FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

eurofighter typhoon
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la eurofighter typhoon » 15 mar 2011, 23:56

nail for real-- pozdravljaju tebe vec dugi niz godina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 15 mar 2011, 23:58

Raul_64 je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:bolje i to i da nista ne osvajamo,al vi placate po 10-ak miliona pola svoje ekipe a nikad nista da osvojite...Mi podnosimo jednog igraca al kako je vama sa pola ekipe :lol: :lol:
malo informisanja nije na odmet...bar sto se tice Real,znam sigurno da Ribi i Svinja zaradju istih 10 milion...
prvo nisam dosao da trolam,samo ukazujem na nesto ocito...
a drugo poslije ovakve utakmice ja bi legao spavat a ne visio na forumu
nisam te optuzivao ngo to je jos nekako bila impulsivna rakcija --- pa zar mi zamjeris nakon ovakve utakmice :?: :?: :?:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 16 mar 2011, 00:00

moustapha je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Sada opet Robben. Samo molim Boga da se ovi promasaji ne osvete.
Logika mi govori da nece. Igraju puno bolje da bi sad nesto zeznuli. Doci jos koji gol samo treba strpljenja.
Losa ti je logika jarane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 16 mar 2011, 00:02

eh,bismilahi rahman ni rahim
kul e uzu bi rabi nas meliki nas ilahi nas min seril vesva sil hanas eleziju vesvisu fisu duri nas mi nel dzineti ve nas :? 8-) :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 mar 2011, 00:03

amell je napisao/la:eh,bismilahi rahman ni rahim
kul e uzu bi rabi nas meliki nas ilahi nas min seril vesva sil hanas eleziju vesvisu fisu duri nas mi nel dzineti ve nas :? 8-) :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: pisali su kao bice neka osveta za finale :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 16 mar 2011, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 16 mar 2011, 00:03

uz to i mozete pobijediti,,,,
Zadnja izmjena: eurofighter typhoon, dana/u 16 mar 2011, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 mar 2011, 00:04

edin_tm87 je napisao/la:
Gledaj s cim se on igra. Komu ne bi zube polomio! Bar napisi pravilno!
:lol: :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 mar 2011, 00:05

eurofighter typhoon je napisao/la:
tako i mozete pobijediti,,,,
Aludira na molitvu jednog Bayernovog navijaca prije utakmice.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 mar 2011, 00:07

Raul_64 je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:samo da ovaj Gaal ode i sve ce biti ok :!: :!: Pa nemozes robbena izbacit :P :P :P hallloooo :!: :!: pa jel to humano
stakleni se povrijedio...
pretpostavljam da je to od 2 sedmice pa vise...

znaci bubam 5,6 golova.3,4 asistencije za 10 miliona godisnje(za ovo sam siguran)
Sve mogu prihvatiti, ali da 'gradjevinari' pricaju o bacenim parama, to ne mogu nikako :mrgreen: .

Roben je donjeo Bajernu titulu prvaka Njemacke i taj tim odveo do finala Lige prvaka gdje gradjevinari nisu bili odavno,.. Da su gradjevinari 'milostivi' (neki bi rekli glupi), pokazuje i prodaja Snajdera. Taj Snajder je bio najvaznija karika Intera na potu do trostruke krune. Oba igraca su prodana za sitnis. Posto se finale odigralo na Bernabeu, bilo bi fer da su predsjednici Bajerna i Intera urucili po 10 miliona gradjevinaru i velikodusno se zahvalili njemu i njegovom potrcku Valdanu, jer su im omogucili da igraju finale Lige prvaka. Kada bolje razmislim, mozda su i u pravu ovi sto 'gradjevinare' smatraju obicnim budalama i fudbalskim neznalicama,...

