FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Dalglish: "Barça je za klasu iznad svih"
Respect !
Respect !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Donnie Darko
- Kontakt:
hleb, caceres, milito, keita...eurofighter typhoon je napisao/la:Pa treba iskesirat 50 mil. za balea....a gdje su pare![]()
![]()
![]()
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:hleb, caceres, milito, kaita...eurofighter typhoon je napisao/la:Pa treba iskesirat 50 mil. za balea....a gdje su pare![]()
![]()
![]()

trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
ma ne vjerujem da ce toliko kostati, bice to sigurno 30 miliona plus bojan ili neki drugi igrac, keita recimo je vrlo zahvalan igrac, caceres isto solidan u sevilji, mozda cak ako Redknap pozeli Afelaya i insistira na njemu, mozda bi ga nasi i dalieurofighter typhoon je napisao/la:Pa treba iskesirat 50 mil. za balea....a gdje su pare![]()
![]()
![]()
Bale jest sjajan, ali 50 miliona je previse, ipak je on bek, ili krilo, kako god, ako se Totenham ne plasira u lgu prvaka a tesko je vjerovati da ce prestici Celzi, mislim da bi totenham prihvatio i ogromnih 30 miliona plus nekog igraca, a vjerovatno bi i sam Bale zelio otici u neki veci klub.
Pitanje je samo kuda ce otici, moguce united, moguce i da ga real bude trazio, mozda i city, inter ili ko zna ko, al i on je sam vjerovatno svjestan da bi mu u Barci bilo bolje nego igdje, jedino sam vjerovatno kod nas ne imao platu kao recimo u Citiju, ali ako misli igracki napredovati i osvajati titule sigurno je da bi mi u barci ili unitedu bilo najbolje, ali opet kad skontamo, united ima evru na lijevom beku, nanija na lijevom krilu, opet bi kod nas se vjerovatno i bolje uklopio i imao vise prostora da pokaze sta zna jer na desnoj strani paznju odbrane odvlaci lves, u sredini su tri najbolja igraca svijeta, lijeva strana naseg napada nekako je najslabije branjena i tu da imamo tako jednog igraca bio bi tu dar-mar
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- DAVID VILLA
- Kontakt:

Pique i Shakira...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Goalgetter
- Kontakt:
Blago Piqeu

Tužna vijest za sve nas: Abidal ima tumor jetre! U saopćenju koje je iznio klub stoji: "Ericu Abidalu pronađen je tumor na jetri. Na zahtjev igrača, klub će poštovati njegovu privatnost." Kako stvari stoje, Abi propušta ostatak sezone! Želimo ti sve najbolje, Abi, uz tebe su svi fanovi!

Sretno Abidal :´(
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Jeste ozbiljo je-e-d-o- je napisao/la:Jel ti to ozbiljno![]()
![]()
![]()
![]()

Pa **** ti sve nemogu da jos ovo vjerujem,
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 15 mar 2011, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- DAVID VILLA
- Kontakt:
LOPATA je napisao/la:Tužna vijest za sve nas: Abidal ima tumor jetre! U saopćenju koje je iznio klub stoji: "Ericu Abidalu pronađen je tumor na jetri. Na zahtjev igrača, klub će poštovati njegovu privatnost." Kako stvari stoje, Abi propušta ostatak sezone! Želimo ti sve najbolje, Abi, uz tebe su svi fanovi!![]()
![]()

da ozbiljno je ima i na fcbarcelona...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Bez zajebancije brate ne mogu da vjerujem sta sam procito ja konto neko se zajebaje-e-d-o- je napisao/la:Jel ti to ozbiljno![]()
![]()
![]()
![]()

Sretno Abidal :´(
- nidjo_barca
- Kontakt:
Strasno sta se desilo
Covjek igra u zivotnoj formi.Pored toga,lika nenormalno gotivim i bas mi je zao sto se ovo desilo.
Sto brzi oporavak.

Covjek igra u zivotnoj formi.Pored toga,lika nenormalno gotivim i bas mi je zao sto se ovo desilo.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- DAVID VILLA
- Kontakt:
mnogo mi je zao zbog Abidala,zelim mu brz oporavak,Abi SVI SMO UZ TEBE!!! 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- -Barcelona-
- Kontakt:

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Goalgetter
- Kontakt:
Strasno
.
Zelim mu sto brzi oporavak

Zelim mu sto brzi oporavak

- Donnie Darko
- Kontakt:
A kakva tuga jbt
Kralju zelim ti mnogo srece i sto brzi oporavak.

- anonymousHD
- Kontakt:
Ne mogu da verujem
Lik igra sezonu života i onda ovo, nadam se da će se brzo oporaviti. Stvarno, on je igračina!!!

Šteta
Baš me pogodilo želim mu što brži oporavak odličan igrač jedan od rijetkih koje gotivim iz Barce 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- thenaturalone
- Kontakt:
Sokiran sam, jednom vrhunskom sportisti u zivotnoj formi da se ovakvo nesto desi, pa to je strasno za cuti, nedo Bog nikome.
Zelim mu od srca da pobjedi za njega najvazniju bitku.
Zelim mu od srca da pobjedi za njega najvazniju bitku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.