NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Sinoć fina igra i jedna od boljih utakmica koju smo odigrali ove sezone,vidi se da polako Damjanovic uspostavlja svoju igru..
Zuna hvala ti na svemu vidi se da ti je sinoć veoma teško bilo što odlaziš ali jbg svi idu gdje je bolje,po meni nisi ove sezone bas toliko los bio bilo je loših utakmica to stoji ali bilo je i gorih igraca u ekipi 100% ali sretno ti u Njemačkoj
Sad malo odmoriti od sportskog dijela
Da akobogda odblokiramo racun to je meni najvažnije do kraja godine da se desi
Onda u saradnji sa trenerom odlučiti ko ide onda dovesti par igrača prije svega veznjaci nam trebaju možda pojačati i stoperom se jednim jer Horica nema do kraja sezone ja msm
Čekamo sad fin.izvjestaje da vidimo kako smo poslovali
Zuna hvala ti na svemu vidi se da ti je sinoć veoma teško bilo što odlaziš ali jbg svi idu gdje je bolje,po meni nisi ove sezone bas toliko los bio bilo je loših utakmica to stoji ali bilo je i gorih igraca u ekipi 100% ali sretno ti u Njemačkoj
Onda u saradnji sa trenerom odlučiti ko ide onda dovesti par igrača prije svega veznjaci nam trebaju možda pojačati i stoperom se jednim jer Horica nema do kraja sezone ja msm
- BatistutA19
- Kontakt:
MOJ REZIME NEKI ZA POLUSEZONU!!
UPRAVA fenomenalan poso kapa do poda za rad unutar kluba ,dugovi svi ,fan shop,neke novine po stadionu za navijace itd i zasluzuju sljedeci mandat cista desetka..
ROBIJAŠI kapa do poda za svaku utakmicu i tu veliku ljubav prema Čeliku i SAMO ČELIK bez politike,ratnika,raznih patriota i sudija na terenu a bakljadu uvijek podrzavam kad treba koga yebe bolje zapalit 100 baklji i platit kaznu neg pisat bezvezne politicke i rasisticke parole i placat kazne a efekta nikakvog .SVI SMO MI DJECA SA JUGA I SAMO ČELIK!!
SPORTSKI SEGMENT realno sve sredina neka mada smo morali imat koji bod vise za top 5 ali vijerujem da ce mo zavrsit u top 5.Zadovoljan sam opet kad covjek sve vidi gdje smo bili ovo je extra.
IGRAČKI KADAR ako se moze dovest 2 do 3 igraca bilo bi sjajno ali da to budu pojacanja prava .Od igraca uz standardno dobre bi dodo mlade igrace pogotovo Begic a i ovaj Ahmetspahic se treba gurat i tu je Hodzic i Setkica treba ostavit naravno uz Tabakovica
Karic odmah ispisnica i bez zahvale cista prevara od igraca a i ovi su mi cudni iz uprave,Salcinovic zasluzuje dostojanstven oprostaj i hvala mu pogotovo Kanton i DLC kad smo ulazili,Saricu dat do.ljeta koliko hoce i moze ,ima tu jos par igraca viska ali odmah i naravno bicemo jaci za Horica i Karalica.
PUBLIKA ma realnost prvo je privuklo novi rang,nerealna ocekivanja i lijepo vrijeme ,posle realnost pado je broj i plus smo slabi bili,sve u svemu zadovoljan i realno i kad sve uzmes opet 2 rang i medju najposjecenijim stadionima u BIH
Sad pustit upravu nek radi svoj poso i trenere i nadam se deblokadi do pocetka iduce polusezone!!.To moj neki rezime!!.
UPRAVA fenomenalan poso kapa do poda za rad unutar kluba ,dugovi svi ,fan shop,neke novine po stadionu za navijace itd i zasluzuju sljedeci mandat cista desetka..
ROBIJAŠI kapa do poda za svaku utakmicu i tu veliku ljubav prema Čeliku i SAMO ČELIK bez politike,ratnika,raznih patriota i sudija na terenu a bakljadu uvijek podrzavam kad treba koga yebe bolje zapalit 100 baklji i platit kaznu neg pisat bezvezne politicke i rasisticke parole i placat kazne a efekta nikakvog .SVI SMO MI DJECA SA JUGA I SAMO ČELIK!!
