Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ovi se zajebavaju bgm 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Doku ko prime Cristiano jbt
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Očekivano, cirkus, ko da nisu došli igrati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ake i Arnold 

Joj Alissona ko da je mudima ispucava, svaki put se oklizne treba igrat u planinarskim cizmama
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
sadaka
Ne mogu da vjerujem da izlaze na Edersona, svaki put nam probije pressing jednostavnim dodavanjem i iza ostane autoput.
Pa koji **** rade 

Mrs u pm.
Nista posebno City nije bio bolji koliko su se ovi i usrali a vala djeluju i umorno. Doduse Pep svaki put ispadne pametniji, ne izlaze toliko visoko.
Mislim da će biti prekasno kad klopo skonta da treba izbaciti curtisa
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako igramo 1-0 izgleda kao premija
- Felixians4
- Kontakt:
Protiv ovog Citya i s kemijanjima Pepa se može!
Kod gola aj proklizavanje na ispucavanju pa i reakcija kod udarca Haalanda kod Alissona, ajd i šta pustiš Akea da ti u maniri Gvardiola prođe braniča i veznjaka, no valjda je osnov osnova ne dopustiti Haalandu da ostane nečuvan na vrhu 16m, valja stoperi to ne smiju dozvoliti niti jednom u 90 minuta.. No, eto, ljudi griješe.
Klopp ako ih razdrma i uradi neke promjene, teško će domaćin upisati trobod
Kod gola aj proklizavanje na ispucavanju pa i reakcija kod udarca Haalanda kod Alissona, ajd i šta pustiš Akea da ti u maniri Gvardiola prođe braniča i veznjaka, no valjda je osnov osnova ne dopustiti Haalandu da ostane nečuvan na vrhu 16m, valja stoperi to ne smiju dozvoliti niti jednom u 90 minuta.. No, eto, ljudi griješe.
Klopp ako ih razdrma i uradi neke promjene, teško će domaćin upisati trobod
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 25 nov 2023, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Bar imamo opcija s klupe koje mogu promjeniti situaciju.
Graven i Diaz odma sad.
Ali znamo svi da neće izmjena biti do 79-te tkd..
Ali znamo svi da neće izmjena biti do 79-te tkd..
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mogu, Cody Gakpo efekt sa 1:0 na 2:0
Pvaj karton jones sve uspori...I defanzivno i ofanzivno uzasan
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nije to lose, samo Salah da ozivi malo. Tsimi odlican za razliku od kolege mu na drugoj strani
Dugo nismo okrenuli sa 1:0 na 1:3, mislim da je vrijeme.