FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bez veze se lupaju imena stranaca, mi niti jednog stranca ne možemo strpati u ekipu.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma dijete neko hrani ego. Okej, ima dobre info, al ovo "joj jedva cekam da vam kazem", valjda ocekuje da se raja pisa u gace od uzbudjenja i nervoze.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 nov 2023, 18:42Sta vam to znaci jarane
Ako znate nesto vise napisite.Ako necete da bude u javnosti i javno na forumu/ne smije biti javno napises koga zanima pp i posaljes nekima koji su malo duze na ovoj temi i kraj.Saznat cemo svi prije ili poslije,ovo je pacenje bezveze.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma bezveze skroz Bgmnapoleon72 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 18:47Ma dijete neko hrani ego. Okej, ima dobre info, al ovo "joj jedva cekam da vam kazem", valjda ocekuje da se raja pisa u gace od uzbudjenja i nervoze.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 nov 2023, 18:42Sta vam to znaci jarane
Ako znate nesto vise napisite.Ako necete da bude u javnosti i javno na forumu/ne smije biti javno napises koga zanima pp i posaljes nekima koji su malo duze na ovoj temi i kraj.Saznat cemo svi prije ili poslije,ovo je pacenje bezveze.
Ili napisi konkretno ili nemoj nikako.Svi smo anonimni svakako,eto moze i pp.Al ovo nekakvo nagadjanje vala nije mi zanimljivo.Sutra u 9 ide opet neka zagonetka i tako sve se gonimo u tome izaci ce u medije to
Pauza izmedju takmicenja je najzanimljivije vrijeme na forumu uvijek.Ok ako neko lose nacuje ali namjerna loziona i suplje ubise car
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 nov 2023, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hocel' Domzalama ostat' ijedan uposlenik ... jos Ibra da transferira i ekonoma i cistacicu i valja im kljuc u bravu ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
JuricaSpindl je napisao/la: ↑29 nov 2023, 14:52A i ti si vala Nokee nakon torpeda i odlaska tvojih mezimaca ( ayle i mirze) nestao sa foruma, ali neka bitno je da si opet tu
Ako vec nesto pises bar dobro utvrdi ko je bio protiv koga od prvog dana. Al hajd ne zamjeram ti, nije ni tema.

A nema me, malo i dosadi citati pojedine jedne te iste gluposti, uvijek im nesta fali, nezadovoljstvo zivotom valjda. A malo i manjak vremena jbg
Pocelo je...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Par drugova iz Zagreba sam pitao za Nevistića, kažu da je pravo dobar golman, kojeg je malo ubila klupa, zato što je jedinica bio Livaković. Zbog toga je i imao par kikseva, ali kažu da ima kvalitet.
Gori ste vi što se palite na pisanje ovog lika. Imaš ime ili nemaš, hoćeš da napišeš ili nećeš i vozdra. Vi stvorite hype, a lik sebe uzdiže kao da je Fabrizio Romano. Da ga izignorišete, on bi vam odmah rekao šta ima, jer živi za pažnju.
Gori ste vi što se palite na pisanje ovog lika. Imaš ime ili nemaš, hoćeš da napišeš ili nećeš i vozdra. Vi stvorite hype, a lik sebe uzdiže kao da je Fabrizio Romano. Da ga izignorišete, on bi vam odmah rekao šta ima, jer živi za pažnju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Adis Nurkovic je kum Senijadu Ibricicu (samo kazem
)
Na kraju krajeva, drazi mi je kvalitetan nas covjek nego neki sa strane… a zenicani ga bas hvale

Na kraju krajeva, drazi mi je kvalitetan nas covjek nego neki sa strane… a zenicani ga bas hvale
-
- Kontakt:
Menalo,Kis,Nevistic,stoper

Od para za Sahu+Vladana i neku sicu za Ziljkica moglo bi se ovo pokriti

Od para za Sahu+Vladana i neku sicu za Ziljkica moglo bi se ovo pokriti
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 nov 2023, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Djeluje mi kao frajer koji bi to uradio ukoliko ga mi ne zelimo vratitiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:25Cuo sam s vise strana i to od ljudi koji su dobro informisani inace, ali me bas iznenadilo. Licno ne vjerujem da bi to ikad uradio.Surreal je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:21I ja sam čuo istu informaciju, ali ja bukvalno ismijao ovog havera Manijaka, rek'o ko te to laže majmune, ne bi Dulja nema tih para, a čini se...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:18Uveliko se prica da ce Dulja kod kona. Nesto mi nerealno zvuci, je li iko sta nacuo u vezi toga?
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ne mogu da vjerujem, ss.ba čita forum i objavljuje info. Pišu Menalo na Koševu.

Da li je jače potencijalno pojačanje bio Hajrović 2020. godine ili je Menalo sad?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Evo i portali su ga počeli povezivati sa nama,ja lično sumnjam da će doći al eto vidjećemo...
- PeppermintSA
- Kontakt:
samo da se citiram, pogledajte datum
-
- Kontakt:
Sto posto,oni bi doveli i Mustafica nakon derbija,Velkoskog itd ljudi nemaju bulvalni nikog od svojih,nasi su im zivotna zelja. Kad ih je odbio Radovac,Halilovic, i mnogi drugi odbice ih i DuljevicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:50Dulja nakon onog "plavo oko plakalo je" iz Drezdena definitivno nikad u zivotu ne bi otisao kod smetljara.Ali odavno je poznato da oni nemaju casti,dostojanstva,obraza i samopostovanja nikakvog.A uz to svi znamo da imaju opasan fetis na nase bivse igrace prema tome ne bi me cudilo da su ga molili na koljenima i saugali ali od toga NEMA NISTANece Hare izdati ne brinite,mrzi ih on iz dna duse.Pustite strumfove i mokre snove,uzivajte!
Kazu zimski rok basUhhh jedva cekam
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, Armija1987, bhfanatic14, boki86, Doktorinho, forza_juve, Google Adsense [Bot], Hamagara, imekorisnicko, napoleon72, OzmoodPinglewood, THEC i 85 gostiju.