Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 15 mar 2011, 23:02

volimliverpool je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:Dobra postava.Mislim da Chicharito i/li Rooney mogu uvaliti dva komada. :D
8-)

Rutinski odrađeno,iako ste prepustili incijativu Francuzima nakon vašeg gola.Bojim se da ako dobijete imalo ozbiljnijeg protivnika u 1/4 finalu,da bi mogli ladno ispasti. :roll:
Polako ! Do tada ce se Rio, Vidic i Park vratiti a Valencia ce biti u punoj formi, nadam se ! :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 mar 2011, 23:02

Man Utd je moj treći klub prvenstveno zbog brata jer on navija za njih :D

Otkako je moj Juve loš, oni su moj glavni adut u CL, iskreno strepio sam posljednjih 10 min, ali sve u svemu rutinska pobijeda, jer navijači Man Utd-a su navikli na ove pobijede i bez par važnih igrača, dobro je, važan je samo prolaz...

Put za Wembely se nastavlja... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 15 mar 2011, 23:03

Rekoh ja za Browna,to je antitalent extra klase.Vjerovatno ga malo ovo zarcenje uzelo,mamu mu........A igrali smo koliko nam je trebalo. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 mar 2011, 23:04

haxonja je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Čestitke na pobijedi
Takodjer i treci englezi se sutra pridruzuju! ;)

@valencia Tacno tako, Brown rtrd jedan pa Smalling je veceras za klasu bio bolji od njega koji je 10 godina mladji :? Vidara je klasa za sve i Evra dobar kao i uvijek.
Meni i Smoling tjera strah u kosti :twisted: . Kako ga onaj lik baci, ko balvan se izvali :mrgreen: . Ne znam, ali meni Evans ulijeva vise povjerenja od Smolinga, a o Braunu da ne govorim. Sta je sa Evansom!??

A evo, izgleda da je Bajern izgubio 3-2 :mrgreen: . Kako to, bilo je 2-2 :mrgreen: :lol: !?

Jos da sutra ispadnu gradjevinari, pa da se LP moze sa mirom gledati 8-) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 15 mar 2011, 23:05

Uzasno napeta utakmica, s obzirom na odbranu koja je bila sve samo ne sigurna na kraju je sve ispalo dobro. Chicharito je jos jednom pokazao da zasluzuje igrati ispred Berbatova i jednostavno je mali strojcic za davanje golova, u tom smislu me sve vise podsjeca na Velikog Ruuda. Uglavnom, prosli smo, istina dosta tijesno i neuvjerljivo ali jos jednom smo pokazali da i osakaceni mozemo skrpiti pobjedu onda kada je najpotrebnije...

Ono sto me skoro jednako obradovalo je ispadanje sugavog Bayerna, a da stvar bude bolja to su dozivili na bolan nacin. Mozda zvucim previse zlonamjerno prema Bavarcima (u sportskom smislu) ali ih jednostavno brutalno ne volim, pa ako ko od njih bude ovo citao nek me razumi koliko moze. Jos jednom Veliko hvala Interu sto mi je dodatno uljepsao ovu noc...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 mar 2011, 23:05

Next please

Molim vas nemojte srati po igracima. Nemoze se suditi zbog jedne utakmice. Brown kad je god igrao za United dao je sve od sebe. zadnjih godina malo su ga i ozljede stisnule uz godine,al jbg. Itekako je brown zasluzio da ga se psotuje. Mozda jest limitiran igrac,al je velikog srca i to je mnogo puta vaznije.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 mar 2011, 23:07

Imal sta ljepse prodje United a u isto vrijeme ispadne Bayern majke mi sad bi zaplakao od radosti :D
Glory Glory Man United !!! :D

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 15 mar 2011, 23:07

majestic24 je napisao/la:Next please

Molim vas nemojte srati po igracima. Nemoze se suditi zbog jedne utakmice. Brown kad je god igrao za United dao je sve od sebe. zadnjih godina malo su ga i ozljede stisnule uz godine,al jbg. Itekako je brown zasluzio da ga se psotuje. Mozda jest limitiran igrac,al je velikog srca i to je mnogo puta vaznije.
Ma igras ti srcem ali djaba kada kostas ekipu svojim greskama, a 30 godina ti... pa daj ako nije sazrio kada ce!? :D
Nego jesil vidio sta sam ti za Berbu napisao prije!? :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 mar 2011, 23:08

Shvatam ja sve to i vjeruj mi da mi nije nimalo mrzak a postujem ga dovoljno, ipak jednostavno imam utisak da nije materijal za prve postave. Uredu treba ga drzati u klubu jer je odan, ja ga nebih prodavao ali on u prvih 11!? To mi je nocna mora.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 15 mar 2011, 23:09

Jest on,prije bio solida na desnom beku,i ponekad u centru.Ali zadnje godine su presle preko njega.Normala da ce srcem igrati,pa vjecno igra u Manchi.....Ali je krizaa
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 mar 2011, 23:10

Rooney88 je napisao/la:

Shvatam ja sve to i vjeruj mi da mi nije nimalo mrzak a postujem ga dovoljno, ipak jednostavno imam utisak da nije materijal za prve postave. Uredu treba ga drzati u klubu jer je odan, ja ga nebih prodavao ali on u prvih 11!? To mi je nocna mora.
Ma hajde nebi bilo zanimljivo da nas ne potrese sviju sa svojim greskama hahahah :lol:
Glory Glory Man United !!! :D

