Ja koliko znam njegovi zahtjevi nisu skromni, kako oni njega misle dovesti ne znam, ali ako je toliko grohnuo da mu je Željezničar jedina opcija e onda ne znam.
Ma dobice oni dobrih para preko pauze, nije do toga. Samo ne znam sto bas njega hoce, jedino da je neki inat i kurcenje. Zna se kako to hoda kad je igrac iz rivalskog kluba, svaki pogresan pas se gleda. Pa oni Rustemovica ubise u mozak, zvizde mu svaku utakmicu, a niti je nase dijete niti je nista. Ne znam vala ni sto bi Dulji nesto tako trebalo.
Niste svjesni koliko mi malo fali da vam sve kazem, koliko je lijepo gledat ovaj forum i kad nema svadja Ima doduse ovih bolesnika sto psuju Duljevicu najmilije al eto spid je jeftin pa necemo zamjerit. Sutra u 21h cu vjerovatno podijelit jednu informaciju.
Niste svjesni koliko mi malo fali da vam sve kazem, koliko je lijepo gledat ovaj forum i kad nema svadja Ima doduse ovih bolesnika sto psuju Duljevicu najmilije al eto spid je jeftin pa necemo zamjerit. Sutra u 21h cu vjerovatno podijelit jednu informaciju.
Jel to lijepo drug ? Valja nam cekat do tad hahahahaha napisi inicijale pa cemo mi sutra do 21h pogađati
Jel to lijepo drug ? Valja nam cekat do tad hahahahaha napisi inicijale pa cemo mi sutra do 21h pogađati
Dulja nakon onog "plavo oko plakalo je" iz Drezdena definitivno nikad u zivotu ne bi otisao kod smetljara.Ali odavno je poznato da oni nemaju casti,dostojanstva,obraza i samopostovanja nikakvog.A uz to svi znamo da imaju opasan fetis na nase bivse igrace prema tome ne bi me cudilo da su ga molili na koljenima i saugali ali od toga NEMA NISTA Nece Hare izdati ne brinite,mrzi ih on iz dna duse.Pustite strumfove i mokre snove,uzivajte!
Kazu zimski rok basUhhh jedva cekam
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 nov 2023, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mislim da nije fer da toliko čekamo
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
A sto se duljevica tice neka ide **** mu najmilije. Ako nista odrat će pomozi.ba da će morati još jedan broj uvesti
Ovo je cisto nagadjanje a ti vec covjeku opsujes najmilije? Evo ja da napisem tj da lupim da ce Mehmed Janjos biti trener kona ti bi mu odmah opsovo najmilije preventivno?
Ma odmah najmilije. Ko god obuće plavo **** j. Mu najmilije
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
evo jedan hint haaland nije messi jest
H.M ili E.L
Luka vrijme je
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
evo jedan hint haaland nije messi jest
Lionel Messi - Luka Menalo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Uveliko se prica da ce Dulja kod kona. Nesto mi nerealno zvuci, je li iko sta nacuo u vezi toga?
Kakve to veze ima sa nama, nek igra gdje god hoče to mu je posao tako zarađuje za život. Sretno mu bilo i živ i zdrav bio. Ne znam zasto mi upšte raspravljamo o tome. Hvala mu na svemu dobrom što je učinio za nas. On kao trenutni nogometaš jedino nam može pomoći ako šta pazari u fan shop. Dalje od tog ništa više.
Uveliko se prica da ce Dulja kod kona. Nesto mi nerealno zvuci, je li iko sta nacuo u vezi toga?
Kakve to veze ima sa nama, nek igra gdje god hoče to mu je posao tako zarađuje za život. Sretno mu bilo i živ i zdrav bio. Ne znam zasto mi upšte raspravljamo o tome. Hvala mu na svemu dobrom što je učinio za nas. On kao trenutni nogometaš jedino nam može pomoći ako šta pazari u fan shop. Dalje od tog ništa više.
Upravo tako posao je posao.
Al' odbijam vjerovati da je toliko propao da uopšte postoji mogucnost odlaska u Zelju.
Mislim da Duljevic neće kod kona, lik je mrtvi pitar, još od srednje škole. Trenirao je sa mnom, igrali smo zajedno u Olimpicu, kaže prije bi se vratio u Olimpic nego potpisao za njih.