Kad Sarajevo i Mirvic nekog zele oni ce uradit sve da to dobiju.
Sad cemo vidjet koliko ga zapravo zele, obzirom da Sarajevu bas fali stopera.
A da su nabili cijenu jesu, nema govora...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kad Sarajevo i Mirvic nekog zele oni ce uradit sve da to dobiju.
Registrovao sam se ja tamo nekad kad je Pranjić preuzeo, iskreno svejedno mi je i za Mujkića i za Kapetanovića, svi su oni prolazni, nema tu ljubavi neke, vjerujem da i ti kao i ja radiš neki posao zato da bi prehranio svoju porodicu, a ne zato što ga baš voliš. Ja sam govorio i za Maksimovića da od njega neće biti ništa, eto nažalost momak je završio u amaterskoj ligi Njemačke (5-6 liga). Kapetanovića ne poznajem, ne poznajem ni jednog igrača, ali opet kažem teško da će se on hljeba najesti od fudbala, to je moje mišljenje, možda je i tebi kakav jaran, komšija pa si subjektivan. Ako ne znaš komunicirati normalno, nemoj mi ni odgovarati na postove, preskoči ih i to je to.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:24Ti govoris nasi ciji si ti imkoji q….. glumis
ides tamo pitarima na stranicu pljujes Kapeta
Jel te stid bolan ko dodje ovdje da pljuje igrace
J te Mujkic da hoce otici za milion husari svoom
ti znas kakav je ko igrac pa vidi bolan kad si se registrovao ovdje.
TI NAS NISI kako bi pohvalio nekog pomogao nekom …
Ja sam načuo nešto za jednog igrača iz Srbije koji je prošle godine igrao u PL sad koliko je istina to ne znam.simonknows je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:33Uskoro je skupština pa će se znati više o svemu, nekad 5. ili 6. mislim, a za pojačanja se u upravi pita samo Senad i Nala daje zeleno svjetlo, ostali mogu samo da nude Senadu. Već je zvao neke igrače.
Nema takvog.montolivo18 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:38Ja sam načuo nešto za jednog igrača iz Srbije koji je prošle godine igrao u PL sad koliko je istina to ne znam.simonknows je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:33Uskoro je skupština pa će se znati više o svemu, nekad 5. ili 6. mislim, a za pojačanja se u upravi pita samo Senad i Nala daje zeleno svjetlo, ostali mogu samo da nude Senadu. Već je zvao neke igrače.
montolivo18 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:34Registrovao sam se ja tamo nekad kad je Pranjić preuzeo, iskreno svejedno mi je i za Mujkića i za Kapetanovića, svi su oni prolazni, nema tu ljubavi neke, vjerujem da i ti kao i ja radiš neki posao zato da bi prehranio svoju porodicu, a ne zato što ga baš voliš. Ja sam govorio i za Maksimovića da od njega neće biti ništa, eto nažalost momak je završio u amaterskoj ligi Njemačke (5-6 liga). Kapetanovića ne poznajem, ne poznajem ni jednog igrača, ali opet kažem teško da će se on hljeba najesti od fudbala, to je moje mišljenje, možda je i tebi kakav jaran, komšija pa si objektivan. Ako ne znaš komunicirati normalno, nemoj mi ni odgovarati na postove, preskoči ih i to je to.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:24Ti govoris nasi ciji si ti imkoji q….. glumis
Ja ga nikad neću pljuvati u drugim timovima i to ne treba raditi niko od nas. Prvenstveno svoje igrače uvijek drugima treba pakovati zbog koristi kluba, hvaliti ih na sva zvona.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:45Ma ne s…..vise isti ti nick ljudi mi govore seljadija vasa ubacuje se na nas forum …smiju nam se moj Reufemontolivo18 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:34Registrovao sam se ja tamo nekad kad je Pranjić preuzeo, iskreno svejedno mi je i za Mujkića i za Kapetanovića, svi su oni prolazni, nema tu ljubavi neke, vjerujem da i ti kao i ja radiš neki posao zato da bi prehranio svoju porodicu, a ne zato što ga baš voliš. Ja sam govorio i za Maksimovića da od njega neće biti ništa, eto nažalost momak je završio u amaterskoj ligi Njemačke (5-6 liga). Kapetanovića ne poznajem, ne poznajem ni jednog igrača, ali opet kažem teško da će se on hljeba najesti od fudbala, to je moje mišljenje, možda je i tebi kakav jaran, komšija pa si objektivan. Ako ne znaš komunicirati normalno, nemoj mi ni odgovarati na postove, preskoči ih i to je to.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:24
Ti govoris nasi ciji si ti imkoji q….. glumis
ko da smo mi budale da nam ti pametujes o igracima
Kad ne znas sto ides tamo i pametujes i crnis igrace
kape dosao nama preskocio City i Igman igrao korektno
i koliko mu dozvoljeno , nase je dijete zaradili smo i zaradicemo opet dobar smo procenat dobili ..
sto sky rece jednom kad je poljubio loptu pa izveo korner mene je kupio za svA vremena ..
zato takve smrAdove ko ti ne podnosim ..