Koliko je Kaka postig'o golova!??
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Klare

Post Postao/la Klare » 16 mar 2011, 00:10

:o ...:shock: ... :cry: ...Hu, tek sam sada malo doš'o sebi :)
Nemamo pravo kriviti niti trenera niti igrače, sve je fenomenalno funkcionisalo, od odbrane do napada, ali večeras kao da je bila neka veća sila koja nam nije dala. Kritike na račun Gaala su posve neopravdane. Izveo je najbolje što ima, posložio sve da bolje ne može, morao mijenjati povrijeđene Buytena i Robbena, vrhunska taktika, zalaganje igrača, sve je na bilo na svom mjestu. Cijeli tim je funkcionisao perfektno, osim dvojice koji su i najzaslužniji za ovo, ali mislili su samo ono najbolje. Ipak moram ih malo dohvatiti :twisted:
Pranjić, zašto preofanzivan :roll: , ne vjerujem da ga je Gaal tjerao da pravi solo prodore, gubi lopte, pa ostavlja stranu potpuno praznu.
Kraft :!: Nama treba kvalitetan golman, ovaj definitivno nije. Svima nek' bude jasno da golman nije samo da brani, taj mora učestvovati u igri kao i svi ostali igrači. On nije ni branio, niti je obavljao druge zadatke. U istrčavanjima kukavički, kontrola lopte na najnižim granama, u ispucavanjima centra nije prebacio, pa čak ni onda kada je to bilo najpotrebnije. Još jednom da ponovim, igrači me nisu nimalo razočarali.
Dugo pratim Bayerna, i vjerujte mi da mi se čini da sam prvi put vidio da smo onako rano fizički klonuli, potpuno pali.
Ne znam šta je uzrok, u svim ostalim utakmicama su mogli i po 100 minuta igrati vrhunskim tempom, večeras od 60 minute noge preteške. Tu je prednjačio Gomez, pa sam mišljenja da je Klose trebao uskočiti. Taj pritisak napadača na odbranu je od velike važnosti. Izgubili smo od slabije ekipe, ali zlatne godine su pred nama 8-)
Da pohvalim @SYLARA, @isakovicha i @Hantru, jedine koji su dosad ispravno razmišljali na ovaj poraz.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 16 mar 2011, 00:11

kazete Inter imao srece :lol: :lol: pa pogledajte svoje golove :oops:

nego, kako se ono kaze DAJTE BAYERN DA SE IGRAMOOO IGRAMOOO... :lol: :lol: :lol:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 16 mar 2011, 00:14

Klare je napisao/la:ali večeras kao da je bila neka veća sila koja nam nije dala
pa pogledaj amela :lol:
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 mar 2011, 00:20

Valencia je napisao/la:Koliko je Kaka postig'o golova!??
Nisam primjetio da je tema Kaka :?
promasaj jest...da li smo preko marketinga i ostalih stvari vratili novac,jesmo...

govorim o Robbenu koji je prvi medju jednakima za sve ono u prvoj sezoni ali ovo vise sam spomenuo jer ovdje je bila dosta prica o Arijenu kao najboljem na svijetu,ili barem boljem od Ronalda...
I kazem da njegova prodaja nije greska...

A Snajder druga tema...igra fenomenalno al opet kako je igrao u Realu...
dobra prva sezona u stvari prvih par mjeseci da bi nestao a onda mu Diabi na Emirets kupu slomio nogu tako da je drugu sezonu jako lose odradio...
Tako da ako odgovara nekom ne znaci da odgovara svakom...

A odmilja zovi nas manekenima...ljepse je
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 16 mar 2011, 00:23

nije sramota od BOLJEG ispast' :lol: :lol: :lol:

al stvarno vas covjek mora malo prcat...pa halo, pa vi ste se rugali(cast izuzecima) NAMA, halooo SVJETSKIM PRVACIMA...i naravno osjetili ste gnjev BOGOVA 8-)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2011, 00:24

MaGiCa je napisao/la:A htela je ona da izbaci sampiona - ne ide, ne ide....

Ajde sad malo da vas cujem, vi sto se.ete "Serie A Gnoj", "Mafia A" i ostale gluposti.

