Odra Jokica, TD u najavi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Odra Jokica, TD u najavi
Bili su i prošle
To zbog advokata rega, negdje sam procito da je u klubu upozno, tako da ce se izvuc vjerovatno
Ma Spursima sam dobro rekao, nakon Kawhija vise se nikad nece vratit u ozbiljnu ekipu, to i dalje stoji. Rano je govoriti ali i ovaj mali prazna statistika, Jalen Green.SiamoNoi je napisao/la: ↑25 nov 2023, 06:42Bili su i prošleAli ajde neka napokon i svi ostali počinju prepoznavati.
Spursi su teški odron kao što sam i pisao dok su neki tamo na temi 50% pobjeda očekivali. Vjerojatno će i ostati odron sve dok ih deda vodi koji je trebao otići ima 3-4 godine minimalno.
nisu bili loši s onom mladom ekipom fournier, vučević, tobias pa početak isaaca, 2x prva runda zaredom, ispravno su se opredijelili za rebuild tad.
Ma to su one medikritet ekipe,nisu lose,al za nista bolje od prve runde.Jos kad se Isaac povrijedio nije se tu imalo nesto posebno ni pratiti.Felixians4 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 16:56nisu bili loši s onom mladom ekipom fournier, vučević, tobias pa početak isaaca, 2x prva runda zaredom, ispravno su se opredijelili za rebuild tad.
a HOU nije ni prikazao dva rookieja prve runde ovogodišnja. ausar thompson oduševljava skakačkim prezentacijama i branjenjem dok je amen ozlijeđen. obojica su prirodno grozni šuteri, no manje više sve ostalo je tu.
ipak, liga je toliko pokrivena klasom da je teško u kontinuitetu se ubaciti i u natprosječnost.
Nakon 3 godine luzerstva Rakete napravise pomak ka playoffu. Spursima recimo ovo je 5-a sezona bez playoffa, a ove godine mozda dobiju 20% tekmiL-Train je napisao/la: ↑25 nov 2023, 17:29Ma to su one medikritet ekipe,nisu lose,al za nista bolje od prve runde.Jos kad se Isaac povrijedio nije se tu imalo nesto posebno ni pratiti.Felixians4 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 16:56nisu bili loši s onom mladom ekipom fournier, vučević, tobias pa početak isaaca, 2x prva runda zaredom, ispravno su se opredijelili za rebuild tad.
a HOU nije ni prikazao dva rookieja prve runde ovogodišnja. ausar thompson oduševljava skakačkim prezentacijama i branjenjem dok je amen ozlijeđen. obojica su prirodno grozni šuteri, no manje više sve ostalo je tu.
ipak, liga je toliko pokrivena klasom da je teško u kontinuitetu se ubaciti i u natprosječnost.
Posebno nakon sto su prosle godine imali 22 pobjede, i prvi pick. New Orleans nakon sto je drafto Davisa bili su za 6 pobjeda bolji, pa opet 6, pa playoff. Ovi u minusu,
Napadacki sam znao da ce imati problema dok se ne uhoda,pa me i ne cudi nesto skromniji procenti suta,posebno jer nemaju pravog playa s kim bi mogli iskoristiti njegovu duzinu oko obruca,ali definitivno sam ocekivao mnogo veci defanzivni impact na ekipu,a oni haman identicno primaju kao i prosle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.