Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
Kulašin, kod nas rezerva, a ovaj bi ga na Ukrajinu slao...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Sta frajer nalupa, majko moja draga...Kulasin rezerva Ćaviću u Borcu i on bi ko fol trebao rijesiti Ukrajince u baražu.
Nalić alibi igrac, u 9 utakmica za reprezentaciju ja ne znam da je ijedan dobar potez sam napravio.
Hamulić je Vinicius Jr za obojicu
Nalić alibi igrac, u 9 utakmica za reprezentaciju ja ne znam da je ijedan dobar potez sam napravio.
Hamulić je Vinicius Jr za obojicu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Cuj Kulasin 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bayern M u19 - Coppenhagen u19 2:1
Adin Licina u prvih 11
Mali 16 godina ima ponikao u Bayernu
Ove sezone 10 utakmica 7 golova i 2 asistencije za u19

Takodjer Real Sociedad u19 - RB Salzburg u19 0:2
Hamzic 90 min na golu

Pisam se na savez i na trenere mladjih selekcija
Adin Licina u prvih 11

Hamzic 90 min na golu

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Stvarno na ovom forumu ima pacijenata sa ozbiljnim poremećajima i licnosti i mozga
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Brigada to nesto na moj racun ili
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zato sto ce Licina prije za Njemacku zaigrati nego za nas, a ako i ne zaigra za njih voli vise Crnu Goru nego Bosnu, nista cudno za sandzaklije, a mozda cak i pravno nema pravo da igra za nas.
Dzemidzic spominje nekakve projekte sa migrantima. Da li je ko upoznat s time ili je samo onako bubnuo da uljepsa sliku saveza 

