vidimo se sutraeurofighter typhoon je napisao/la:ovo je cisti kriminal![]()
![]()
![]()

ako dodjes..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
vidimo se sutraeurofighter typhoon je napisao/la:ovo je cisti kriminal![]()
![]()
![]()
KO gubi ima pravo da se ljutiRaul_64 je napisao/la:vidimo se sutraeurofighter typhoon je napisao/la:ovo je cisti kriminal![]()
![]()
![]()
![]()
ako dodjes..
Jelo, piće, kurve(ovo je upitno) kada Šećer(ko) i Geronimo dođu u BiH. Dakle, rekli smo da onaj ko izgubi plaća ceh kod Tome(kafana gdje ćemo jesti) i u Romi(valja šmekati žene i piti i to JD(ako se ne varam)), tako da...S obzirom da moja malenkost moRe popiti(a i oni vala), onda će se naši Bayernovci ipak morati potrošiti.volimliverpool je napisao/la:O kakvoj je bre okladi riječ?Po 300KM?
Nisam bas primjetio ali ako jeste onda Van Gaal bez zamjerkevolimliverpool je napisao/la:Čini mi se da je Van Buyten šepao dok je izlazio...
Da , tacno tako . Imao je grimasu na licuvolimliverpool je napisao/la:Čini mi se da je Van Buyten šepao dok je izlazio...
Kakve to veze ima, cijelu utakmicu je tako, usudio bih se reci i zivot.bavarian_bk je napisao/la:Da , tacno tako . Imao je grimasu na licuvolimliverpool je napisao/la:Čini mi se da je Van Buyten šepao dok je izlazio...![]()
Jedina greska je Pranjic na lijevom beku . Koliko god to dobro izgledalo ofanzivno , toliko je loše defanzivno.Ta lik je kriv za sva 3 gola ! Altintop neznam zašto je ušao ?! Jedino opravdanje je povrijeda Robbena koju ja nisam primjetio . Imao je loptu u mat poziciji ali on dira rukomSlabo u 2. poluvremenu skroz ...
Prvi gol - Pranjic ostaje iza Eto'a (ako se može reći iza ) i tako kvari offsajd zamku . Krivac za gol...Kop je napisao/la:Kakve to veze ima, cijelu utakmicu je tako, usudio bih se reci i zivot.bavarian_bk je napisao/la:Da , tacno tako . Imao je grimasu na licuvolimliverpool je napisao/la:Čini mi se da je Van Buyten šepao dok je izlazio...![]()
Jedina greska je Pranjic na lijevom beku . Koliko god to dobro izgledalo ofanzivno , toliko je loše defanzivno.Ta lik je kriv za sva 3 gola ! Altintop neznam zašto je ušao ?! Jedino opravdanje je povrijeda Robbena koju ja nisam primjetio . Imao je loptu u mat poziciji ali on dira rukomSlabo u 2. poluvremenu skroz ...
![]()
Ali pretjerivanje je reci da je Pranjic kriv za sva 3 gola, kriv je samo za 1. koliko sma ja upratio, za drugi nije niko kriv nesto posebno, eto, zalomilo se,sta ces. A za treci je kriv onaj sto je od Eto'o-a loptu izgubio, milsim da to Breno bijase.
---------Bujten-------Breno---------Monolog je napisao/la:Dobar igrač koji u najvažnijoj utakmici sezone ne igra u prvoj postavi(nije povrijeđen), a u 1. postavi su Breno i Buyten. Nešto ne štima, jelde moj @Valencia?! Nego, imaćeš šta vidjeti, vjeruj mi. Od tebe onda očekujem jedno lijepo viđenje utakmice između njemačkog i talijanskog diva.
pusicamoustapha je napisao/la:Fale @amellovi postovi da imamo sta citirati poslije utakmice![]()
U suprotnom, naje.bo sam ako ovo neko citiro od Interovaca.
stakleni se povrijedio...eurofighter typhoon je napisao/la:samo da ovaj Gaal ode i sve ce biti ok![]()
Pa nemozes robbena izbacit
![]()
![]()
hallloooo
![]()
pa jel to humano
malo informisanja nije na odmet...bar sto se tice Real,znam sigurno da Ribi i Svinja zaradju istih 10 milion...eurofighter typhoon je napisao/la:bolje i to i da nista ne osvajamo,al vi placate po 10-ak miliona pola svoje ekipe a nikad nista da osvojite...Mi podnosimo jednog igraca al kako je vama sa pola ekipe![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.