Mislio sam na novac koji bi dobili od plasmana..cini mi se preko 10 miliona eura.
Dogovori s ozbiljnim stručnjakom da će dobiti za plasman 2 miliona i vjeruj da ce biti zainteresovanih. A savezu opet ostaje 8 miliona.
Bolje 8 nego 0.
A ako se ne plasira onda, cevapi i noga nema para.
Mnogi bi prihvatili kratkoročan projekat koji se zasniva na 7-10 dana...ako uspije, dobit će veliko bogatstvo i voditi jednu reprezentaciju na EP.
Ako ne uspije, dobit ce platu za mjesec, dva koliko dugo bude imenovan za selektora...
Ovo je idealna situacija za svakog potencijalnog gdje se neće ni s kim natezati čitav ciklus kvalifikacija nego nesto vrlo kratko.
Mislio sam na novac koji bi dobili od plasmana..cini mi se preko 10 miliona eura.
Dogovori s ozbiljnim stručnjakom da će dobiti za plasman 2 miliona i vjeruj da ce biti zainteresovanih. A savezu opet ostaje 8 miliona.
Bolje 8 nego 0.
A ako se ne plasira onda, cevapi i noga nema para.
Mnogi bi prihvatili kratkoročan projekat koji se zasniva na 7-10 dana...ako uspije, dobit će veliko bogatstvo i voditi jednu reprezentaciju na EP.
Ako ne uspije, dobit ce platu za mjesec, dva koliko dugo bude imenovan za selektora...
Ovo je idealna situacija za svakog potencijalnog gdje se neće ni s kim natezati čitav ciklus kvalifikacija nego nesto vrlo kratko.
Ja ali bilo je rijeci o strucnjacima maloprije o tekstu a ne o potencijalnim tipa Mesa, Savo, Barbarez i Osim.
Oni bi i ovako uzeli repku na dva tri mjeseca, svakako su bez posla a 15 hiljada eur mjesceno je za njih top.
A pravi strucnjak koji je bez posla i koji bi se prihvatio toga mi ne pada napamet.
Mislim konkretno na tipove poput Bilića, Petkovica, nekog Svabu, Španca, Italijana...siguran sam da bi se mogao naći neki koji će u januaru biti bez posla.
Čak bi i Vahi ovakva situacija mogla privlačna biti...i ne šalim se. Voli on novac.
Ako ne, onda se okrećeš Bjelici i sličnima.
Ovakva situacija (baraz) je idealna prilika i za najbolje da ulete klizeći. Pa ako "pocrvene" izlaze iz igre i okreću se budućim projektima.
Kakav Barbarez, Meša i ta buranija. Oni ce džaba voditi jer priliku vide a stručnjaci nisu.
Mislim konkretno na tipove poput Bilića, Petkovica, nekog Svabu, Španca, Italijana...siguran sam da bi se mogao naći neki koji će u januaru biti bez posla.
Čak bi i Vahi ovakva situacija mogla privlačna biti...i ne šalim se. Voli on novac.
Ako ne, onda se okrećeš Bjelici i sličnima.
Ovakva situacija (baraz) je idealna prilika i za najbolje da ulete klizeći. Pa ako "pocrvene" izlaze iz igre i okreću se budućim projektima.
Kakav Barbarez, Meša i ta buranija. Oni ce džaba voditi jer priliku vide a stručnjaci nisu.
Nijedan ozbiljan trener nivo Bilica nebi prihvatio takav amaterski projekat.
A pogotovo ne sad kad igramo baraž protiv 3 puta jače reprezentacije.
Veceras na FTV-u u onoj emisiji Plenum gosti Glavas, Topic, Milosevic, vezano za Fudbalski savez. Pocinje u 20:20.
Uvijek isti gosti uvijek iste teme, nikakve koristi od ovih emisija ali eto neka se bar prica
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Pu mater ti yebem sugavu. Celiku kazna zbog transparenta, a Bojcu ni marka kazne. Jos idiot kaze tu su propisane norme za kaznjavanje. Pa zar to nema nijedne norme kad je cetnicka prcija u pitanju?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.