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- Beduin
- Kontakt:
Dobro te ba vise sa tim Adinom, ko da je standardni prvotimac Cityja, a ne dijete od 16g u U19 ekipiti pa da na svakoj temi lijepis jedno te isto.NoDi80 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 20:12Bayern M u19 - Coppenhagen u19 2:1
Adin Licina u prvih 11
Hamzic 90 min na golu
Takvih "strasnih" igraca se mi nagledali pa nestali cim su profi fudbal krenuli igrati, da bismo odmah dizali nekoga toliko.
Daj na Euro da se ode, da se posigne rejting reprezentaciji, odmah ce i ta djeca se lakse privoliti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dovoljno je da mu vidiš glupavu facu i da znaš da laže.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Vjerovatno planira obici sve prihvatne centre i granicu kod Bihaca i izvrsit' testiranje svih poletnih, na oko mladjahnijih Pakistanaca i Afganistanaca ... pa ko se pokaze u trci i izdrzljivosti bice pozvan za baraz ... ako do tad ne uspije prec' granicu ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Nikad nisam cuo osobu koja toliko puno prica a u stvari ne kaze nista kao ovaj Dzemidzic. Obican BOT.
Mozes ga zamjeniti s bilo kojom osobom iz NFSBIH, i nece biti razlike u narativu.
Mozes ga zamjeniti s bilo kojom osobom iz NFSBIH, i nece biti razlike u narativu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nogometaš kazahstanske Astane Stjepan Lončar govorio je za hrvatske medije uoči današnje utakmice ovog kluba protiv Dinama u Konferencijskoj ligi, a tom je prilikom otkrio da se oprostio od reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Na Lončara su ljubitelji nogometa u BiH vjerovatno i pomalo zaboravili pošto ga na spiskovima reprezentacije nije bilo od septembra 2021. godine, a sada je otkrio da je čelnicima Nogometnog saveza BiH saopćio svoju odluku.
"Nisam to ranije govorio u medijima, ali završio sam reprezentativnu karijeru, to sam korektno rekao i ljudima u Savezu. Rezultati u kvalifikacijama posljedica su svih odnosa u NS BiH, za koje znamo kakvi su. Momcima koji igraju nije lako, ima tu puno nenogometnih problema. Svim srcem želim da BiH prođe dodatne kvalifikacije i plasira se na Euro, ali da bi došao rezultat, prvo se moraju posložiti stvari u Savezu", rekao je Lončar u izjavi za Sportske novosti.
Lončar ima 27 godina i trenutno je u Astani kao posuđen igrač mađarskog Ferencvaroša. Ponikao je u Širokom Brijegu, a još je nastupao i za Neretvanac, Rijeku i Kortrijk.
Za reprezentaciju BiH je upisao 11 nastupa i nije se upisivao u strijelce ili asistente.
Na Lončara su ljubitelji nogometa u BiH vjerovatno i pomalo zaboravili pošto ga na spiskovima reprezentacije nije bilo od septembra 2021. godine, a sada je otkrio da je čelnicima Nogometnog saveza BiH saopćio svoju odluku.
"Nisam to ranije govorio u medijima, ali završio sam reprezentativnu karijeru, to sam korektno rekao i ljudima u Savezu. Rezultati u kvalifikacijama posljedica su svih odnosa u NS BiH, za koje znamo kakvi su. Momcima koji igraju nije lako, ima tu puno nenogometnih problema. Svim srcem želim da BiH prođe dodatne kvalifikacije i plasira se na Euro, ali da bi došao rezultat, prvo se moraju posložiti stvari u Savezu", rekao je Lončar u izjavi za Sportske novosti.
Lončar ima 27 godina i trenutno je u Astani kao posuđen igrač mađarskog Ferencvaroša. Ponikao je u Širokom Brijegu, a još je nastupao i za Neretvanac, Rijeku i Kortrijk.
Za reprezentaciju BiH je upisao 11 nastupa i nije se upisivao u strijelce ili asistente.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Uz Jajala definitvno najgori veznjak koji je igrao za reprezentaciju.
Amir polako ide njihovim stopama, mozda se dozove u buducnosti
Amir polako ide njihovim stopama, mozda se dozove u buducnosti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mislim da smo svi jedno vrijeme smatrali da ćemo imati nekog hajra od njega dok je razvaljivao u Rijeci, ali nas je brzo ohladio partijama u reprezentaciji, a evo vidimo da mu je i karijera u velikom padu, lik igra u Kazahstanu.MortemHz je napisao/la: ↑30 nov 2023, 15:11Nogometaš kazahstanske Astane Stjepan Lončar govorio je za hrvatske medije uoči današnje utakmice ovog kluba protiv Dinama u Konferencijskoj ligi, a tom je prilikom otkrio da se oprostio od reprezentacije Bosne i Hercegovine.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Mah, to oprostio se citaj nisu ga zvali. I to s razlogom ga nisu zvali.MortemHz je napisao/la: ↑30 nov 2023, 15:11Nogometaš kazahstanske Astane Stjepan Lončar govorio je za hrvatske medije uoči današnje utakmice ovog kluba protiv Dinama u Konferencijskoj ligi, a tom je prilikom otkrio da se oprostio od reprezentacije Bosne i Hercegovine.