FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Raul_64
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Raul_64 » 15 mar 2011, 23:20

eurofighter typhoon je napisao/la:ovo je cisti kriminal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vidimo se sutra :)
ako dodjes..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 15 mar 2011, 23:21

Raul_64 je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:ovo je cisti kriminal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vidimo se sutra :)
ako dodjes..
KO gubi ima pravo da se ljuti :mrgreen: :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2011, 23:23

Nista kolektivno streljanje.Ostavite Pranju,Brenu,Gov-neza i Olica kad se vrati da zabavljaju raju.
Samo brukanje BL i prosipanja bodova. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 mar 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 15 mar 2011, 23:24

Razocaran sam i to ne malo. Al sta ces, cijela sezona je takva... Labavo.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 15 mar 2011, 23:27

Veceras sreca nije bila na nasoj strani jednostavno,nisam Nostradamus ali nakon prvog poluvremena sam znao da gubimo utakmicu,ne mozes ti promasit sve 100000%-tne prilike i proci nema teorije.
Da smo mi kojim slucajem vodili sa 3-1 na poluvremenu pa Inter bi se realno vratio kuci sa najmanje 5-1 zbog kontri jer bi morali odma krenut na sve.
Van Gaal po meni nije uopste kriv za ovu utakmicu stavise dobro je to izgledalo ali igraci se umore u ovakvim utakmicama to je cinjenica.Greska Brena nas je kostala ali tako je to u fudbalu,pa mi smo prosle sezone imali dosta srece moralo se to nekad vratiti.
Ja bi Van Gaalu zamjerio samo jednu stvar veceras a to je vadjenje iz igre Van Buytena.Po meni je on odlicno odigrao ovu i utakmicu prije(protiv HSV-a iako nije bas imao posla tu).

Sada preostaje da se okrenemo prvenstvu i osiguramo ligu prvaka slijedece godine gdje bismo uz nekoliko pojacanja mogli do kraja.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 mar 2011, 23:29

Čini mi se da je Van Buyten šepao dok je izlazio...
You'll never walk alone.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 15 mar 2011, 23:30

Vratila se ona nevjerovatna sreca od prosle godine protiv Manchestera i Fiorentine i drago mi je zbog toga jer puno ste se digli posle toga (pojedinci). Veceras ste bili puno puno bolji od Intera i imali mali milion prilika ali vam se desilo isto sto i Manchesteru prosle godine. Cak ste i u ove dvije utakmice protiv Intera imali 2 sretna gola (greske Cruza) ali nedovoljno za ovakav tim (pogotov odbranu) i strasnog trenera (kojeg ste prosle godine kovali u zvijezde a sada...).
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 mar 2011, 23:31

volimliverpool je napisao/la:O kakvoj je bre okladi riječ?Po 300KM? :o
Jelo, piće, kurve(ovo je upitno) kada Šećer(ko) i Geronimo dođu u BiH. Dakle, rekli smo da onaj ko izgubi plaća ceh kod Tome(kafana gdje ćemo jesti) i u Romi(valja šmekati žene i piti i to JD(ako se ne varam)), tako da...S obzirom da moja malenkost moRe popiti(a i oni vala), onda će se naši Bayernovci ipak morati potrošiti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 15 mar 2011, 23:32

volimliverpool je napisao/la:Čini mi se da je Van Buyten šepao dok je izlazio...
Nisam bas primjetio ali ako jeste onda Van Gaal bez zamjerke ;)
Svaka mu cast,dobio je sut kartu ali se nije ostavio posla,pokusao je da popravi situaciju i jeste ali nekada jednostavno ne ide,mogao je on ostat i zahebavat se ali nije i zbog toga ga cjenim.Mozda ce ispast da mi je drag ili tako nesto,ne nego jednostavno krivica sada se ne moze svaliti na njega.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 mar 2011, 23:32

volimliverpool je napisao/la:Čini mi se da je Van Buyten šepao dok je izlazio...
Da , tacno tako . Imao je grimasu na licu :)
Jedina greska je Pranjic na lijevom beku . Koliko god to dobro izgledalo ofanzivno , toliko je loše defanzivno.Ta lik je kriv za sva 3 gola ! Altintop neznam zašto je ušao ?! Jedino opravdanje je povrijeda Robbena koju ja nisam primjetio . Imao je loptu u mat poziciji ali on dira rukom :x Slabo u 2. poluvremenu skroz ...

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 15 mar 2011, 23:37

bavarian_bk je napisao/la:
Jedina greska je Pranjic na lijevom beku . Koliko god to dobro izgledalo ofanzivno , toliko je loše defanzivno.Ta lik je kriv za sva 3 gola ! Altintop neznam zašto je ušao ?! Jedino opravdanje je povrijeda Robbena koju ja nisam primjetio . Imao je loptu u mat poziciji ali on dira rukom :x Slabo u 2. poluvremenu skroz ...
Kakve to veze ima, cijelu utakmicu je tako, usudio bih se reci i zivot. :lol:
Ali pretjerivanje je reci da je Pranjic kriv za sva 3 gola, kriv je samo za 1. koliko sma ja upratio, za drugi nije niko kriv nesto posebno, eto, zalomilo se,sta ces. A za treci je kriv onaj sto je od Eto'o-a loptu izgubio, milsim da to Breno bijase.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 mar 2011, 23:41

