robben je povređen ... pricao je nesto sa onim doktorom prije nego je izasaoedin_tm87 je napisao/la:HOCU DA MI NEKO KAZE, KAKAV IDIOT MORAS BIT DA IZVADIS ROBBENA, IGRACA KOJI MOZE DONIJETI PROLAZ JEDNOM KONTROM KAD SE OVI OTVORE
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 15 mar 2011, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Kao sto sam i rekao jos jednom to ponavljam Robben je 70% Bayerna... Sve se obistinulo Robben se povrijedio izasao a Bayern pokazao da previse zavisi od njega i da je bez njega totalno bezopasan naprijed a nazad ima previse suplju odbranu sto je na kraju prevagnulo. U drugom poluvremenu je Robben bio totalno zatvoren pa se i povrijedio, izmjenjen i to je to. bayern bez njega je prosjecna ekipa, barem dok se Ribery ne vrati u formu...juveboy je napisao/la:Robben je 70% Bayerna, bez njega je Bayern sasvim prosjecan u to ce se svi uvjeriti ukoliko se pomenuti povrijedi, sto je sasvim moguce... Bayern u prvom mnogo bolji i prava sreca sto ne vode vise razlike...
Simpaticna ekipa,na celu sa fashion copom - Gomezom 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Pa ljudi nije dzaba Hristo Stoickov reko da je Van Gaal najveci idiot jos vece glave. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Breeeno
...pa on ne bi mogao igrati u nekom ozbiljnijem klubu u BiH kamoli,u ligi prvaka sad je li bayern ozbiljan klub
,u čovjeku 120 kila...pravac sumohrvanje

Kao sto sam se pribojavao promasaji iz prvog poluvremena su se osvetili i Inter je u nastavku iskoristio svoje prilike za razliku od Bayerna. Kljucni trenutak utakmice se dogodio kada je Bayern imao kontru 4 na 2 i kloc Gomez umjesto da pruzi loptu ili Robbenu ili Riberyu on pokusava sam i onda je Inter krenuo na sve ili nista i dosao do te pobjede koja ce Bundesligu skupo kostati. Za nadati se je da ce Interu biti kraj u 1/4 finalu, jer inace ova prednost iz ove sezone se lagano moze istopiti.
Takodjer sam na poluvremenu napisao da Pranjica treba izvaditi iz igre jer lahko probijaju po njegovoj strani, sto se u nastavku ispotavilo kao tacnim. Pa hebmu zivot van Gaal ima trenersku licencnu zar ne moze da uoci neke nedostatke, no sigruno ce sada Hrvati napisati kako je odigrao kvalitetnu utakmicu. Zali Boze para koje je Bayern za njega platio.
Takodjer sam na poluvremenu napisao da Pranjica treba izvaditi iz igre jer lahko probijaju po njegovoj strani, sto se u nastavku ispotavilo kao tacnim. Pa hebmu zivot van Gaal ima trenersku licencnu zar ne moze da uoci neke nedostatke, no sigruno ce sada Hrvati napisati kako je odigrao kvalitetnu utakmicu. Zali Boze para koje je Bayern za njega platio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
A htela je ona da izbaci sampiona - ne ide, ne ide....
Ajde sad malo da vas cujem, vi sto se.ete "Serie A Gnoj", "Mafia A" i ostale gluposti.
Italija u fudbalu je pojam za Nemce i u klupskom i u reprezentativnom pogledu - bila i bice.
Ajde sad malo da vas cujem, vi sto se.ete "Serie A Gnoj", "Mafia A" i ostale gluposti.
Italija u fudbalu je pojam za Nemce i u klupskom i u reprezentativnom pogledu - bila i bice.
Psihopata VanGal - ponovo je to uradio kako bi pred nosom Robbena ponovo mahao prstom i glumio strasnog Napoleona Budlas psihopata - mrššššššššššššš u ludnicu.edin_tm87 je napisao/la:HOCU DA MI NEKO KAZE, KAKAV IDIOT MORAS BIT DA IZVADIS ROBBENA, IGRACA KOJI MOZE DONIJETI PROLAZ JEDNOM KONTROM KAD SE OVI OTVORE
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
ovako je bilo sudeno idemo dalje sljedeca sezona je nasa
....mozda je ovako i bolje jer ocito je da sa Van Gaalom mi nemozemo NISTA ....pa dijete od 3 godine zna da netreba izvesti Robenna pod svaku cijenu cak iako je povrijeden