Ma dobro, bolan, okani se mene više. Ja sam rek'o šta sam im'o i kraj priče.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:45Ma ne s…..vise isti ti nick ljudi mi govore seljadija vasa ubacuje se na nas forum …smiju nam se moj Reufemontolivo18 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:34Registrovao sam se ja tamo nekad kad je Pranjić preuzeo, iskreno svejedno mi je i za Mujkića i za Kapetanovića, svi su oni prolazni, nema tu ljubavi neke, vjerujem da i ti kao i ja radiš neki posao zato da bi prehranio svoju porodicu, a ne zato što ga baš voliš. Ja sam govorio i za Maksimovića da od njega neće biti ništa, eto nažalost momak je završio u amaterskoj ligi Njemačke (5-6 liga). Kapetanovića ne poznajem, ne poznajem ni jednog igrača, ali opet kažem teško da će se on hljeba najesti od fudbala, to je moje mišljenje, možda je i tebi kakav jaran, komšija pa si objektivan. Ako ne znaš komunicirati normalno, nemoj mi ni odgovarati na postove, preskoči ih i to je to.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:24
Ti govoris nasi ciji si ti imkoji q….. glumis
i koliko mu dozvoljeno , nase je dijete zaradili smo i zaradicemo opet dobar smo procenat dobili ..
sto sky rece jednom kad je poljubio loptu pa izveo korner mene je kupio za svA vremena ..
Ma dobar za nase lige, kao i vecina nasih igraca kad odu izvan BiH. Ne mogu se nakon toga sastaviti sa loptom nazalost.
simonknows je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:50Ja ga nikad neću pljuvati u drugim timovima i to ne treba raditi niko od nas. Prvenstveno svoje igrače uvijek drugima treba pakovati zbog koristi kluba, hvaliti ih na sva zvona.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:45Ma ne s…..vise isti ti nick ljudi mi govore seljadija vasa ubacuje se na nas forum …smiju nam se moj Reufemontolivo18 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:34Registrovao sam se ja tamo nekad kad je Pranjić preuzeo, iskreno svejedno mi je i za Mujkića i za Kapetanovića, svi su oni prolazni, nema tu ljubavi neke, vjerujem da i ti kao i ja radiš neki posao zato da bi prehranio svoju porodicu, a ne zato što ga baš voliš. Ja sam govorio i za Maksimovića da od njega neće biti ništa, eto nažalost momak je završio u amaterskoj ligi Njemačke (5-6 liga). Kapetanovića ne poznajem, ne poznajem ni jednog igrača, ali opet kažem teško da će se on hljeba najesti od fudbala, to je moje mišljenje, možda je i tebi kakav jaran, komšija pa si objektivan. Ako ne znaš komunicirati normalno, nemoj mi ni odgovarati na postove, preskoči ih i to je to.
Isto tako, ja mu mogu reći samo svaka čast što je odbio Azmira ljetos (100% tačna info).
Ali dajte ljudi, neko poljubi loptu i on je sad igračina, pa hajmo mi sa foruma svi po jednu loptu na Tušanj i poljubiti je, pa da nam Mujkan podijeli ugovore. Treba biti realan, njegova realnost je prosjek PL, ako i toliko. Brojke sve govore.
Ja poglavica? Dobro kralju, znaš šta si ti? Bot jednog igrača i jednog od najvećih ako ne i najvećeg lopova u historiji kluba.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑28 nov 2023, 18:13Simone ti ko neka poglavica foruma uvijek pun informacija trece uho uprave ko tebe sta pita kad ja govorim ovom klocusimonknows je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:50Ja ga nikad neću pljuvati u drugim timovima i to ne treba raditi niko od nas. Prvenstveno svoje igrače uvijek drugima treba pakovati zbog koristi kluba, hvaliti ih na sva zvona.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:45
Ma ne s…..vise isti ti nick ljudi mi govore seljadija vasa ubacuje se na nas forum …smiju nam se moj Reufe
Isto tako, ja mu mogu reći samo svaka čast što je odbio Azmira ljetos (100% tačna info).
Ali dajte ljudi, neko poljubi loptu i on je sad igračina, pa hajmo mi sa foruma svi po jednu loptu na Tušanj i poljubiti je, pa da nam Mujkan podijeli ugovore. Treba biti realan, njegova realnost je prosjek PL, ako i toliko. Brojke sve govore.
sto s namjerom malo vamo malo tamo
ne s…vise sa menadzerisanjem igraca imamo mi prece probleme
ko ce igrati uopste u nastavku ako si falio Merdovica sto ga ne pitas sta kaze ua Nalu smrada i Upravu i dal bi se vratio
ovo postalo sr…nje obicno kad ovakvi ko ovaj pametuju nama
znam ja vjse od tebe simone bi e na tusnju svasta
Bekric je isao u zagreb na razgovor, na tome jos stoji. Meho cosa mozda raskine ugovor sa zeljom, treba ga zaganjati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.