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 15 mar 2011, 23:10

Rutina.
Bilo je straha sigurno zbog defanzivne linije,ali Marseille nije iskoristio svoje tri odlicne sanse na 1-0 i kazna je sigla. ;) Cestitam.

p.s. Je li sve u redu sa Smallingom ? Malo je proletio u zelenac. :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 mar 2011, 23:11

haxonja je napisao/la:

Ma igras ti srcem ali djaba kada kostas ekipu svojim greskama, a 30 godina ti... pa daj ako nije sazrio kada ce!? :D
Nego jesil vidio sta sam ti za Berbu napisao prije!? :lol:
Nisam

Sta si to napisao? Reci mi,nemoj da moram listati majke ti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 15 mar 2011, 23:11

Valencia je napisao/la:
haxonja je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Čestitke na pobijedi
Takodjer i treci englezi se sutra pridruzuju! ;)

@valencia Tacno tako, Brown rtrd jedan pa Smalling je veceras za klasu bio bolji od njega koji je 10 godina mladji :? Vidara je klasa za sve i Evra dobar kao i uvijek.
Meni i Smoling tjera strah u kosti :twisted: . Kako ga onaj lik baci, ko balvan se izvali :mrgreen: . Ne znam, ali meni Evans ulijeva vise povjerenja od Smolinga, a o Braunu da ne govorim. Sta je sa Evansom!??

A evo, izgleda da je Bajern izgubio 3-2 :mrgreen: . Kako to, bilo je 2-2 :mrgreen: :lol: !?

Jos da sutra ispadnu gradjevinari, pa da se LP moze sa mirom gledati 8-) .
Evans isto je out neka povreda, i meni je on puno bolji od njih dva.
Valenica i Nani trebaju biti u pocetnih 11, pa tko bi stigao pofatati ih po krilima!?
Valencia ima tehniku mozda i bolju od Nania i fizicki je puno jaci mislim da Nani nista puno igrac nije bolji od njega ako ne i isti!
red devil88 je napisao/la:Imal sta ljepse prodje United a u isto vrijeme ispadne Bayern majke mi sad bi zaplakao od radosti :D
:lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 mar 2011, 23:12

Sutra ću gledat' Manchester u snimku, ipak sam se odlučio za drugi par osmine finala(i nisam pogriješio :mrgreen: ). Čestitke na pobjedi i na prolasku u četvrtfinale.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 15 mar 2011, 23:13

Koliko je trebalo, toliko smo igrali a moglo je biti i drukčije.
Kod 1-0 mi je naumpao Porto.
Brown naravno katastrofičan i krunisao je to golom ali u svoju mrežu.
Žao mi je Rafe i O'Sheae, ista povreda. Nadati se da će se brzo vratiti, sad nam najviše trebaju.

I Cartmane, koliko je Carrick imao pogrešnih dodavanja i grešaka sveukupno? :D

Capello je vjerovatno posmatrao Riovog prirodnog nasljednika u reprezentaciji - Smallinga :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 15 mar 2011, 23:14

haxonja je napisao/la:Majestic vrijeme je da prihvatis da ce Berba grijati klubu ili ode... :D Hernandez je nova akvizicija za tako male pare takvog napadaca dobiti! :D Neprocjenjivo za neke je stvari potreban Fergie, a ne bankovni racun SEJKA! :lol: :lol:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 mar 2011, 23:14

Bošnjanin_89 je napisao/la:Ono sto me skoro jednako obradovalo je ispadanje sugavog Bayerna, a da stvar bude bolja to su dozivili na bolan nacin. Mozda zvucim previse zlonamjerno prema Bavarcima (u sportskom smislu) ali ih jednostavno brutalno ne volim, pa ako ko od njih bude ovo citao nek me razumi koliko moze. Jos jednom Veliko hvala Interu sto mi je dodatno uljepsao ovu noc...
Evo ima snimak na Areni 3, vrijedi pogledati :mrgreen: :lol: :lol: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 mar 2011, 23:16

Koliko samo radovanja zbog ispadanja Bavaraca... :lol:
Isključivo jer su vas prošle godine izbacili... :roll:
You'll never walk alone.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2011, 23:17

Thunderstruck je napisao/la:Koliko je trebalo, toliko smo igrali a moglo je biti i drukčije.
Kod 1-0 mi je naumpao Porto.
Brown naravno katastrofičan i krunisao je to golom ali u svoju mrežu.
Žao mi je Rafe i O'Sheae, ista povreda. Nadati se da će se brzo vratiti, sad nam najviše trebaju.

I Cartmane, koliko je Carrick imao pogrešnih dodavanja i grešaka sveukupno? :D

Capello je vjerovatno posmatrao Riovog prirodnog nasljednika u reprezentaciji - Smallinga :D
Mogu i ja pitat koliko je pozitvnih pasova imao? Koliko odlucujucih spasavanja u odbrani? Anoniman igrac. Ok, trebaju i takvi. Ali on je standardan u ekipi, treba bit maksimalno u rotaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.