi... Cisto sumnjam da bi se ovdje povrijedjivo ...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, bordobijeli, Dadox, Haksss, HariTz, iliyaa8, miguelramos, MojaMalenkost, Proximic, riki46, sassari, Vanja8 i 101 gost.