Italija u fudbalu je pojam za Nemce i u klupskom i u reprezentativnom pogledu - bila i bice.

gubis pojam o realnosti......veceras je bayern u 60 minuta rasturio intera i na kraju je svojim greskama izgubio utakmicu....ne vidim bas po cemu je italija pojam, italija ima 1 titulu vise svjetskog prvaka, a znamo ko je najvise puta osvajao euro....a ti si tamo kukumakao po forumima o nesreci italijanski klubova a sad dizes glavu vrlo visoko....bayernov poraz jeste gorak, al najzalosnije za fudbal je veceras sto je bolja ekipa ispala...samo snace i intera uskoro ono sto je snaslo juve od bayerna prosle sezone....i jos jedan info inter i ako osvoji ligu prvaka, talijani opet ostaju bez jednog mjesta u ligi prvaka...dragi magica sanjar i ta nada se ugasila za talijane :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 mar 2011, 00:29

Moje misljenje je da Bayern treba prodati Bilala i Bastiana,jer oni su dali maksimum za Bayern i treba to na vrijeme rijesiti dok se moze fina lova uzeti za njh dvojicu,po meni veceras je Bilal ubjedljivo bio najlosiji a nista bolji nije bio ni Svajni

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2011, 00:30

mene brine samo jedna stvar sta ako opet inter osvoji ligu prvaka onda se stvarno bojim vece katastrofe na zemlji....onda ce me ono zracenje iz japana stvarno zabrinut, ni oni sami nisu svjesni kako su veceras utakmicu dobili.... :D :D znaci nek inter slucajno dodje do finala spremajte se za kraj svijeta, ja cu se tad stvarno zabrinut :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2011, 00:33

amell je napisao/la:uh evo tek sam dosao do sebe,nakon gola pandeva dozivio sam orgazam koji je trajao sat vremena,pocela mi pinjaka na usta izlaziti kad skoci moj stari uze me i odmah u hitnu kad tamo ufatio se red od 200 metara kazu sve poslije utakmice dosli neki momci sa bayernovim salovima valjda im bilo loše i pozlilo im,a sada cu vam svma odpjevati jednu pjesmu "TI SI MOJ TRINAESTI BROJ JA NESRETAN MOMAK TVOOOOOJ" :? :? :? :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jel to jedini nacin na koji mozes dozivjet orgazam???pa dobro od tebe se nista drugo nije ni ocekivalo :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 mar 2011, 00:36

U prvom poluvremenu smo trebali riješiti utakmicu promašaji Riberya Mullera su nas skupo koštali a mislim da je ključni trenutak utakmice bila kontra 3 na 2 Gomez povukao loptu i umjesto da šalje lijevo ili desno debil kreće pravo na igrača Intera i naravno gubi loptu da smo tu zabili bilo bi end of story...Kraft koji talenat, prvi gol prima kroz pišu drugi lopta ide u njegov ugao ali kasno reaguje..a potez Van Galla kod izmjene Robbena je tragi komičan :lol: ...biće velik šoping na Sabnner Strasse u ljetnom prelaznom roku...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 16 mar 2011, 00:37

Kad sam ja govorio nama treba kvalitetan trener mnogi su govorili kako je LvG odlican trener, Kad sam govorio nama treba golman a ne neki Reinsing,Butt ili Kraft nego Manuel Neuer, mnogi su nakon jedne utakmnice i da upravo protiv Intera one prve utakmnice vidjeli novog Kahna,kad sam ja govorio da smo bacili 30miliona na lika kojem treba po statistici 3 do 5 100% prilika da zabije jedan gol, Kad sam ja govorio da imamo najgoru upravu na svijetu obicne cicije kojima je zao dati nekoliko miliona za pojacanja, Kad sam ja govorio da imamo panjeve u odbrani koji primaju smijesne golove protiv nizerazrednih ekipa, Kad sam ja govorio da cemo tesko doci do bilo kakvog trofeja osim kupa ali nista ni od tog kupa ... mnogi su pljuvali govorili kako ja veze nemam.
Necu nikog da spominjem, ali samo cu vas pozdraviti moji dragi bavarci ;) (naravno pozdravljam cijelu upravu Bayerna)
Mogao bih do sutra da pisem ali naravno ne zelim.

samo nemojte :cry: hehehe 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.