Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 mar 2011, 22:44

Klare je napisao/la:Nemojte biti toliko optimistični, treba s velikim oprezom dočekati vrlo neugodne Francuze. Ono nešto minuta što sam pratio Manchestera ove sezone, rekao bih da glavni problemi leže na sredini. Fletcher je ipak bio puno bolji prošle sezone, Scholes je sada još stariji, za Carricka ne znam, Gigs ipak vremešan. Sreća je što je stoperski par najbolji na svijetu, pa su često ispravljali greške vaše sredine. Ozbiljno shvatite utakmicu i budite spremni na sve, da kasnije ne bi bilo velikih razočarenja. Favoriti jeste, ali ovakvi protivnici su neugodni. Uglavnom, na kraju večeri očekujem "happy end", tj.Bayern i Marseile u četvrtfinalu
Steta za tebe ! 8-) , bi kontra tebe :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 mar 2011, 22:44

@reddevil88

Brate ovakve tekme bi me mogle kostati srcanog za jedno 30 godina ! XD Majke mi. Nevjerovatno losa odbrana. Mislim prvenstveno na Browna dok Cris i nije bio bas los, imao je par dobrih reakcija.

Hernandez je uistinu maestralan. Nema kod njega okolisanja nikakvog tu je da zabije gol i to fantasticno radi, ovakav jedan nam je trebao. Valencia sjajan zaista dok za Rooneya netreba trositi rijeci. Odigrao je covjek kao da je klasicni vezni igrac, cijelu tekmu je dijelio odlicne lopte. Vida vrati se sto prije !
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 15 mar 2011, 22:44

Rutniski. Samo da one povrede ne budu ozbiljnije. Rooney i Chicarito odlicni, Scholes isto vise nego dobar, Valencia odigrao dosta bolje od Nania i veliko pojacanje u nastavku. Jedino je Brown razocarao, stvarno katastrofalna partija.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 mar 2011, 22:46

Rooney88 je napisao/la:@reddevil88

Brate ovakve tekme bi me mogle kostati srcanog za jedno 30 godina ! XD Majke mi. Nevjerovatno losa odbrana. Mislim prvenstveno na Browna dok Cris i nije bio bas los, imao je par dobrih reakcija.

Hernandez je uistinu maestralan. Nema kod njega okolisanja nikakvog tu je da zabije gol i to fantasticno radi, ovakav jedan nam je trebao. Valencia sjajan zaista dok za Rooneya netreba trositi rijeci. Odigrao je covjek kao da je klasicni vezni igrac, cijelu tekmu je dijelio odlicne lopte. Vida vrati se sto prije !
Ma brate j amaloprije polupao pola stana oca mi ali hajde dobro se zavrsilo. Cris je bio solidan Brown nemam komentara a Chicho novi RUD samo jos da se Valencia vrati u formu i to je to. GGMU
Glory Glory Man United !!! :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 mar 2011, 22:46

Opet ponavljam i nakon ove utakmice možda konačno i Ferguson to sam sebi prizna Hernandez mora biti izbor prije Berbatova u napadu !! Nema potrebe pisati o utakmici svi smo gledali tako da se može reći samo žilavo do kraja ali opet kad se pogleda učinak iz obje utakmice mi smo bili bolji upravo za ovaj 1 go' OM-a mi je žao ali to je fudbal.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 15 mar 2011, 22:47

Čestitke na pobijedi
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 15 mar 2011, 22:47

Majestic vrijeme je da prihvatis da ce Berba grijati klubu ili ode... Hernandez je nova akvizicija za tako male pare takvog napadaca dobiti... neprocjenjivo za neke je stvari potreban Fergie, a ne bankovni racun SEJKA! :lol: :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 mar 2011, 22:48

Ma Hernandez mora da igra u svakoj utakmici jer momak ima cifre nenormalne jbt ali hajde sad se treba fokusirati na PL i na slijedecu utakmicu.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 mar 2011, 22:49

Valencia je napisao/la:Kako dosadan Mancester. Nema nimalo elana, energije, adrenalina,...

Marsej se prep'o na pocetku, al' kada je trema prosla, igraju ravnopravno sa Mancom. Jbt, kad moram drhtat protiv ovakvog Marseja :cry: . Bilo bi mi zao da ispadnu, a imam i na kladi keca :twisted:

Skols je doktor fudbala, odlicna tehnika i pas igra, odlicno se postavlja,.. Al' nema vise snage da ganja protivnike. Kerik je trom igrac, tako da Marsej ima priliku da lako dodje do zadnje linije Mancestera. Sva sreca pa su i oni mutavi, tako da bi jedino neka frljoka mogla uci u gol Mancestera.

Smoling i Braun su kriticni do bola. Trnci me prolaze kada oni trebaju intervenisati. Smoling je jak, ali ima uzasno usporene reflekse,... Nezgrapan i nesiguran. Predaja lopte je uzas. Puno bolje djeluje sa Vidicem, jer tada osjeca znatno manji pritisak. Nije lako igrati u tandemu sa Braunom :mrgreen: :twisted: .