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Oćete još aaa???schweinsteiger je napisao/la:Suma sumarum prvog poluvremena.
Nakon veoma rano primljenog gola zategli smo konce i sad odbrana radi kao singerica,dovoljno je reci da od pogotka nema ni jednog suta u okvir gola.
Sto me najvise iznenadilo,Pranjic jedina slaba karika odbrane,vBuyten me i protiv HSVa i veceras odusevljava.
Gustavo klimav u vezi,ako udje Kroos mislim da bi bili ofanzivniji sto nam ne treba,ali rizik je ostavit pomalo neraspolozenog igraca sa zutim kartonom u igri.
Ribery,pa kolko sam puta zamalo noge polomio skacuci zbog njegovih izgubljenih lopti i onog zicera :/
Muller prokinuo kad je dao gol.
Robben,pa sta reci za ovog velemajstora koji sa Schweiniem igra besprijekornu utakmicu i kakva pozrtvovanost obojice.
Gomez,cuda se haman desavaju,igra dobro i iskoristio je priliku i onda kasnije odlicno sutirao,ali stade na liniji :/
Realno,da smo iskoristili sanse bilo bi najmanje 4:1.
Idemo po jos!!!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
BRUKA!SRAMOTA!
Čini se da je njihov prvi gol bio iz ofsajda,ali kasnije im nije dosuđen čist penal.Poslije njihovog gola ponovo ste vi diktirali tempo i to okrenuli.Koliko ste šansi profulali kod 2:1 za vas?Četiri ili pet sigurno.
Na kraju krajeva,zaslužili ste ovo što vam se desilo.
Da jednoj takvoj ekipi odbranu čini jedan Breno,Badstuber,Pranjić pa i Van Buyten je stvarno...
Ribery svjetska klasa?
Gomez je imao dva slobodna igrača,no on dribla,ali dobro,bitno je da je zabio 29 golova.
Čini se da je njihov prvi gol bio iz ofsajda,ali kasnije im nije dosuđen čist penal.Poslije njihovog gola ponovo ste vi diktirali tempo i to okrenuli.Koliko ste šansi profulali kod 2:1 za vas?Četiri ili pet sigurno.
Na kraju krajeva,zaslužili ste ovo što vam se desilo.
Da jednoj takvoj ekipi odbranu čini jedan Breno,Badstuber,Pranjić pa i Van Buyten je stvarno...
Ribery svjetska klasa?

Gomez je imao dva slobodna igrača,no on dribla,ali dobro,bitno je da je zabio 29 golova.
You'll never walk alone.
- moustapha
- Kontakt:
To i dalje stoji, zasto mislis da se promijenilo. Jedna pobjeda na klupskoj razini to ne moze tek tako okrenuti na drugu stranu.MaGiCa je napisao/la:A htela je ona da izbaci sampiona - ne ide, ne ide....
#divovi
Dabar je napisao/la: Oćete još aaa???

Jel još traje taj dernek kod tebe ?moustapha je napisao/la:Jel' ovo gotovo?![]()
Jos nisam ni grickalice kreno jest, kad ono zabava prosla.

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Jel ti fale,ne brini doći će amelle javi seeemoustapha je napisao/la:Fale @amellovi postovi da imamo sta citirati poslije utakmice![]()
U suprotnom, naje.bo sam ako ovo neko citiro od Interovaca.

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kuc, kuc, kuc imali koga
Kako su srece imali u 1.polvr, zabio im golove Cesar, kreatori igre bili stoperi Intera, a smijali ste se
Ehhhh sipak, bjazzzzzzzzz bjazzzzzzzzzzzzzzzzi..

Kako su srece imali u 1.polvr, zabio im golove Cesar, kreatori igre bili stoperi Intera, a smijali ste se

Ehhhh sipak, bjazzzzzzzzz bjazzzzzzzzzzzzzzzzi..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 15 mar 2011, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Harrison je napisao/la:Sreca po vas pa vam Cesar pokloni onaj gol, da je ostalo 0:1 vi bi kidisali na gol, a Eto bi vam zavalio jos jedan iz kontre. Sve u svemu imate srece.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Postao/la izzo dana 12 mar 2011, 17:17
Znaci, puce petarda i u Areni...što ce Inter krvavo nayebati, malo je reci.
Postao/la moustapha dana 12 mar 2011, 17:29
Znaci ljut sam na ove igrace. Danas pokazuju koliko u stvari mogu i koliko vrijede, ali to pokazuju teko onda kada se na njih izvrsi ogroman pritisak. Ovo je kao neka pobjeda iz inata.
Jedino pozitino iz ovoga je sto smo jos uvijek u LP, pa ce siroti Inter nastradati ko da ga ni Bog nije dao.
samo da pozdravim ove momčićePostao/la eurofighter typhoon dana 12 mar 2011, 17:27
kako samo jedva cekam da nam inter dodje da popusi tricu....

Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 15 mar 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Pranjić jedan od najlošijih ali nije on kriv što mora igrati na beku. On je u Nizozemskoj igrao polušpicu..amerosm je napisao/la:Kao sto sam se pribojavao promasaji iz prvog poluvremena su se osvetili i Inter je u nastavku iskoristio svoje prilike za razliku od Bayerna. Kljucni trenutak utakmice se dogodio kada je Bayern imao kontru 4 na 2 i kloc Gomez umjesto da pruzi loptu ili Robbenu ili Riberyu on pokusava sam i onda je Inter krenuo na sve ili nista i dosao do te pobjede koja ce Bundesligu skupo kostati. Za nadati se je da ce Interu biti kraj u 1/4 finalu, jer inace ova prednost iz ove sezone se lagano moze istopiti.
Kraj Riberya ipak nema šanse.
Pa sama činjenica da Bilić prednost daje Striniću na lijevom beku ispred Pranjića sve govori.

A tebi ako smetaju hrvatski mediji nemoj ih čitati.

...što je više lome to je volim jače...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.