Ide Borusija

Još Pariz da ostane ovaj rezultat i topčina.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ide Borusija
A Howe glumi Olea sa ovom taktikom, Cholo je mala maca za ovo povlacenje
Cilj opravdava sredstvo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:38A Howe glumi Olea sa ovom taktikom, Cholo je mala maca za ovo povlacenje![]()
Jesi mu čitao izjave o Dembeleu?
Poslije Monaca ovo izjavio, pa ga ljudi jučer opet pitali nisu mogli vjerovati valjda, i potvrdioLuis Enrique said post game that “Ousmane Dembélé is the most influential player in the world. That goal was 100% pure Dembélé.
Imao je i United veci dio ove polusezone iste ako ne i vece probleme sa povredama, toliko da nam je Evans startni stoper pa ne vidim da se EtH stedio kritikaFinn je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:41Cilj opravdava sredstvo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:38A Howe glumi Olea sa ovom taktikom, Cholo je mala maca za ovo povlacenje![]()
12 odsutnih i dva golmana na klupi.
![]()
Kakav je to kloc od igraca allaha mi ko gluho pasce, samo sta zna je udariti sprint i s vremena na vrijeme pogoditi eto nestoFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:43Kakav je debil Dembele hahahaha cijelu ovu utakmicu sve što je dodirnuo upropastio je
A ovo govedo brazilsko što ga je zamijenilo u Barceloni je još gori igrač, pa zamisli na šta to liči.leo1946 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:49Kakav je to kloc od igraca allaha mi ko gluho pasce, samo sta zna je udariti sprint i s vremena na vrijeme pogoditi eto nestoFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:43Kakav je debil Dembele hahahaha cijelu ovu utakmicu sve što je dodirnuo upropastio je
Ja ne kritikujem ETHario_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:48
Imao je i United veci dio ove polusezone iste ako ne i vece probleme sa povredama, toliko da nam je Evans startni stoper pa ne vidim da se EtH stedio kritika![]()
Ovdje ih bukvalno vile nosaju, pogledaj Xg, promasili bar 5 cistih zicera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.