SPORTSKI SEGMENT realno sve sredina neka mada smo morali imat koji bod vise za top 5 ali vijerujem da ce mo zavrsit u top 5.Zadovoljan sam opet kad covjek sve vidi gdje smo bili ovo je extra.
IGRAČKI KADAR ako se moze dovest 2 do 3 igraca bilo bi sjajno ali da to budu pojacanja prava .Od igraca uz standardno dobre bi dodo mlade igrace pogotovo Begic a i ovaj Ahmetspahic se treba gurat i tu je Hodzic i Setkica treba ostavit naravno uz Tabakovica
Karic odmah ispisnica i bez zahvale cista prevara od igraca a i ovi su mi cudni iz uprave,Salcinovic zasluzuje dostojanstven oprostaj i hvala mu pogotovo Kanton i DLC kad smo ulazili,Saricu dat do.ljeta koliko hoce i moze ,ima tu jos par igraca viska ali odmah i naravno bicemo jaci za Horica i Karalica.
PUBLIKA ma realnost prvo je privuklo novi rang,nerealna ocekivanja i lijepo vrijeme ,posle realnost pado je broj i plus smo slabi bili,sve u svemu zadovoljan i realno i kad sve uzmes opet 2 rang i medju najposjecenijim stadionima u BIH
Sad pustit upravu nek radi svoj poso i trenere i nadam se deblokadi do pocetka iduce polusezone!!.To moj neki rezime!!.
Ima li ko info kada bi mogao online fan shop biti omogućen?Znam da je na jednom pressu spomenuto da ima rok Macron do kada mora da omoguci online prodaju.
Jis jednom da napisem Horic ce bit spreman za iducu polusezonu ,prije 20tak dana ga sreo i potao kaze ON LLICNO DA CE BIT SPREMAN ZA PRIPREME I IDUCU POLUSEZONU,valjda on zna uz konsultaciju doktora i slalmir2018 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 15:24Sinoć fina igra i jedna od boljih utakmica koju smo odigrali ove sezone,vidi se da polako Damjanovic uspostavlja svoju igru..
To je dobra vijest, ali nam treba svakako jedan kvalitetan stoper, jer prvo Hora ce ti svakako s klupe ulaziti i ne možeš od njega očekivati da gine u početku, a druga stvar Isakovicu moras traziti lagano zamjenu.Tako da pored veznog fali nam jedan kvalitetan stoper.convict35 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 15:36Jis jednom da napisem Horic ce bit spreman za iducu polusezonu ,prije 20tak dana ga sreo i potao kaze ON LLICNO DA CE BIT SPREMAN ZA PRIPREME I IDUCU POLUSEZONU,valjda on zna uz konsultaciju doktora i slalmir2018 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 15:24Sinoć fina igra i jedna od boljih utakmica koju smo odigrali ove sezone,vidi se da polako Damjanovic uspostavlja svoju igru..
- BatistutA19
- Kontakt:
Imamo Masica imamo Ahmetspahica,krenit ce i Masica polahko,bude on u dobrim prilikama ali jbga ne ide ga i hajd ,nama je bolje jednog bas dobrog veznjaka br 1 poput Filipa ili krilo ili mozda dobar stoper nego napadač trenutno.To je nekako najrealnije trenutno i po potrebi i finansijski.
Mislim i ja bi sad volio 15 extra pojacanja ali ne moze jbga.Bice to dobro sabura malo.
Mašić - 4 gola u 15 utakmica i 100 promašenih šansi.BatistutA19 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 20:22Imamo Masica imamo Ahmetspahica,krenit ce i Masica polahko,bude on u dobrim prilikama ali jbga ne ide ga i hajd ,nama je bolje jednog bas dobrog veznjaka br 1 poput Filipa ili krilo ili mozda dobar stoper nego napadač trenutno.To je nekako najrealnije trenutno i po potrebi i finansijski.
Mislim i ja bi sad volio 15 extra pojacanja ali ne moze jbga.Bice to dobro sabura malo.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Treba ti svakako napadac.Ona ubleha od igrača što uzima pare na guzove godinu ipo dana će isto otići.Tako da se ne mozes osloniti na dva napadača pogotovo ne na juniora.BatistutA19 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 20:22Imamo Masica imamo Ahmetspahica,krenit ce i Masica polahko,bude on u dobrim prilikama ali jbga ne ide ga i hajd ,nama je bolje jednog bas dobrog veznjaka br 1 poput Filipa ili krilo ili mozda dobar stoper nego napadač trenutno.To je nekako najrealnije trenutno i po potrebi i finansijski.