Kop je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
Kakve to veze ima, cijelu utakmicu je tako, usudio bih se reci i zivot. :lol:
Ali pretjerivanje je reci da je Pranjic kriv za sva 3 gola, kriv je samo za 1. koliko sma ja upratio, za drugi nije niko kriv nesto posebno, eto, zalomilo se,sta ces. A za treci je kriv onaj sto je od Eto'o-a loptu izgubio, milsim da to Breno bijase.
Prvi gol - Pranjic ostaje iza Eto'a (ako se može reći iza ) i tako kvari offsajd zamku . Krivac za gol...
Drugi gol- Pranić solo akcija i guranje lopte Cezaru u ruke . Hvatanje za glavu i stajanje u 16-ercu Intera . Cezar izbija loptu . Akcija Intera , Eto'o sam na desnoj strani , ostavlja loptu za Sneidera i gol . Pranjić zaboravlja da mu je zadatak štititi svoj gol . Indirektni krivac za gol.
Treći gol- Breno gubi mangupski loptu . Pranjić trči na Eto'a iako su na njemu 3 igrača Bayerna . Pandev ostaje sam na desnoj strani. Pranjić krivac za gol ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 mar 2011, 23:42

Monolog je napisao/la:Dobar igrač koji u najvažnijoj utakmici sezone ne igra u prvoj postavi(nije povrijeđen), a u 1. postavi su Breno i Buyten :mrgreen: . Nešto ne štima, jelde moj @Valencia?! Nego, imaćeš šta vidjeti, vjeruj mi. Od tebe onda očekujem jedno lijepo viđenje utakmice između njemačkog i talijanskog diva.
---------Bujten-------Breno---------
--Braun----------------Batstuber----

Sta mislis na sta bi ovo licilo :mrgreen: :lol: !?

Bajernu se desavalo da ima tanak napad, ali nikada nisu imali slabu odbranu. Ustvari, njihova odbrana nije slaba nego je katastrofalna. Jos kad se tome pridoda nedokazan golman, onda je katastrofa neminovnost.

Pa **** te, da MU nema VDS, Marsej bi sada bio u cetvrtfinalu. Covjek i brani i igra stopera umjesto ona dva 'paranoidna sizofrenicara'.

Bajern ima jednog od najboljih bekova svijeta (Lam), imaju jednog od najboljih veznjaka svijeta (Svajnstajger), imaju dva ponajbolja krila na svijetu (Roben i Riberi), imaju fantasticnog timskog igraca (Miler) i jako dobrog napadaca (Gomez). Tu su i vrlo dobri Gustavo i Olic, solidni Timoscuk,... Dakle, Bajern ima fantastican kostur. Treba im jedan jak golman, jak stoper, dobar lijevi bek i dobro krilo. Uz tri kvalitetna defanzivna igraca (plus jedno krilo, zamjena za Roben i Riberi), Bajern bi im'o najjaci tim u Evropi (Barsu ne racunam, oni nisu sa ovog kontinenta i ove planete).

Bajern je nakon one katastrofalne sezone (kada su ostali bez LP) doveo dosta kvalitetnih igraca i to je vrlo brzo dalo rezultat. Vjerujem da ce se na ljeto snazno pojacati.

A bice neki izvjestaj, za sada Bajern ima aktivan rezultat :mrgreen: . Nemojte mi govoriti ko je pobjedio, nece mi biti zanimljivo gledati :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 15 mar 2011, 23:45

Jednostavno smo izgubili od sretnije ekipe.
Tek sam od veceras siguran koliko je Bayern bolji od Intera.

Isto tako se definitivno povlacim iz rasprava o Gomezu. Momak je zvjerka i tu price nema. Veceras je objasnio.
Takodje, Ribery je razvalio. Koliko je samo prodora i sjajnih lopti imao...

Na ljeto cemo dobiti novog trenera, pojacanja u odbrani a onda znate i sami sta slijedi: finale na Allianzu.
Pokloni se Evropo!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 15 mar 2011, 23:47

samo da ovaj Gaal ode i sve ce biti ok :!: :!: Pa nemozes robbena izbacit :P :P :P hallloooo :!: :!: pa jel to humano
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 mar 2011, 23:50

moustapha je napisao/la:Fale @amellovi postovi da imamo sta citirati poslije utakmice :lol:

U suprotnom, naje.bo sam ako ovo neko citiro od Interovaca. :lol:
pusica :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 mar 2011, 23:50

eurofighter typhoon je napisao/la:samo da ovaj Gaal ode i sve ce biti ok :!: :!: Pa nemozes robbena izbacit :P :P :P hallloooo :!: :!: pa jel to humano
stakleni se povrijedio...
pretpostavljam da je to od 2 sedmice pa vise...

znaci bubam 5,6 golova.3,4 asistencije za 10 miliona godisnje(za ovo sam siguran)

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 15 mar 2011, 23:53

bolje i to i da nista ne osvajamo,al vi placate po 10-ak miliona pola svoje ekipe a nikad nista da osvojite...Mi podnosimo jednog igraca al kako je vama sa pola ekipe :lol: :lol:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 mar 2011, 23:53

Pandev te pozdravlja.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 mar 2011, 23:55

eurofighter typhoon je napisao/la:bolje i to i da nista ne osvajamo,al vi placate po 10-ak miliona pola svoje ekipe a nikad nista da osvojite...Mi podnosimo jednog igraca al kako je vama sa pola ekipe :lol: :lol:
malo informisanja nije na odmet...bar sto se tice Real,znam sigurno da Ribi i Svinja zaradju istih 10 milion...
prvo nisam dosao da trolam,samo ukazujem na nesto ocito...
a drugo poslije ovakve utakmice ja bi legao spavat a ne visio na forumu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.