Vidi, sve se slazem. Nije on kvalitet za nas trenutno, ali zelim mu sve najbolje u karijeri. Samo ga nikad ne bi gledao istim ocima kad bi tamo presao. Time bi se popisao na sve sto je uradio kod nas. Hajmo bit iskreni. Mada, kazem, mislim da su sanse za to minimalne koliko god se pricalo.AVNOJ je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:55Kakve to veze ima sa nama, nek igra gdje god hoče to mu je posao tako zarađuje za život. Sretno mu bilo i živ i zdrav bio. Ne znam zasto mi upšte raspravljamo o tome. Hvala mu na svemu dobrom što je učinio za nas. On kao trenutni nogometaš jedino nam može pomoći ako šta pazari u fan shop. Dalje od tog ništa više.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:18Uveliko se prica da ce Dulja kod kona. Nesto mi nerealno zvuci, je li iko sta nacuo u vezi toga?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Okrenuo sam se vjeri skroz, ne trebaju mi takve nisko moralne djevojke na avataru.AVNOJ je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:57Gdje ti je nestala Senada sa avataranofearhz je napisao/la: ↑29 nov 2023, 17:45Niste svjesni koliko mi malo fali da vam sve kazem, koliko je lijepo gledat ovaj forum i kad nema svadjaIma doduse ovih bolesnika sto psuju Duljevicu najmilije al eto spid je jeftin pa necemo zamjerit. Sutra u 21h cu vjerovatno podijelit jednu informaciju.
![]()
![]()
A, LOMeeeee mE Nociiii dugeeee
Ako Luka dodje uzimamo titulu
Ja jos nemam promasaja vidjet cemo da li cu nastavit niz 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
T.K kolko ja znam
Hvala na lijepim riječima.Venom je napisao/la: ↑29 nov 2023, 13:54Izvinjavam se zbog upada na temu ali za Nurkovica moram reci da od njega mozete ocekivati profesionalan rad i zelju za napretkom. Nurkovic je karakterna osoba, ostao uz Celik kada je bilo najteze. Uspio nam je napraviti odlicnog prvog golmana koji je jedan od najboljih pojedinaca ove sezone (to je onaj golman sto je Mustaficu odbranio penal prosle godine u kupu) pored toga tu utakmicu je imao jos dosta dobrih intervencija. Također Nurkovic je ovaj period iskoristio za edukaciju i usavrsavanje, mozete ocekivati da ce dati 1000% u Sarajevu.

Iz srca medellinaaaaaaaaa…
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Eh od ove trojice sto sam napisao nije ni jedan da znate odma. Sutra 21h informacija o jednom pojacanju 
- napoleon72
- Kontakt:
Nisi zanimljiv druze.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Objektivac1946
- Kontakt:
Samo cekam da stavi svoj only fans link 

-
- Kontakt:
Sta vam to znaci jarane
Ako znate nesto vise napisite.Ako necete da bude u javnosti i javno na forumu/ne smije biti javno napises koga zanima pp i posaljes nekima koji su malo duze na ovoj temi i kraj.Saznat cemo svi prije ili poslije,ovo je pacenje bezveze.
Ako znate nesto vise napisite.Ako necete da bude u javnosti i javno na forumu/ne smije biti javno napises koga zanima pp i posaljes nekima koji su malo duze na ovoj temi i kraj.Saznat cemo svi prije ili poslije,ovo je pacenje bezveze.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!