Trolaš baš bez potrebe
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Religiju nikad necete moci ukinuti I to su vam samo pusti snovi. Islam je bio prije vas I bit ce I poslije vas, ne sikirajte se previse.
Ovo stvarno postaje bolesno kako se cionisti odnose prema bilo kome ko iole kakvu kritiku uputi čitavom tom "režimu". Nikad se lakše i jednostavnije nije razbacivalo "antisemitizmom". Zli ljudi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
I cionizam je preširok pojam, protiv liberalnog i sekularnijeg cionizma niko ne bi trebao imati ništa protiv, potpuno drugačije je ovo divljanje ekstremističkih settlera koji su na vlasti u Izraelu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Israeli Finance Minister Smotrich :
There's Million Nazis in the West Bank: “There are 2 million Nazis in Judea and Samaria, who hate us exactly as do the Nazis of Hamas-ISIS in Gaza.”

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Viša matematika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Rekao bih da je islamofobija u trendu ali je dosla takva klima da je mrznja prema muslimanima mainstream pa mnogima maske padaju
Da, dok su bili religiozni. Kad su se tog zla oslobodili, procvhetali. Kanada, Skandinavija, Japan, Australija...
Zemlje sa najmanje kriminala i korupcije.
Ljudi otkako postoje vjeruju u da postoji nesto iznad/Bog. To se nikad nece promjeniti.

Ma nema šanse, proširit ce se neznanje o Islamu među muslimanima ali ostat ce Islam.
IZRAELSKA AMBASADORICA
Peleg se obratila Vladi FBiH: Pomno ćemo pratiti krše li se prava Kabirija, Izrael stoji iza njega
Kako bi vi meni letili sa tom propagandom iz drzave, ovo postaje bas ozbiljno. Po evropi se masovno aktiviraju desno opredjeljene teroristicke celije. U holandiji nacisti pobijedili, kad dobiju izbore u Njemackoj, pocnite kupovati naoruzanje haha. Sve vecu i vecu podrsku imaju.
Peleg se obratila Vladi FBiH: Pomno ćemo pratiti krše li se prava Kabirija, Izrael stoji iza njega
Kako bi vi meni letili sa tom propagandom iz drzave, ovo postaje bas ozbiljno. Po evropi se masovno aktiviraju desno opredjeljene teroristicke celije. U holandiji nacisti pobijedili, kad dobiju izbore u Njemackoj, pocnite kupovati naoruzanje haha. Sve vecu i vecu podrsku imaju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- ASD
- Kontakt:
Desničari u Evropi su uz Izrael. Arape ne mogu.redbull93 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 20:42IZRAELSKA AMBASADORICA
Proizraelske stranke će rasti u Evropi, drastično.
Nema to veze sa proizraelstvom nego sa mrznjom prema muslimanima. Islamofobija je u drasticnom porastu jer im je Izrael to omogucioASD je napisao/la: ↑27 nov 2023, 20:48Desničari u Evropi su uz Izrael. Arape ne mogu.redbull93 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 20:42IZRAELSKA AMBASADORICA
Vrlo ruzno banaliziranje stvari.Brokula je napisao/la: ↑27 nov 2023, 20:53Nema to veze sa proizraelstvom nego sa mrznjom prema muslimanima. Islamofobija je u drasticnom porastu jer im je Izrael to omogucioASD je napisao/la: ↑27 nov 2023, 20:48Desničari u Evropi su uz Izrael. Arape ne mogu.redbull93 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 20:42IZRAELSKA AMBASADORICA
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Centre forward
- Kontakt:
Kad se sve sabere i oduzme, potpuno je logično jačanje desnice u Evropi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- ASD
- Kontakt:
To je tačno. I potpuno je jasno zbog čega se to sve dogodilo. Prije 10 godina se ovo sve moglo vidjeti.
Dok je imigranata na Zapadu, koji ne pokušavaju da se asimiliraju. Izrael ne mora da briga hoće li tamo imati podršku.
U suštini nije mi baš jasna islamofobija, fakat ako neko zna nešto više o razlozima iste volio bih čuti. Ono u regionu mi je čak jasno, naročito u Srbiji, većinski dio Srba je odgajan uz narative mržnje i nasilja, posljedice toga se jasno vide danas, ali općenito mržnja prema Bošnjacima mi je nejasan fenomen. Svako ko je iz Sarajeva zna da toga kod nas gotovo da nema, makar ja to nisam primijetio, a u kontaktu sam sa svim "vrstama" ljudi, nekako ljudima potpuno svejedno za religiju, nacionalni identitet, pa čak i seksualnu orijentaciju. Kako to da smo mi Bošnje, napredniji od ovih Zapadnjaka?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sto ti je cist dokaz koliko su religije ubleha. Nekad su vjerovali u kamenje, pa u sunce, pa kipove, zivotinje, da bi dosli do nekog imaginarnog bica. Vidjet cemo sta ce slijedece biti, odnosno necemo, to je daleka buducnost. Ali ovakav vid ovih abrahamskih religija, nestat ce kao i sve do sad, odnosno prerasti u nesto drugo.
Ali to nije bit. Poenta je da sto manje religije u drustvu, to je drustvo naprednije, pravednije, razvijenije i sretnije.
Europa sama po sebi je uvijek imala finu brojku konzervativaca kojima je smetalo sve strano, nebitno bili to muslimani ili neko drugi. Priliv migranata iz mahom arapskih muslimanskih zemalja i odsustvo bilo kakve integracije u zapadna drustva vecine njih je stvorio samo jos dodatnu odbojnost prema muslimanima odnosno Arapima prije svih. Jacanje anti-imigrantske desnice sirom Europe je proces koji je poceo jos puno prije ovog u Gazi al i dalje nijedna od tih stranaka nema snagu da sama formira vladu jer skoro nijedna relevantna stranka u zemljama zapadne Europe nece uci u koaliciju s njima. Daleko najveci problem moze stvorit AfD u Njemackoj ako se kojim slucajem dokopa vlasti no to ce se tesko desiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.