FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 15 mar 2011, 22:45

edin_tm87 je napisao/la:HOCU DA MI NEKO KAZE, KAKAV IDIOT MORAS BIT DA IZVADIS ROBBENA, IGRACA KOJI MOZE DONIJETI PROLAZ JEDNOM KONTROM KAD SE OVI OTVORE
robben je povređen ... pricao je nesto sa onim doktorom prije nego je izasao
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 15 mar 2011, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 15 mar 2011, 22:45

juveboy je napisao/la:Robben je 70% Bayerna, bez njega je Bayern sasvim prosjecan u to ce se svi uvjeriti ukoliko se pomenuti povrijedi, sto je sasvim moguce... Bayern u prvom mnogo bolji i prava sreca sto ne vode vise razlike...
Kao sto sam i rekao jos jednom to ponavljam Robben je 70% Bayerna... Sve se obistinulo Robben se povrijedio izasao a Bayern pokazao da previse zavisi od njega i da je bez njega totalno bezopasan naprijed a nazad ima previse suplju odbranu sto je na kraju prevagnulo. U drugom poluvremenu je Robben bio totalno zatvoren pa se i povrijedio, izmjenjen i to je to. bayern bez njega je prosjecna ekipa, barem dok se Ribery ne vrati u formu...

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 15 mar 2011, 22:46

Simpaticna ekipa,na celu sa fashion copom - Gomezom :mrgreen:
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 15 mar 2011, 22:46

Pa ljudi nije dzaba Hristo Stoickov reko da je Van Gaal najveci idiot jos vece glave. :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 15 mar 2011, 22:47

Breeeno :lol: :lol: :lol: ...pa on ne bi mogao igrati u nekom ozbiljnijem klubu u BiH kamoli,u ligi prvaka sad je li bayern ozbiljan klub :?: :?: :?: ,u čovjeku 120 kila...pravac sumohrvanje

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 mar 2011, 22:47

Kao sto sam se pribojavao promasaji iz prvog poluvremena su se osvetili i Inter je u nastavku iskoristio svoje prilike za razliku od Bayerna. Kljucni trenutak utakmice se dogodio kada je Bayern imao kontru 4 na 2 i kloc Gomez umjesto da pruzi loptu ili Robbenu ili Riberyu on pokusava sam i onda je Inter krenuo na sve ili nista i dosao do te pobjede koja ce Bundesligu skupo kostati. Za nadati se je da ce Interu biti kraj u 1/4 finalu, jer inace ova prednost iz ove sezone se lagano moze istopiti.
Takodjer sam na poluvremenu napisao da Pranjica treba izvaditi iz igre jer lahko probijaju po njegovoj strani, sto se u nastavku ispotavilo kao tacnim. Pa hebmu zivot van Gaal ima trenersku licencnu zar ne moze da uoci neke nedostatke, no sigruno ce sada Hrvati napisati kako je odigrao kvalitetnu utakmicu. Zali Boze para koje je Bayern za njega platio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 mar 2011, 22:48

A htela je ona da izbaci sampiona - ne ide, ne ide....

Ajde sad malo da vas cujem, vi sto se.ete "Serie A Gnoj", "Mafia A" i ostale gluposti.

Italija u fudbalu je pojam za Nemce i u klupskom i u reprezentativnom pogledu - bila i bice.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 mar 2011, 22:48

edin_tm87 je napisao/la:HOCU DA MI NEKO KAZE, KAKAV IDIOT MORAS BIT DA IZVADIS ROBBENA, IGRACA KOJI MOZE DONIJETI PROLAZ JEDNOM KONTROM KAD SE OVI OTVORE
Psihopata VanGal - ponovo je to uradio kako bi pred nosom Robbena ponovo mahao prstom i glumio strasnog Napoleona Budlas psihopata - mrššššššššššššš u ludnicu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 15 mar 2011, 22:49

ovako je bilo sudeno idemo dalje sljedeca sezona je nasa :D ....mozda je ovako i bolje jer ocito je da sa Van Gaalom mi nemozemo NISTA ....pa dijete od 3 godine zna da netreba izvesti Robenna pod svaku cijenu cak iako je povrijeden
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 mar 2011, 22:49

Tragedija :shock:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 15 mar 2011, 22:49

schweinsteiger je napisao/la:Suma sumarum prvog poluvremena.

Nakon veoma rano primljenog gola zategli smo konce i sad odbrana radi kao singerica,dovoljno je reci da od pogotka nema ni jednog suta u okvir gola.
Sto me najvise iznenadilo,Pranjic jedina slaba karika odbrane,vBuyten me i protiv HSVa i veceras odusevljava.
Gustavo klimav u vezi,ako udje Kroos mislim da bi bili ofanzivniji sto nam ne treba,ali rizik je ostavit pomalo neraspolozenog igraca sa zutim kartonom u igri.
Ribery,pa kolko sam puta zamalo noge polomio skacuci zbog njegovih izgubljenih lopti i onog zicera :/
Muller prokinuo kad je dao gol.
Robben,pa sta reci za ovog velemajstora koji sa Schweiniem igra besprijekornu utakmicu i kakva pozrtvovanost obojice.
Gomez,cuda se haman desavaju,igra dobro i iskoristio je priliku i onda kasnije odlicno sutirao,ali stade na liniji :/
Realno,da smo iskoristili sanse bilo bi najmanje 4:1.
Idemo po jos!!!!
Oćete još aaa???

