19vendetta87 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 21:18Kako nije kad je VAR provjera bila?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 nov 2023, 21:17Ali najjace je, nije ofsajd.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 21:16Kakva golcina![]()
Stvarno mi ga je zao, bas je razocaran ostao nakon sto je svirao offside![]()
![]()
Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Said Hamulic
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nisam gledao Vitesse zadnjih 4-5 utakmica. Totalno druga ekipa od onog pocetka kad je Hamula dosao. Napadaju, grade igru, sa svi strana. Mozda i uspije nesto sada. Mislim da su promjenila trenera.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
ovako nesto u barazu
⚜️~⚜️~⚜️
Stvarno nema srece covjekDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 nov 2023, 21:24
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Šteta, bas šteta.
Gol bi mu mnogo značio, pogotovo jedno ovakvo remek djelo.
Volio bih kad bi se trener sjetio da ga malo na krilo baci gdje će više prostora za igru imati.
Ovako nikad lopte neće dobiti.
Saigraci gledaju samo kako da opucaju prema golu.
Gol bi mu mnogo značio, pogotovo jedno ovakvo remek djelo.
Volio bih kad bi se trener sjetio da ga malo na krilo baci gdje će više prostora za igru imati.
Ovako nikad lopte neće dobiti.
Saigraci gledaju samo kako da opucaju prema golu.
Ovo je grijeh poništit.
Ovo je ono kad si pos.rane srece. Stvarno steta. Ne kontam kako nakon VAR-a procijenise da je ovo ofsajd 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Said zamalo gol Hamulic
- Davidoffgold
- Kontakt:
Polako, nek se momak navikne na tim/ligu i malo udje u formu. Generalno imam neko misljenje da se nasi igraci tesko privikavaju na nove timove fakat. Evo gledamo realno, dzekina prva sezona u romi je bila najlosija. Demir prve sezone u augsburgru nije bio tako dobar kao sad. Rijetko ko je od nasih prve sezone dosao i mogao si reci odmah je prevaga na terenu.
Une vie honorable est une vie éternelle
-
- Kontakt:
Kralju, ne obaziri se na gluposti koje Isanovic i Topic govore, ti si siguran za baraz i treba poceti u prvoj postavi!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
oprosti im Hamula, nisu oni vidjeli ponisteni gol za vikend:-)
dace Hamula golova do marta aBd, ne brinem se za novi poziv...bolji je na krilu od svih nasih 'krila':-)
dace Hamula golova do marta aBd, ne brinem se za novi poziv...bolji je na krilu od svih nasih 'krila':-)
-
- Kontakt:
Njemu je najbolje da se vrati u poljsku ligu. Ionako mu je poznata, rasturao bi on ponovo tamo u bilo kojem klubu. Ocito mu ne leze francuska i holandska liga, onda bolje se vratiti gdje je bio golgeter, ha ja...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Deen je napisao/la: ↑04 nov 2023, 23:25Pa dobro i vi kao navijaci ste od njega pravila nesto ko da je pele. Koliko ste ga digli u zrak ko da je 100 golova dao. ON DA SAD DAJE 1 GOL, VI CE TE ODMAH RECI EVO GA NOVI DIJAMANT. Kad se sjecam kad je napustio toulouse i dosao u vitesse, vi ste odmah rekli to je za njega super izbor i sad ce on skroz razvalit.
Da je bio pametan trebao je u stal mielec ostati. Ovako sam sebi puca u koljeno. Ili da je ostao u Toulouse isto bi mu dobro bilo, ali eto said poslusa vas navijace, pa se covjek umislio da je dobar ko dzeko, pa otisao u vitesse koji ako tako nastavi ce ispasti iz lige. Najgore sto on nema nikoga ko ce ga uputit. Steta moglo je od njega nesto biti.
On da sad daje 1 gol, vi ce te odmah reci evo ga novi dijamant. Kao da sam znao. Covjek dao sad 1 gol i ljudi odmah od njega napravili dijamanta. Covjece i kad bude promasio zicer protiv ukrajina, onda najteze psovke i uvrede. Ko djeca od 10 godina. Dao 1 gol i sad je novi dzeko. Klub vitesse bori se za opstanak i izgubio od mrtvog ajaxa 5-0 ali koga to boli briga, nek je on dao 1 gol KOJI NIJE PRIZNAT. Znam da je cist gol ali nije priznat ljudi. Sezona je duga, bitno je da vitesse ostaje u ligi.
Sirota jedva docekala svoj momenat eto vam cestitam svim fanboys na prvi gol i prva radost koja nije PRIZNATA. Vise bi me brinilo sto je vitesse na zadnijem mjestu.