Prizeljkujem da udje Valensia, da malo ubrza ovaj usporen snimak...
Da se citiram :mrgreen: .

I u nastavku losa igra Mancestera, jos gora nego u prvom poluvremenu. Kao sto sam ocekiv'o Marsej je dobio bitku na sredini protiv dva spora Mancina igraca. Mancester je na svom terenu mor'o igrat kontre i polukontre :cry: . Navijaci su drhtali do samog kraja :x .

Smoling i Braun kriticni. Braun na kraju zabio :mrgreen: . Potez utakmice je onaj promasaj lopte i glupi izraz lica kada je ust'o sa terena :mrgreen: :lol: . Koji lik, mutavac :mrgreen: :lol: :lol: . Nadat se da ce se Ferdo i Vida vratit sto prije, jer bi u suprotnom Manco mog'o ispusiti prvenstvo.

Sve u svemu, lose, vrlo lose,...

Al' mene zanima kako je igr'o Bajern :mrgreen: . Odoh sad na njihovu temu, pa cu poslije odgledati snimak :mrgreen: :lol: :lol: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2011, 22:51

Dobro je, prolazak je uvijek najvazniji. Veliki minus su dvije povrede. Ali mislim da O'Shea nije ozbiljnije povrijedjen. Rafa je malo gore izgledao. Nadam se stvarno i da ce se Vidic vratit za Bolton. Browna sam uvijek branio i treba ga svaki navijac respektovat jer igra godinama i lojalan je, ali ne mozemo mu vise vjerovat 100%.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 15 mar 2011, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 mar 2011, 22:51

Hernandez vec 15 golova do sada ! :o A prva mu sezona u Unitedu !

Al ga SAF zna pronaci u PM. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 15 mar 2011, 22:53

BluesForever je napisao/la:Čestitke na pobijedi
Takodjer i treci englezi se sutra pridruzuju! ;)

@valencia Tacno tako, Brown rtrd jedan pa Smalling je veceras za klasu bio bolji od njega koji je 10 godina mladji :? Vidara je klasa za sve i Evra dobar kao i uvijek.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2011, 22:54

Rooney88 je napisao/la:Hernandez vec 15 golova do sada ! :o A prva mu sezona u Unitedu !

A sjecam se ljetos jedan mi navijac Liverpoola govori da ce N'Gog dat vise golova od Hernandeza ove sezone. :lol:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 15 mar 2011, 22:54

Rooney88 je napisao/la:Hernandez vec 15 golova do sada ! :o A prva mu sezona u Unitedu !

Oni komentatori na SkySportu su 15 minuta pricali kako nemogu da vjeruju za kakve male pare je SAF kupio takvog klasnog golgetera!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 mar 2011, 22:56

Cartman je napisao/la:

A sjecam se ljetos jedan mi navijac Liverpoola govori da ce N'Gog dat vise golova od Hernandeza ove sezone. :lol:
Pa dobro tu su negdje hahahaha :D

A sutra Real prolazi pa ih onda mi cekamo haha :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2011, 22:56

drH je napisao/la:

Oni komentatori na SkySportu su 15 minuta pricali kako nemogu da vjeruju za kakve male pare je SAF kupio takvog klasnog golgetera!
Koliko je ono City dao za Santa Cruza, Joa i Adebayora? :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 mar 2011, 22:57

drH je napisao/la:

Znam ! Sa uzivanjem sam slusao divljenje ! :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 15 mar 2011, 22:57

drH je napisao/la:

Pa rekao sam gore u postu, Fergie je neprocjenjiv, a onaj Shity ima samo pare...
slika

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 mar 2011, 22:59

volimliverpool je napisao/la:Dobra postava.Mislim da Chicharito i/li Rooney mogu uvaliti dva komada. :D
8-)

Rutinski odrađeno,iako ste prepustili incijativu Francuzima nakon vašeg gola.Bojim se da ako dobijete imalo ozbiljnijeg protivnika u 1/4 finalu,da bi mogli ladno ispasti. :roll:
You'll never walk alone.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 15 mar 2011, 23:01

volimliverpool je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:Dobra postava.Mislim da Chicharito i/li Rooney mogu uvaliti dva komada. :D
8-)

Rutinski odrađeno,iako ste prepustili incijativu Francuzima nakon vašeg gola.Bojim se da ako dobijete imalo ozbiljnijeg protivnika u 1/4 finalu,da bi mogli ladno ispasti. :roll:
Vidio si da su se svi vratili niko nema povjerenje u one stopere, ma vi ste nas rastavili na dijelove sa onom istom zadnjom linijom prije 10 dana... Brown sta da covjek kaze za tog anti talenta...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 1 gost.