Ma vidi Ronalda **** kako je desni biceps nategao i kako je desnu ruku podvio ispod lijevog bicepsa kako bi bio što izražajniji. Fuuuuuuj.anonymousHD je napisao/la:

Na jednom forumu ima smajlić koji povraća. E njega bi sad ovdje rado iskoristio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ma vidi Ronalda **** kako je desni biceps nategao i kako je desnu ruku podvio ispod lijevog bicepsa kako bi bio što izražajniji. Fuuuuuuj.anonymousHD je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Nađoh ovaj tekst na netu pa reko da ga podijelim s vama![]()
Godina jednog navijaca Reala
Septembar- "Idemo po trostruku krunu"
Decembar- "Dobit cemo vas u revansu"
Mart- "Kup je nas"
Juli-"Nije ovo nasa godina, moramo promjeniti trenera i uloziti jos nekih 200 mil. u pojacanja":D:D:D
Zar on uopšte treba nategnuti biceps? Jesi ti smešan..siempreblancos je napisao/la:Ma vidi Ronalda **** kako je desni biceps nategao i kako je desnu ruku podvio ispod lijevog bicepsa kako bi bio što izražajniji. Fuuuuuuj.![]()
Na jednom forumu ima smajlić koji povraća. E njega bi sad ovdje rado iskoristio
Lyon,Lyon,Lyon...Harrison je napisao/la:Sad kad je Inter prosao u 1/4 finale mislim da cemo igrati protiv njih. To bi bilo velika utakmica, strasna utamica REAL-INTER, Mou protiv svog bivseg kluba, bas kao sto je igrao protiv Chelsea prosle godine i izbacio ih...a ona smrdljiva farsa ce izvuci onog shaktara i proci ga uz dva igraca vise u revansu
Svakako i Šaktar je bolji od Intera u ovom trenutkuRaul_64 je napisao/la:Lyon,Lyon,Lyon...Harrison je napisao/la:Sad kad je Inter prosao u 1/4 finale mislim da cemo igrati protiv njih. To bi bilo velika utakmica, strasna utamica REAL-INTER, Mou protiv svog bivseg kluba, bas kao sto je igrao protiv Chelsea prosle godine i izbacio ih...a ona smrdljiva farsa ce izvuci onog shaktara i proci ga uz dva igraca vise u revansu
Ako prodjemo Lyon, micem Amy Ryan s avatara.Brnjoo je napisao/la:Neki navijaci Reala ce reci daj Boze da dobijemo Chelsea ili Inter jer su to ekipe koje je Mourinho trenirao, al daj Boze da ih izbjegnemo i da dobijemo taj Shakhtar ili pak Schalke, naravno ako uopce prodjemo dalje. Jer njih cemo lakse izbaciti nego ova dva "velekluba" koje je Mou vodio. Kao sto kolega rece, treba prvo Lyon proci pa onda o tome misliti. Trenutno samo Lyon spominjati, a do utakmice je ostalo manje od 24 sata.
HALA MADRID!
U jeb'ote.-e-d-o- je napisao/la:Ako bude pjanke igrao nema nista od vaseg prolaska
Nista, onda, da im unaprijed pruzimo ruku-e-d-o- je napisao/la:Ako bude pjanke igrao nema nista od vaseg prolaska
Koja legenda je ovaj MourinhoMourinho: Igrat ćemo na 0:0
Nogometaši madridskog Reala u srijedu će, na svom Santiago Bernabeu, odigrati jednu od bitnijih utakmica ove sezone. Na rasporedu je uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Lyona...
U prvoj su utakmici ove dvije momčadi, na Gerlandu, odigrale bez pobjednika 1-1, a podsjetimo da je prošle godine, baš u istoj fazi natjecanja,. Lyon bio koban po Real. Novi trener ove sezone na klupi madridske momčadi, Jose Mourinho, bio je klasično raspoložen 24 sata prije početka utakmice.
- Što je bitno? Vi mislite da je to hoćemo li mi sutra pobijediti i hoćemo li osvojiti Ligu prvaka. Ja ne mislim tako, bitno je ono što se događa u Japanu - rekao je ozbiljnim tonom Mourinho, a nakon toga nastavio:
- Ako nećemo ove godine osvojiti Ligu prvaka, nema veze. Osvojit će Real pehar iduće godine. Moramo samo raditi.
Potom se osvrnuo na pitanje kako će Real igrati u srijedu.
- Kako? Na 0-0, to nas vodi naprijed.
Nakon kratkog muka Mourinho je ponovio:
- Ne šalim se, nadam se da će Casillas obraniti sve udarce Lyonovih igrača. Da, postavit ćemo se na 0-0. Nije bitna ljepota, nije bitno ništa osim prolaza iz naše, Realove perspektive.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.