A meni bas nekako ne djeluje, bas bi me to iznenadilo. Mada ne znas nikad, igraci kad namirisu pare nista ih drugo ne zanima. Npr. kad sam ja klinac bio nezamislivo je bilo da predjes iz jedne omladinske skole u drugu. Ne bi me niko puskom natjerao da obucem Zeljin dres, a sad se djeca saltaju tamo-vamo bez pardona, boli ih ****. Izgubio se dosta taj osjecaj pripadnosti klubu. Ne skroz naravno, ali nije kao prije.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:14Djeluje mi kao frajer koji bi to uradio ukoliko ga mi ne zelimo vratitiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:25Cuo sam s vise strana i to od ljudi koji su dobro informisani inace, ali me bas iznenadilo. Licno ne vjerujem da bi to ikad uradio.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
O kakvim parama pričaš ? Neće ih tamo namirisati sigurno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:26A meni bas nekako ne djeluje, bas bi me to iznenadilo. Mada ne znas nikad, igraci kad namirisu pare nista ih drugo ne zanima. Npr. kad sam ja klinac bio nezamislivo je bilo da predjes iz jedne omladinske skole u drugu. Ne bi me niko puskom natjerao da obucem Zeljin dres, a sad se djeca saltaju tamo-vamo bez pardona, boli ih ****. Izgubio se dosta taj osjecaj pripadnosti klubu. Ne skroz naravno, ali nije kao prije.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:14Djeluje mi kao frajer koji bi to uradio ukoliko ga mi ne zelimo vratitiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:25
Cuo sam s vise strana i to od ljudi koji su dobro informisani inace, ali me bas iznenadilo. Licno ne vjerujem da bi to ikad uradio.
-
- Kontakt:
Gledao sam ove Dinamove europske i bas je nesigurno djelovao ni Jakirevic a ni navijaci nisu zadovoljni s njim. U Rijeci je bio dobar i to je vjerovatno neka konekcija s Rozmanom. Ako dodje neka mu je sretno i neka ovu u Dinamu mu bude samo loša epizoda.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 nov 2023, 18:55Par drugova iz Zagreba sam pitao za Nevistića, kažu da je pravo dobar golman, kojeg je malo ubila klupa, zato što je jedinica bio Livaković. Zbog toga je i imao par kikseva, ali kažu da ima kvalitet.
Gori ste vi što se palite na pisanje ovog lika. Imaš ime ili nemaš, hoćeš da napišeš ili nećeš i vozdra. Vi stvorite hype, a lik sebe uzdiže kao da je Fabrizio Romano. Da ga izignorišete, on bi vam odmah rekao šta ima, jer živi za pažnju.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma dobice oni dobrih para na zimu i pojacat se. Znaju to igraci vjeruj mi i otvoreno pricaju o tome na kafama po Mrvici i slicno. On ako bi tamo isao ne bi sigurno iz ljubavi. Kazem ako, ali opet ne vjerujem.fks74 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:33O kakvim parama pričaš ? Neće ih tamo namirisati sigurno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:26A meni bas nekako ne djeluje, bas bi me to iznenadilo. Mada ne znas nikad, igraci kad namirisu pare nista ih drugo ne zanima. Npr. kad sam ja klinac bio nezamislivo je bilo da predjes iz jedne omladinske skole u drugu. Ne bi me niko puskom natjerao da obucem Zeljin dres, a sad se djeca saltaju tamo-vamo bez pardona, boli ih ****. Izgubio se dosta taj osjecaj pripadnosti klubu. Ne skroz naravno, ali nije kao prije.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:14
Djeluje mi kao frajer koji bi to uradio ukoliko ga mi ne zelimo vratiti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da znate da je Dinamo Z. odredio cijenu od €700.000 za Menala. Rijeka njega ganja godinama jer se tamo dobro pokazao kad je bio ali nisu mogli/htjeli platiti toliko za njega. Možda se situacija malo promijenila ali neće ga sigurno džaba pustiti.
Menalo bi rado otišao u neku drugu sredinu ali neće više na posudbe što znači da bi morali platiti to obeštećenje, ima ugovor do juna 2026. godine.
Menalo bi rado otišao u neku drugu sredinu ali neće više na posudbe što znači da bi morali platiti to obeštećenje, ima ugovor do juna 2026. godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šta misle sa Penerandom ako ganjaju Menala,puno je obojicu "vracat u zivot"... Velika su to imena da nemaju sigurno mjesto i da budu jedan drugom konkurencija.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Što znači da od Menala nema ništa nažalostMortemHz je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:35Samo da znate da je Dinamo Z. odredio cijenu od €700.000 za Menala. Rijeka njega ganja godinama jer se tamo dobro pokazao kad je bio ali nisu mogli/htjeli platiti toliko za njega. Možda se situacija malo promijenila ali neće ga sigurno džaba pustiti.