Slazem se,mada ima ipcija da Vardu vrati na stopera ali zato bi doveo 2 vezna (jer ja bi se rjesio i mehica zuna svakako ide) i ostavio ove mladze Medzuseljca, Begica i Talhu.Celicni je napisao/la: ↑25 nov 2023, 18:34To je dobra vijest, ali nam treba svakako jedan kvalitetan stoper, jer prvo Hora ce ti svakako s klupe ulaziti i ne možeš od njega očekivati da gine u početku, a druga stvar Isakovicu moras traziti lagano zamjenu.Tako da pored veznog fali nam jedan kvalitetan stoper.convict35 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 15:36Jis jednom da napisem Horic ce bit spreman za iducu polusezonu ,prije 20tak dana ga sreo i potao kaze ON LLICNO DA CE BIT SPREMAN ZA PRIPREME I IDUCU POLUSEZONU,valjda on zna uz konsultaciju doktora i slalmir2018 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 15:24Sinoć fina igra i jedna od boljih utakmica koju smo odigrali ove sezone,vidi se da polako Damjanovic uspostavlja svoju igru..
Trebamo gledati za buducnost a Mehic ,Karic,Smajic,Isakovic i jos ih ima treba pomalo mjenjat mladzim perspektivnijim koji bi mogli eventualno ekplodirat i da ih imas za 2 god za PL
4-5 igraca za prvi tim i to je to. U svakoj liniji po jedan, kvalitetom ce povuci i motivisati i ostale da proigraju. Najvaznije dvije pozicije su stoper i sredina, tu mora bas dobra pojacanja doci i osigurali smo sigurno 3-4 mjesto.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Dobra rokaca veceras u Sibici.GAK-ovci opet dosli,stvarno ljudima kapa do poda...
Bilo bi dobro uzvratiti prijateljsku sa GAK-om na ovoj pauzi.
- BatistutA19
- Kontakt:
Conwictis ma znam ne i ide i jbga a za ovaj rang je solidan krenut ce ga polahko.Celicni je napisao/la: ↑25 nov 2023, 20:34Treba ti svakako napadac.Ona ubleha od igrača što uzima pare na guzove godinu ipo dana će isto otići.Tako da se ne mozes osloniti na dva napadača pogotovo ne na juniora.BatistutA19 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 20:22Imamo Masica imamo Ahmetspahica,krenit ce i Masica polahko,bude on u dobrim prilikama ali jbga ne ide ga i hajd ,nama je bolje jednog bas dobrog veznjaka br 1 poput Filipa ili krilo ili mozda dobar stoper nego napadač trenutno.To je nekako najrealnije trenutno i po potrebi i finansijski.
Čelični znam ja da nama treba puno toga ali da li mozemo ,ja bi prije tako dobar vezni ,krilo i stoper treca opcija a dok je Masic tu ne bi dovodio nikog a naravno ako i kad ode moras .
Vidjet cemo koli ki nam je jorgan dzaba nase zelje.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
10/10.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
Ko ce sad ovu pauzu izdrzat. Nadam se do nove godine da ce racun biti odblokiran pa da s rahatlukom udjemo u novu 2024
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Danas trening utakmica mix prvog tima sa igračima na posudbi (Bašić, Žuna mlađi i Ibraković) protiv juniora na Kembridžu.
Prvi tim pobijedio 3:2 (golove postigli 2x Salkanović i autogol Hodžića);
Igrali Mlačo, Žuna mlađi, Ibraković, Smajić, Šetkić, Bašić, Sivac, Arnautović, Behadarević, Međuseljac i Salkanović.
Za juniore su svi dobili minutažu, gol jedan postigao Hodžić i Ahmetspahić s bijele tačke.
Prvi tim pobijedio 3:2 (golove postigli 2x Salkanović i autogol Hodžića);
Igrali Mlačo, Žuna mlađi, Ibraković, Smajić, Šetkić, Bašić, Sivac, Arnautović, Behadarević, Međuseljac i Salkanović.
Za juniore su svi dobili minutažu, gol jedan postigao Hodžić i Ahmetspahić s bijele tačke.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.