Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Jel moguce da FUP i SIPA još nisu uhvatili cionistu Kabirija i nakon poslanog paketa na adresu Benjamine a jučer ga žena prijavila za psihicko maltretiranje?
Pod čijom je on zastitom dok smije ovo raditi ? Hrvatska ambasada? Američka ambasada?
Pod čijom je on zastitom dok smije ovo raditi ? Hrvatska ambasada? Američka ambasada?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kupio je Hrvate. Pogledaj kakve su mu funkcije dali kao strancu za šaku dolara.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Možes misliti sta rade teroristi cionistički onda Palestincima sve ove godine na okupiranoj teritoriji kad ovaj ovo smije raditi gradonačelniku glavnog grada jedne države i to nakon upozorenja da ga je prijavila za prihicko maltretiranje. Stranac u Bosni .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ovo je fkt nevjerovatno sta lik radi,a nazalost zivimo u banana drzavi koja ga ne moze protjerati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Centre forward
- Kontakt:
Kod nas je žena sa upitnom srednjom bila dekanesa ili rektor Univerziteta, već sam zaboravio.
Ja ne znam šta vas poslije toga može začudit'??
Ja ne znam šta vas poslije toga može začudit'??
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- LegendKiller
- Kontakt:
Ovo je samo dokaz sa Bošnjačka politika i Bošnjački političari nemaju hrabrosti ni grama, a političke pameti odavno nemaju. Prvo sve što se desi zatekne ih nespremne i uvijek kasne, tako da nikad nema akcije vazda ima samo reakcija na neku akciju. Da Nikšić i Dino (da se razumijemo i zeleni su i gori od njih) imaju imalo hrabrosti, ovaj lik bi još noćaš bio uhapšen, pa makar i sutra bio pušten, ali 24 sata ga mogu i policajci zadržati, FMUP ima apsolutno nadležnost da to uradi. Ali nemaju hrabrosti. Meni je Dino najveće razočarenje na političkoj sceni. Tuga je veća samo što se nemamo u koga pouzdati, jer su njegove alternative Bake, Zeljko, Efendić još gore varijante od Dine.
Sutra da Mile i Dragan povuku granice, ovi naši bi samo pisali saopštenja u kukali.
Sutra da Mile i Dragan povuku granice, ovi naši bi samo pisali saopštenja u kukali.
Mnogo veće i jače države su banana džava kada se radi o židovskom uticaju i kontroli koju imaju u svijetu. Ko toga nije svjestan, do njega je. Nastavite gledati dnevnik i čitati dnevnu štampu.
Otvori nam oci sarmice 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- LegendKiller
- Kontakt:
Pa taj kamion je upravo od vakcina - sa po dvije, sa po tri....teški slučajevi...
Čovjek otvoreno najavio šta će se dešavati sa zemljama koje daju Podršku Gazi, Jedno smo već sinoć vidjeli. False flag operation done by Mossad.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čuj da se uhapsi Kabiri, pa da nam se Hrvati naljute? Relaksacija odnosa ništa?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Čovjek joj poslao paketić s darovima, Izrael starter pack. Nek ona njemu pošalje paketić s baklavom npr
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mozda on i hoce da ga uhapse, pa da zakuka kako su zidovi u BiH ugrozeni i da nam napravi problem, da ispadnemo islamski teroristi.LegendKiller je napisao/la: ↑24 nov 2023, 22:27Ovo je samo dokaz sa Bošnjačka politika i Bošnjački političari nemaju hrabrosti ni grama, a političke pameti odavno nemaju. Prvo sve što se desi zatekne ih nespremne i uvijek kasne, tako da nikad nema akcije vazda ima samo reakcija na neku akciju. Da Nikšić i Dino (da se razumijemo i zeleni su i gori od njih) imaju imalo hrabrosti, ovaj lik bi još noćaš bio uhapšen, pa makar i sutra bio pušten, ali 24 sata ga mogu i policajci zadržati, FMUP ima apsolutno nadležnost da to uradi. Ali nemaju hrabrosti.
Vjerovatno u vrhu policije mudro razmisljaju, pa nece da dolijevaju ulje na vatru

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mozda ga nisu uhapsili jer covjek nije pocinio krivicno djelo?
Moze mu uzeti pare za klevetu i to je sve. Mozda ima i kakav prekrsaj za pisanje preko drustvenih mreza.
Moze mu uzeti pare za klevetu i to je sve. Mozda ima i kakav prekrsaj za pisanje preko drustvenih mreza.
- ASD
- Kontakt:
Čović je s Kabirijem pokazao političku mudrost.
Konaković i Nikšić su me pozitivno iznenadili kako se distnciraju od svega ovog. Čak i Dodik.
Samo par SDA-DF pavijana se baš sramoti.
Konaković i Nikšić su me pozitivno iznenadili kako se distnciraju od svega ovog. Čak i Dodik.
Samo par SDA-DF pavijana se baš sramoti.
Izbjeći ću stavljanje ovakvih slika po forumu jer je gnjusno. "Civilizacija"Hamas military wing executes three Palestinians on suspicion of spying for Israel. The document confirms the charges that the two Palestinians were accused of collaborating with Israel. They were hanged after their murder on an electric pole with crowds surrounding the place.

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 35 gostiju.