Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
nisam te optuzivao ngo to je jos nekako bila impulsivna rakcija --- pa zar mi zamjeris nakon ovakve utakmiceRaul_64 je napisao/la:malo informisanja nije na odmet...bar sto se tice Real,znam sigurno da Ribi i Svinja zaradju istih 10 milion...eurofighter typhoon je napisao/la:bolje i to i da nista ne osvajamo,al vi placate po 10-ak miliona pola svoje ekipe a nikad nista da osvojite...Mi podnosimo jednog igraca al kako je vama sa pola ekipe![]()
prvo nisam dosao da trolam,samo ukazujem na nesto ocito...
a drugo poslije ovakve utakmice ja bi legao spavat a ne visio na forumu
Losa ti je logika jaranemoustapha je napisao/la:Logika mi govori da nece. Igraju puno bolje da bi sad nesto zeznuli. Doci jos koji gol samo treba strpljenja.amerosm je napisao/la:Sada opet Robben. Samo molim Boga da se ovi promasaji ne osvete.
amell je napisao/la:eh,bismilahi rahman ni rahim
kul e uzu bi rabi nas meliki nas ilahi nas min seril vesva sil hanas eleziju vesvisu fisu duri nas mi nel dzineti ve nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uz to i mozete pobijediti,,,,amell je napisao/la:eh,bismilahi rahman ni rahim
kul e uzu bi rabi nas meliki nas ilahi nas min seril vesva sil hanas eleziju vesvisu fisu duri nas mi nel dzineti ve nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edin_tm87 je napisao/la:Gledaj s cim se on igra. Komu ne bi zube polomio! Bar napisi pravilno!amell je napisao/la:eh,bismilahi rahman ni rahim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aludira na molitvu jednog Bayernovog navijaca prije utakmice.eurofighter typhoon je napisao/la:tako i mozete pobijediti,,,,amell je napisao/la:eh,bismilahi rahman ni rahim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve mogu prihvatiti, ali da 'gradjevinari' pricaju o bacenim parama, to ne mogu nikakoRaul_64 je napisao/la:stakleni se povrijedio...eurofighter typhoon je napisao/la:samo da ovaj Gaal ode i sve ce biti ok![]()
Pa nemozes robbena izbacit
![]()
![]()
hallloooo
![]()
pa jel to humano
pretpostavljam da je to od 2 sedmice pa vise...
znaci bubam 5,6 golova.3,4 asistencije za 10 miliona godisnje(za ovo sam siguran)
pa pogledaj amelaKlare je napisao/la:ali večeras kao da je bila neka veća sila koja nam nije dala
Nisam primjetio da je tema KakaValencia je napisao/la:Koliko je Kaka postig'o golova!??
gubis pojam o realnosti......veceras je bayern u 60 minuta rasturio intera i na kraju je svojim greskama izgubio utakmicu....ne vidim bas po cemu je italija pojam, italija ima 1 titulu vise svjetskog prvaka, a znamo ko je najvise puta osvajao euro....a ti si tamo kukumakao po forumima o nesreci italijanski klubova a sad dizes glavu vrlo visoko....bayernov poraz jeste gorak, al najzalosnije za fudbal je veceras sto je bolja ekipa ispala...samo snace i intera uskoro ono sto je snaslo juve od bayerna prosle sezone....i jos jedan info inter i ako osvoji ligu prvaka, talijani opet ostaju bez jednog mjesta u ligi prvaka...dragi magica sanjar i ta nada se ugasila za talijaneMaGiCa je napisao/la:A htela je ona da izbaci sampiona - ne ide, ne ide....
Ajde sad malo da vas cujem, vi sto se.ete "Serie A Gnoj", "Mafia A" i ostale gluposti.
Italija u fudbalu je pojam za Nemce i u klupskom i u reprezentativnom pogledu - bila i bice.
jel to jedini nacin na koji mozes dozivjet orgazam???pa dobro od tebe se nista drugo nije ni ocekivaloamell je napisao/la:uh evo tek sam dosao do sebe,nakon gola pandeva dozivio sam orgazam koji je trajao sat vremena,pocela mi pinjaka na usta izlaziti kad skoci moj stari uze me i odmah u hitnu kad tamo ufatio se red od 200 metara kazu sve poslije utakmice dosli neki momci sa bayernovim salovima valjda im bilo loše i pozlilo im,a sada cu vam svma odpjevati jednu pjesmu "TI SI MOJ TRINAESTI BROJ JA NESRETAN MOMAK TVOOOOOJ"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.