Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najveća poslijeratna legenda pošalje svog igrača u rivala i onda ih taj isti igrač onako sa zadovoljstvom ispiša. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma 100% brate. Ja ne mogu da vjerujem sta se mora objasnjavati na jednom sportskom forumu. Doduse, ovo su samo zdravorazumske stvari, ne treba ni biti nesto super informisan da skontas kako fudbalsko trziste funkcionise. Valjda je logicno da se lakse prodati iz Dinama nego iz Rudesa ili iz Sarajeva nego iz Sloge Doboj. I valjda je logicno da ce Dinamo uzeti puno vise novca za transfer od Rudesa, makar se radilo o dva igraca jednake kvalitete.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 18:07Prije nego je poceo da lupa neka poslasu Andija Baru,Kerica i jos neke ljude na podcastu koji malo vise znaju o toj temi. Pricas o sreci pa 20 i kusur godina niste nikog prodali. Velez je polagao nade u Mujezinovica,Zeljkovica,Andjusica,Ovcinu itd da ce se uzet pare i na kraju uglavnom za dz oduNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:23Da, znaci. Duzina ugovora, visina plate, reputacija kluba i lige, poznanstva, menadzeri. Sve to utice na transfer. Velez mislim da nikad nije prodao igraca. To je porazno, ali bas zbog toga oni nemaju pravo da prigovaraju Zuki nesto oko vrijednosti. Kod nas se raja hvata TM-a kao da je to nesto prebitno, u principu je samo orijentir. Igrac vrijedi onoliko koliko je neko spreman platiti za njega. Zuka moze Orecu nabiti vrijednost na milion eura, on ce opet iz Veleza otici dzaba. Godinama se klub mora uzdizati da se dodje na taj nivo da se redovno prodaju igraci. Na stranu sto ti se moze nekad posrecit, da neko super talentovano dijete neko pokupi iz lijevog kluba.nastrojeni21 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 14:52Kakve veze ima to za koliko para klub, u ovom slucaju Velez, inace prodaje igrace sa vrijednoscu njihovog igraca, u ovom slucaju Oreca? Jel to znaci da Orecu automatski cijena ide gore ako npr. u januaru predje u neki klub koji prodaje igrace za vise para? Sposobnost kluba za prodaju igraca nema nikakve veze sa kvalitetima određenog igraca a ta cijena bi i trebala i predstavljati otprilike kvalitetu nekog.
Kad vec zelis nesto da opravdas reci bar iskreno, gluplji ispadas sa pisanjem razloga kao sto je ovaj.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 29 nov 2023, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kaze zuka ako ima neko zainteresovan da se javi
Javis mu se i nista ne odgovori
Isto dijete
Javis mu se i nista ne odgovori
Isto dijete
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zuka, spustaj cijene ovim igracima sa Grbavice. Zasluzeno naravno. Ni jedna pobjeda na strani, slave ko bod u LP golove u zadnjim minutama u nasoj ligi za bod kod kuce.
Spustaj cijene Zuka, kolike god da su im, spustaj.
Spustaj cijene Zuka, kolike god da su im, spustaj.
- FKS -
Jedan od epic momenata foruma je bio kad su nakon pobjede protiv Borca pop.izdili na Zuku zato što tamo neki njihovi nesrećnici od igrača nemaju neke cijene koje su oni zamislili u svojim pomahnitalim glavama. Par mjeseci kasnije te iste igrače tjeraju go.vnjivim motkama iz kluba 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Spustaj Zuka, kad te ovoliko mole 

Kakve to veze ima sa cijenom igraca ? Pa ako cemo tako gledati onda ni vasi igraci nista ne vrijede, u gostima dobili Posusje, Igman vam dao bodove, Vlado vas natreho
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je diskusija i moje pravo,ako se meni ne svidja tv9j post jel treba da te vrijedjam,psujem? Ta prica shizopitari,debilcine itd samo pokazujes da to nije tako,da niko ne sizi ovdje,ne vrijedja vec da ti to radis. Kad bi ti se odgovorilo istom mjerom danima bi pisao shizopitari itd nebi se moglo opstati i opet bi ti Pitari bili krivi.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:17Zato sto si okrenuo diskusiju kako tebi odgovara da bi mi na kraju napisao ma ko prica o TM a ja o tome i samo tome pricao i diskutovao. Eto sto. Ti poceo o prodajama ko da je samo to bitno. Je li jasnije sad imalo? Ako je samo to bitno onda neki treceligasi treba da imaju bolje cijene od prvoligasa. A nije tako.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 18:24Zasto vrijedjas kad te niko nije uvrijedio ni tebe ni Velez? Ovde se vodi diskusija,svako ima misljenje,postoje i fakti da nikad niste prodali nikog i sta je tu problem? Uglavno vam igraci zavrse na tribinama prije neke prodaje.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 nov 2023, 16:09
Konacno brate konacno, u sridu. Ali ne mozes ti to zuki objasnit kao ni ovim shizopitarima.
Mislim, moze biti veca cijena ali da je samo na osnovu toga definiras kao nepismeni Zuka, onda je to problem. Znaci ako dodje Baturina na posudbu u Velez nekako, odma cijena na 300k.
Debilcine.
-
- Kontakt:
jesu li stigli na paljenje svijeća za pokojnog generala slobodana praljka i sve poginule hrvatske branitelje 

kako su navijaci Sirokog Brijega?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Molim za razumijevanje komšija i ovo njihovo ponašanje, zamisli samo koliko su jadni i očajni a kako je tek njihovoj djeci, uzalud idu na tekme a nigdje titule,pa ni da je kupe ko nekad u vrijeme osima ...jadna djeca, jadni oni pukose zbog Sarajeva
Igraci vrijede onoliko koliko je neko spreman da plati za njih. Dakle niko nista ne vrijedi u ovoj ligi s obzirom da niko nema ponuda.
- TurkishAirlines
Nemoj zezat?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Manijaci nisu sigurno
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sta bola praljak sta svijeće?? Došla uktra scena na dječja prepucavanja! Napravili akciju i pohvalili se time odmah?!? Idioti! Razbili stakla na dva auta i??? 10 momaka vam se 170km nudilo s krpom u ruci i hvalite se za razbijena dva bočna stakla?!? Ugasite senaspramnakroznaleglu je napisao/la: ↑29 nov 2023, 20:49jesu li stigli na paljenje svijeća za pokojnog generala slobodana praljka i sve poginule hrvatske branitelje![]()
Nista vrijedno spomena, razbijena stakla na dva auta!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, held9, MaroonBjelave, MostarskiSin, nedimmmm1337 i 50 gostiju.