Da zaključimo. Izlazimo na megdan reprezentaciji sa glavom i repom u potpunosti beskrvni i demotivirani, upitne fizičke spreme i bez jasne taktičke formacije i stila igre.
Pjanica prebaciti na poziciju AM. Kakav on i pozicija CM to je mogao dok je igrao za Juve. Sad neka uvali koji zadnji pas kao Miske onomad i dosta od njega.
Pjanica prebaciti na poziciju AM. Kakav on i pozicija CM to je mogao dok je igrao za Juve. Sad neka uvali koji zadnji pas kao Miske onomad i dosta od njega.
Ja bi Pjanica vise volio vidjeti sa klupe i nek udje pocetkom drugog poluvremena. Tad moze dati 35-40 minuta 100% od sebe. Inace ako nebude islo od pocetka on se unervozi i bezveze gubi lopte i setkara se okolo.
Sad bas pogleda Pjanica, Misketa i Besica protiv Argentine. Kako su momci odigrali
Treba nam neko kao Besic ko ce trcati i kupiti te lopte.
krunic iza i jos jedan sa dobrim kapacitetom pluca
Rahman amf
Krunic dmf
Sad cmf Tahirovic il Basic
Basic moze lijevo jedini je lijevak
Pjanic ko sto kaze onaj s klupe kad zagusti
Ne valja ni sve najblkhe da guramo u prvih 11
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
krunic iza i jos jedan sa dobrim kapacitetom pluca
Gledaj Sergeja i izjave..sav optimizam se svodi na to: igramo kuci...
A koje su tvoje preference za selektora..igro sam lopte, volili me ljudi
Njegove reference za selektora su ono što chetaljski ološi Vico i Savo nemaju - patriotizam i ljubav prema Bosni i Hercegovini!
ahjoj usracu se
Prozvakana prica. Kad kurcem mrdne i pokaze zelju da nekog vodi onda nek ocekuje nesto. Dotad su domet twiter i poker.
Nikakav on meni nije trn u oku. Dapace i volio sam ga sve dok nije kreno s preseravanjem