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 mar 2011, 22:50

BRUKA!SRAMOTA!

Čini se da je njihov prvi gol bio iz ofsajda,ali kasnije im nije dosuđen čist penal.Poslije njihovog gola ponovo ste vi diktirali tempo i to okrenuli.Koliko ste šansi profulali kod 2:1 za vas?Četiri ili pet sigurno.
Na kraju krajeva,zaslužili ste ovo što vam se desilo.
Da jednoj takvoj ekipi odbranu čini jedan Breno,Badstuber,Pranjić pa i Van Buyten je stvarno...
Ribery svjetska klasa? :lol:
Gomez je imao dva slobodna igrača,no on dribla,ali dobro,bitno je da je zabio 29 golova.
You'll never walk alone.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 mar 2011, 22:51

MaGiCa je napisao/la:A htela je ona da izbaci sampiona - ne ide, ne ide....

Ajde sad malo da vas cujem, vi sto se.ete "Serie A Gnoj", "Mafia A" i ostale gluposti.

Italija u fudbalu je pojam za Nemce i u klupskom i u reprezentativnom pogledu - bila i bice.

To i dalje stoji, zasto mislis da se promijenilo. Jedna pobjeda na klupskoj razini to ne moze tek tako okrenuti na drugu stranu.
#divovi

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 15 mar 2011, 22:51

Dabar je napisao/la: Oćete još aaa???
:lol: :lol: :lol:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 mar 2011, 22:51

moustapha je napisao/la:Jel' ovo gotovo? :lol:

Jos nisam ni grickalice kreno jest, kad ono zabava prosla. :lol:
Jel još traje taj dernek kod tebe ?

:lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 15 mar 2011, 22:51

moustapha je napisao/la:Fale @amellovi postovi da imamo sta citirati poslije utakmice :lol:

U suprotnom, naje.bo sam ako ovo neko citiro od Interovaca. :lol:
Jel ti fale,ne brini doći će amelle javi seee :lol: :lol: :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 15 mar 2011, 22:51

Kuc, kuc, kuc imali koga :lol: :lol:

Kako su srece imali u 1.polvr, zabio im golove Cesar, kreatori igre bili stoperi Intera, a smijali ste se :mrgreen:
Ehhhh sipak, bjazzzzzzzzz bjazzzzzzzzzzzzzzzzi..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 15 mar 2011, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 mar 2011, 22:52

Harrison je napisao/la:Sreca po vas pa vam Cesar pokloni onaj gol, da je ostalo 0:1 vi bi kidisali na gol, a Eto bi vam zavalio jos jedan iz kontre. Sve u svemu imate srece.
:mrgreen: :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 mar 2011, 22:52

Postao/la izzo dana 12 mar 2011, 17:17
Znaci, puce petarda i u Areni...što ce Inter krvavo nayebati, malo je reci.
Postao/la moustapha dana 12 mar 2011, 17:29
Znaci ljut sam na ove igrace. Danas pokazuju koliko u stvari mogu i koliko vrijede, ali to pokazuju teko onda kada se na njih izvrsi ogroman pritisak. Ovo je kao neka pobjeda iz inata.
Jedino pozitino iz ovoga je sto smo jos uvijek u LP, pa ce siroti Inter nastradati ko da ga ni Bog nije dao.
Postao/la eurofighter typhoon dana 12 mar 2011, 17:27
kako samo jedva cekam da nam inter dodje da popusi tricu....
samo da pozdravim ove momčiće slika
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 15 mar 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 mar 2011, 22:52

amerosm je napisao/la:Kao sto sam se pribojavao promasaji iz prvog poluvremena su se osvetili i Inter je u nastavku iskoristio svoje prilike za razliku od Bayerna. Kljucni trenutak utakmice se dogodio kada je Bayern imao kontru 4 na 2 i kloc Gomez umjesto da pruzi loptu ili Robbenu ili Riberyu on pokusava sam i onda je Inter krenuo na sve ili nista i dosao do te pobjede koja ce Bundesligu skupo kostati. Za nadati se je da ce Interu biti kraj u 1/4 finalu, jer inace ova prednost iz ove sezone se lagano moze istopiti.
Takodjer sam na poluvremenu napisao da Pranjica treba izvaditi iz igre jer lahko probijaju po njegovoj strani, sto se u nastavku ispotavilo kao tacnim. Pa hebmu zivot van Gaal ima trenersku licencnu zar ne moze da uoci neke nedostatke, no sigruno ce sada Hrvati napisati kako je odigrao kvalitetnu utakmicu. Zali Boze para koje je Bayern za njega platio.
Pranjić jedan od najlošijih ali nije on kriv što mora igrati na beku. On je u Nizozemskoj igrao polušpicu..
Kraj Riberya ipak nema šanse.

Pa sama činjenica da Bilić prednost daje Striniću na lijevom beku ispred Pranjića sve govori. ;)

A tebi ako smetaju hrvatski mediji nemoj ih čitati. ;)
...što je više lome to je volim jače...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.