FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
****, Robben je po meni bolji i od Messija i Ronalda, jednostavno mu nemogu ništa 

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Robben je dobar, ali ova dvojica su svet za sebe, a Messi je ET kao Maradona ili Fenomeno.robovi88 je napisao/la:****, Robben je po meni bolji i od Messija i Ronalda, jednostavno mu nemogu ništa

Bayern bije Intera po krilima. Leonardo je retard - zna odakle mu preti opasnost i to ne zatvara.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma vi ste losi, cuj Robben bolji od Messija i Ronaldarobovi88 je napisao/la:****, Robben je po meni bolji i od Messija i Ronalda, jednostavno mu nemogu ništa

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nema razlike brateNail for Real je napisao/la:Ma vi ste losi, cuj Robben bolji od Messija i Ronaldarobovi88 je napisao/la:****, Robben je po meni bolji i od Messija i Ronalda, jednostavno mu nemogu ništa.

- Nail for Real
- Kontakt:
U potpunosti se slazem. Ne znam sta je mislio sa ovim rombomMaGiCa je napisao/la:Robben je dobar, ali ova dvojica su svet za sebe, a Messi je ET kao Maradona ili Fenomeno.robovi88 je napisao/la:****, Robben je po meni bolji i od Messija i Ronalda, jednostavno mu nemogu ništa![]()
Bayern bije Intera po krilima. Leonardo je retard - zna odakle mu preti opasnost i to ne zatvara.

@robovi, to sto Robben ima prostora koliko hoce protiv Intera pa radi sta hoce, ne znaci da je bolji od dvojca.
My bad, napisao sam "vi ste losi"

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa nije ovo jedina utakmica u kojoj on radi šta hoćeNail for Real je napisao/la:U potpunosti se slazem. Ne znam sta je mislio sa ovim rombomMaGiCa je napisao/la:Robben je dobar, ali ova dvojica su svet za sebe, a Messi je ET kao Maradona ili Fenomeno.robovi88 je napisao/la:****, Robben je po meni bolji i od Messija i Ronalda, jednostavno mu nemogu ništa![]()
Bayern bije Intera po krilima. Leonardo je retard - zna odakle mu preti opasnost i to ne zatvara..
@robovi, to sto Robben ima prostora koliko hoce protiv Intera pa radi sta hoce, ne znaci da je bolji od dvojca.
My bad, napisao sam "vi ste losi".

- L' Imperator
- Kontakt:
Ja ne znam sto forsiraju onog Motu jbt..pa bolje bi Lucio odigrao u vezi od njeg!
#samoRudar #zauvijek
- King tiger
- Kontakt:
Ova utakmica me podsjeca na termine kad se raja nadje pa se zajebavaju. Cudna strasno
- moustapha
- Kontakt:
Robben se moze zaustaviti samo kvalitetnom timskom igrom. Nesto slicno sto je radio Dortmund, mada mislim da je tu utakmicu i Robben bio neraspolozone i odsjecen od ostatka tima.robovi88 je napisao/la:Pa nije ovo jedina utakmica u kojoj on radi šta hoćeNail for Real je napisao/la: @robovi, to sto Robben ima prostora koliko hoce protiv Intera pa radi sta hoce, ne znaci da je bolji od dvojca.
My bad, napisao sam "vi ste losi".
Inter od odlaska Mourinha hnema tim, ima samo pojedince. Mislim da je u tome glavna razlika.
#divovi
svi katastrofa osim Etoo
-
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
Dva poklonjena gola
Nema ovdje povratka vise...
Tanka klupa i nedostatak ofanzivnih rjesenja...jbg.Da inter ima nekog boljeg napadaca uz etooa...druga bi prica bila...Pandev los..stankovic spor...ne moze eto sam jbg...
na kraju je i dobar rezultat u prvom pol. za inter...

Nema ovdje povratka vise...
Tanka klupa i nedostatak ofanzivnih rjesenja...jbg.Da inter ima nekog boljeg napadaca uz etooa...druga bi prica bila...Pandev los..stankovic spor...ne moze eto sam jbg...
na kraju je i dobar rezultat u prvom pol. za inter...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
Julio Cesar nadam se od iduce sezone nece bit u Interu...imamo Viviana a ovog kloca poslat u tri pm.Definitvno nas je upropastio,al definitivno !
do gola nam nista nisu mogli,al onda naravno Julio (svjetska klasa
) Cesar stupa na scenu i tu je kraj.Ne moze Eto'o zabit kolko ovaj moze primit...Ranocchia se isto pogubio 
Motta (izgubim 15 od 16 lopti) na polje,a Coutinho unutra pa probat sta...
do gola nam nista nisu mogli,al onda naravno Julio (svjetska klasa

Motta (izgubim 15 od 16 lopti) na polje,a Coutinho unutra pa probat sta...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Cambiaso je veceras najbolji igrac Intera, dobar je i Eto, ali ako Inter misli ici dalje moraju se i ostali probuditi. Sneijder slab skroz, Lucio nije sav svoj 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Yebali vas invalidi vise. Koja je ono budala Lucio da Bog sacuva. Do nocas sam Cezara stavljo ispred Ikera ali on definitivno nije ono sto je bio. Nocas navijam za Inter ali ipak ce vas starci kostat prolaza. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
kako loš inter u prvom poluvremenu, samo etoo i ranochia nešto igraju ostalo sve loše, stanković se baca, naravno da bi u seriji a bio penal, al u LP ne, lusio gubi lopte u 16. snajder ne igra nikako, pandev asist i 100 prodatih lopti, maicon zatvoren nešto vanjskom nabacuje, motte nigdje, golman zreo za povratak u brazil, loše, jako loše, bajern golove zabio iz grešaka ali su i pored toga imali još 2-3 zicera inter sem gola 0
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
pa taj isti golman koji vam je usrao je skinuo zicer riberyu -.- tako da vam isto dođe
-
- Kontakt:
kakav neregularan gol ba cist ko suza miliion puta se vidio da nije bio ofsajd ali **** evo primise dva bezveze i mogli jos dva fasovatijasko_juve je napisao/la:volio bi i ja da prodjete al mislim da je gol neregularan..al sve je to fudbal..sretno..
Ma yebes zicer kad si skoro pa 5 primio svojom gluposcu.thulkazal je napisao/la:pa taj isti golman koji vam je usrao je skinuo zicer riberyu -.- tako da vam isto dođe
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Cesar jeste kriv za gol i on zaista jeste medju prva 3 na svijetu, ali ne treba sada covjeka vjesati. On je uz Cambiasa, Etoa najbolji igrac Intera, jeste li vidjeli sta odbrani Riberiju? Ono bi rijetko koji odbranio.Interista di cuore je napisao/la:Julio Cesar nadam se od iduce sezone nece bit u Interu...imamo Viviana a ovog kloca poslat u tri pm.Definitvno nas je upropastio,al definitivno !
do gola nam nista nisu mogli,al onda naravno Julio (svjetska klasa) Cesar stupa na scenu i tu je kraj.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.