Uh 700 hiljada ojra je ipak previše, ne vrijedi toliko.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- PeppermintSA
- Kontakt:
700.000 je previše za Menala
Ipak se okrećemo drugome

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bravo majstore.MortemHz je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:35Samo da znate da je Dinamo Z. odredio cijenu od €700.000 za Menala. Rijeka njega ganja godinama jer se tamo dobro pokazao kad je bio ali nisu mogli/htjeli platiti toliko za njega. Možda se situacija malo promijenila ali neće ga sigurno džaba pustiti.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Vala ne isplati se dati toliko novac za igraca koji ove sezone ima ukupno 366 minuta, jedino neka posudba na pola ili godinu dana, ako on to ne zeli, cao.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Rahmanovic u Ibisu pije kafu sa Ibricicem 

Meni su najjadniji ovi lafo novinari i to sa ovog portala...praviš članak o nekom igraču i mogučem transferu on kopira članke od priej dba mjeseca.
Pa jjebote ako imaš neku info baljda kontaktiraš tog igrača klubove kojinse spominju neku informaciju tražiš....ovo odron života mi.
Pa jjebote ako imaš neku info baljda kontaktiraš tog igrača klubove kojinse spominju neku informaciju tražiš....ovo odron života mi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Stvarno vjerujes da ce im pare sa neba pasti? Suplja je kao i sve ostalo kod njih,dobice neke sitne novce,dovest neke igrace i to je to,jedino ako Dulja sebi nije spustio c8jenu na mizeriju inace ga oni nemaju cime platitiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:35Ma dobice oni dobrih para na zimu i pojacat se. Znaju to igraci vjeruj mi i otvoreno pricaju o tome na kafama po Mrvici i slicno. On ako bi tamo isao ne bi sigurno iz ljubavi. Kazem ako, ali opet ne vjerujem.fks74 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:33O kakvim parama pričaš ? Neće ih tamo namirisati sigurno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:26
A meni bas nekako ne djeluje, bas bi me to iznenadilo. Mada ne znas nikad, igraci kad namirisu pare nista ih drugo ne zanima. Npr. kad sam ja klinac bio nezamislivo je bilo da predjes iz jedne omladinske skole u drugu. Ne bi me niko puskom natjerao da obucem Zeljin dres, a sad se djeca saltaju tamo-vamo bez pardona, boli ih ****. Izgubio se dosta taj osjecaj pripadnosti klubu. Ne skroz naravno, ali nije kao prije.
Nek on dodje pa na golu nam bio Alajim lično.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
A jbg buraz nemam sta vjerovat ili ne, po ovome sto ja znam nije suplja. 99% vise gotova stvar. U pitanju su neki Arapi, dobice valjda onaj pomocni, nije bas s neba. Imace oni jako dobrih para od toga svake sezone, mada mislim da ipak nece moci parirati nama s te strane. To je javna tajna i ljudi pricaju. Niti je Sarajevo Los Angeles, niti su ovdasnji fudbaleri neke zvijezde do kojih se ne moze doci. Da ne govorim koliko laprdaju ljudi koji su vezani za klubove ili na nekim pozicijama. Sve se jako brzo procuje. Za Dulju sam licno cuo iz vise izvora, ali kontam ipak da on nece htjeti. Ali haj **** njih, da ne prljamo temu previse.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 20:39Stvarno vjerujes da ce im pare sa neba pasti? Suplja je kao i sve ostalo kod njih,dobice neke sitne novce,dovest neke igrace i to je to,jedino ako Dulja sebi nije spustio c8jenu na mizeriju inace ga oni nemaju cime platitiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:35Ma dobice oni dobrih para na zimu i pojacat se. Znaju to igraci vjeruj mi i otvoreno pricaju o tome na kafama po Mrvici i slicno. On ako bi tamo isao ne bi sigurno iz ljubavi. Kazem ako, ali opet ne vjerujem.
Nekih par Delija se javilo u komentarima na fb, pišu da je ovaj Karic najgori skaut u istoriji Zvezde.
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma kako moze bit najgori ljudi dominiraju ligom i od 2019. su uvijek u nekom evropskom takmicenju a on je tad nekad dosao.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Combattente87, Evander, HyperOS, JuricaSpindl, Kabinet1987, kontra, Lavcina, muhamedhulk, N3R3D, napoleon72, Proximic, tajsamja, Venom i 62 gosta.