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Ne mogu da shvatim da nijedan nas bivsi igrac nije javno prozvao savez. Je li to svi imaju "oraha u dzepovima" pa se boje javno dici glas protiv Vice i ekipe? Pri tome mislim na bivse velike zvijezde repke kao Bolica,Baljica,Hasana,Sergeja,Senada Lulica( koji bi mozda najbolji bio za poziciju predsjednika saveza),Hibica,Vedu,Seju,Rahimica, Bajramovica.... Kako njima ne smeta ovo sve a mogu isto promijeniti jer bi sva raja bila za njih i uz njih,cijela javnost bi vrsila pritisak na ove klosare. Nesto slicno sto Vidic radi u Srbiji. Kako mi nemamo naseg " Vidica"?
Kako nije? Evo idemo redom, pocevsi od najsvijezeg:napapijri1987 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 01:03Ne mogu da shvatim da nijedan nas bivsi igrac nije javno prozvao savez. Je li to svi imaju "oraha u dzepovima" pa se boje javno dici glas protiv Vice i ekipe? Pri tome mislim na bivse velike zvijezde repke kao Bolica,Baljica,Hasana,Sergeja,Senada Lulica( koji bi mozda najbolji bio za poziciju predsjednika saveza),Hibica,Vedu,Seju,Rahimica, Bajramovica.... Kako njima ne smeta ovo sve a mogu isto promijeniti jer bi sva raja bila za njih i uz njih,cijela javnost bi vrsila pritisak na ove klosare. Nesto slicno sto Vidic radi u Srbiji. Kako mi nemamo naseg " Vidica"?
- Glavas nekoliko puta, zadnji put prije skoro mjesec dana --> Vico mu zaprijetio tuzbom
- Topic nekoliko puta --> niko ga ne benda jer je raji ocito naporan postao
- Spahic koliko se sjecam jednom direktno, pokrenuo famozno pismo, jednom indirektno dok je Ciro bio zbog sumnjivih putnika --> umanjili mu u savezu ulogu i autoritet naspram Misimovica
- Begovic nakon odlaske --> raja mu se smijala i tvrdila da je Sehic bolji od njega i da previse sere nego sto je branio
- Medunjanin par puta --> slabo je dospio u sire i ozbiljnije medije
- Hadzibegic dok je Begic bio predsjednik --> Begic mu zaprijetio tuzbom, povukao se dok ga Vico nije vratio
- Bolic nekoliko puta --> nije ga se shvatalo za ozbiljno
- Kodro kod prvog i sad drugog mandata --> fali mu jos hrabrosti i autoriteta da bi pokrenuo vecu lavinu
Sve ovo su bivsi igraci prika, ali da bi pokrenuli ista trebali bi biti kao jedno da bi povukli masu za sobom. Pojedinacno to nema vajde, isto kao sto ne bi imalo vajde da samo BHF pokrene ista na svoju ruku bez ostali navijackih grupa.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ja iskreno ne znam sta se ceka,.ocito nam je savez super i svima sve odgovaraMow je napisao/la: ↑01 dec 2023, 05:11Kako nije? Evo idemo redom, pocevsi od najsvijezeg:napapijri1987 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 01:03Ne mogu da shvatim da nijedan nas bivsi igrac nije javno prozvao savez. Je li to svi imaju "oraha u dzepovima" pa se boje javno dici glas protiv Vice i ekipe? Pri tome mislim na bivse velike zvijezde repke kao Bolica,Baljica,Hasana,Sergeja,Senada Lulica( koji bi mozda najbolji bio za poziciju predsjednika saveza),Hibica,Vedu,Seju,Rahimica, Bajramovica.... Kako njima ne smeta ovo sve a mogu isto promijeniti jer bi sva raja bila za njih i uz njih,cijela javnost bi vrsila pritisak na ove klosare. Nesto slicno sto Vidic radi u Srbiji. Kako mi nemamo naseg " Vidica"?
- Glavas nekoliko puta, zadnji put prije skoro mjesec dana --> Vico mu zaprijetio tuzbom
- Topic nekoliko puta --> niko ga ne benda jer je raji ocito naporan postao
- Spahic koliko se sjecam jednom direktno, pokrenuo famozno pismo, jednom indirektno dok je Ciro bio zbog sumnjivih putnika --> umanjili mu u savezu ulogu i autoritet naspram Misimovica
- Begovic nakon odlaske --> raja mu se smijala i tvrdila da je Sehic bolji od njega i da previse sere nego sto je branio
- Medunjanin par puta --> slabo je dospio u sire i ozbiljnije medije
- Hadzibegic dok je Begic bio predsjednik --> Begic mu zaprijetio tuzbom, povukao se dok ga Vico nije vratio
- Bolic nekoliko puta --> nije ga se shvatalo za ozbiljno
- Kodro kod prvog i sad drugog mandata --> fali mu jos hrabrosti i autoriteta da bi pokrenuo vecu lavinu
Sve ovo su bivsi igraci prika, ali da bi pokrenuli ista trebali bi biti kao jedno da bi povukli masu za sobom. Pojedinacno to nema vajde, isto kao sto ne bi imalo vajde da samo BHF pokrene ista na svoju ruku bez ostali navijackih grupa.
Une vie honorable est une vie éternelle
- JohnCleese
- Kontakt:
Ode mafija na Grbavicu u toplije krajeve
Tu će Vicko biti ispraćen aplauzom poslije tri komada

Tu će Vicko biti ispraćen aplauzom poslije tri komada

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.