Ibisevic i Dzeko su licno Pele i Ronaldo za hamulica. Do dalje slavi te poraze ekipe vitesse i neke ne priznate golove od hamulica masterclass. COVJEK KOJI JE JAVNO ODBIO BIH jer htjeo igrati za holandiju, pa je vidio da nema poziva pa je rekao daj mi BiH i ljudi ga slave za taj potez.
U nekoj normalnoj drzavi poslje onog cirkusa nebi said vise nikad poziv dobio (Topic je rekao i jos dosta ljudi koji bolje znaju nego mi svi)
ali eto u BiH cirkus drzavi sve se moze trpit , pa daj nam sve jer eto neznamo za bolje i nemamo ponos. I onda se cudimo sto nas Bosanci izdaju u Savezu. Slavi te ga sada, pa kad bude baraz bi ce psovke i uvrede i price kao nemamo srece i nije var priznao gol, nevalja sudija nevalja turska jer sudija turcin i te suplje price. Nismo ni zasluzili bolje.
Pozdrav i uzivaj te dalje na golovima koje nisu priznati, kakva sirota sunce ti drago jedva docekali prvi gol i nije priznat ali slavi se to ipak, a to sto je vitesse izgubio 5-0 niko ne vidi xD haha
Sad znam sto je vico uspijesan kad pogledam ove fanboys i patriote, koji samo sebe gledaju i svoj posao. Isto maslo kao lopovi iz saveza.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Sram te biloDeen je napisao/la: ↑28 nov 2023, 02:22Deen je napisao/la: ↑04 nov 2023, 23:25Pa dobro i vi kao navijaci ste od njega pravila nesto ko da je pele. Koliko ste ga digli u zrak ko da je 100 golova dao. ON DA SAD DAJE 1 GOL, VI CE TE ODMAH RECI EVO GA NOVI DIJAMANT. Kad se sjecam kad je napustio toulouse i dosao u vitesse, vi ste odmah rekli to je za njega super izbor i sad ce on skroz razvalit.
Da je bio pametan trebao je u stal mielec ostati. Ovako sam sebi puca u koljeno. Ili da je ostao u Toulouse isto bi mu dobro bilo, ali eto said poslusa vas navijace, pa se covjek umislio da je dobar ko dzeko, pa otisao u vitesse koji ako tako nastavi ce ispasti iz lige. Najgore sto on nema nikoga ko ce ga uputit. Steta moglo je od njega nesto biti.
On da sad daje 1 gol, vi ce te odmah reci evo ga novi dijamant. Kao da sam znao. Covjek dao sad 1 gol i ljudi odmah od njega napravili dijamanta. Covjece i kad bude promasio zicer protiv ukrajina, onda najteze psovke i uvrede. Ko djeca od 10 godina. Dao 1 gol i sad je novi dzeko. Klub vitesse bori se za opstanak i izgubio od mrtvog ajaxa 5-0 ali koga to boli briga, nek je on dao 1 gol KOJI NIJE PRIZNAT. Znam da je cist gol ali nije priznat ljudi. Sezona je duga, bitno je da vitesse ostaje u ligi.
Sirota jedva docekala svoj momenat eto vam cestitam svim fanboys na prvi gol i prva radost koja nije PRIZNATA. Vise bi me brinilo sto je vitesse na zadnijem mjestu.
Ibisevic i Dzeko su licno Pele i Ronaldo za hamulica. Do dalje slavi te poraze ekipe vitesse i neke ne priznate golove od hamulica masterclass. COVJEK KOJI JE JAVNO ODBIO BIH jer htjeo igrati za holandiju, pa je vidio da nema poziva pa je rekao daj mi BiH i ljudi ga slave za taj potez.
U nekoj normalnoj drzavi poslje onog cirkusa nebi said vise nikad poziv dobio (Topic je rekao i jos dosta ljudi koji bolje znaju nego mi svi)
ali eto u BiH cirkus drzavi sve se moze trpit , pa daj nam sve jer eto neznamo za bolje i nemamo ponos. I onda se cudimo sto nas Bosanci izdaju u Savezu. Slavi te ga sada, pa kad bude baraz bi ce psovke i uvrede i price kao nemamo srece i nije var priznao gol, nevalja sudija nevalja turska jer sudija turcin i te suplje price. Nismo ni zasluzili bolje.
Pozdrav i uzivaj te dalje na golovima koje nisu priznati, kakva sirota sunce ti drago jedva docekali prvi gol i nije priznat ali slavi se to ipak, a to sto je vitesse izgubio 5-0 niko ne vidi xD haha
Sad znam sto je vico uspijesan kad pogledam ove fanboys i patriote, koji samo sebe gledaju i svoj posao. Isto maslo kao lopovi iz saveza.
Deen i sram ne idu zajedno:-)
Stvarno ste ispisali 106 stranica oko napadača koji nije postigao nijedan gol u profesionalnoj ligi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo je najgora ekipa u prvih 7-8 liga na svijetu. Kakav skup amatera
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.