Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Kakav val desničarskih pobjeda u Evropi. Hoće raja nekog novog Hitlera očigledno
Ae ne kenjaj, ne obazirem se na prozivke skoro nikad, al ovakve gnusne laži ne iznosi na moj racun
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ali nama je zabranjeno njih mrziti jer smo odmah fašisti a oni su samo ekstremnirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 08:41Ne bi ni on tako lako ušao, jaran i kolega sa posla je išao prije par godina tamo sa ženom, a imaju putovnice oboje, Hrvati su al su ih peglali baš, posebno na izlasku, nisu baš imali lijepo iskustvo. A o situaciji tamo i odnosu izraelaca prema ostalima, bez obzira jesu muslimani, katolici ili pravoslavci da ne pričam, kaže baš bukvalno aparthejd, ne može da vjeruje da u 21 vijeku se tako odnose ljudi prema drugim ljudima, i to je bio i kod domaćih ljudi, svećenika koji tamo služe i znaju situaciju a i kod palestinaca, znači domaćih, po jeruzalemu, tel avivu i drugim gradovima van gaze, zapadnoj obali. Evo jedna od situacija je da su on i žena bili u busu tamo i ušli su vojnici i vidjeli neku staru nenu, palestinku, pokrivenu i odma su je izveli i izbacili iz busa samo zato što je palestinka, to je on vidio svojim očima. Kaže da ovi lokalni, ekstremisti mrze i katolike i pravolavce i sve druge tamo, i baš se iznenadio koliko su ektremni.![]()
Ništa čudno. Poplava migrantskih divljaka po zapadu dovodi do toga, čast pojedincima ali ono su pećinski ljudi. Hvala Angela.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nijemci su jos pribrani kakva je stoka tamo dosla to je ludilo prošle godine u Berlinu navecer hodao pa jbt ja se sjebao prvi put u životu da sam mobitel i novcanik drzao u džepovima unutar jakne, face nekih likova isto kao da su spremni za klanje

nakon toga sam skontao sto su ovakvi prema pitanju imigranata
Privedoše demona
- Goalgetter
- Kontakt:
To je glavni razlog + sto jednostavno u Njemackoj i Austriji kad sagledas i nemas nekih ozbiljnijih alternative. Zeleni su smjesni, socijalni demokrati pogubljeni, to koriste sve nacionalisticke partije. Migracija, agresija na Ukrajini, sve su to teme gdje sad poentiraju nacionalisti. Sigurno ne zadnja drzava u sljedecih par godina.
Naravno, ni crnci Zidovi im nisu pozeljni, i onda kazu kako su jedina demokratija tamorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 08:41Ne bi ni on tako lako ušao, jaran i kolega sa posla je išao prije par godina tamo sa ženom, a imaju putovnice oboje, Hrvati su al su ih peglali baš, posebno na izlasku, nisu baš imali lijepo iskustvo. A o situaciji tamo i odnosu izraelaca prema ostalima, bez obzira jesu muslimani, katolici ili pravoslavci da ne pričam, kaže baš bukvalno aparthejd, ne može da vjeruje da u 21 vijeku se tako odnose ljudi prema drugim ljudima, i to je bio i kod domaćih ljudi, svećenika koji tamo služe i znaju situaciju a i kod palestinaca, znači domaćih, po jeruzalemu, tel avivu i drugim gradovima van gaze, zapadnoj obali. Evo jedna od situacija je da su on i žena bili u busu tamo i ušli su vojnici i vidjeli neku staru nenu, palestinku, pokrivenu i odma su je izveli i izbacili iz busa samo zato što je palestinka, to je on vidio svojim očima. Kaže da ovi lokalni, ekstremisti mrze i katolike i pravolavce i sve druge tamo, i baš se iznenadio koliko su ektremni.![]()

Ja kad sam išao u Izrael, nije bilo apsolutno nikakvih problema. Imaju malo više procedura za ulazak, ali isto je za svakog, nikakvih problema.
Druga stvar je to što kad već uđeš, ružno je to sve gledati, kao konc logor.
Druga stvar je to što kad već uđeš, ružno je to sve gledati, kao konc logor.
Ah ta divna napredna civilizacija.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zanimljivo da svi ti nacionalisti Putina ne gledaju kao negativcaGoalgetter je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:16To je glavni razlog + sto jednostavno u Njemackoj i Austriji kad sagledas i nemas nekih ozbiljnijih alternative. Zeleni su smjesni, socijalni demokrati pogubljeni, to koriste sve nacionalisticke partije. Migracija, agresija na Ukrajini, sve su to teme gdje sad poentiraju nacionalisti. Sigurno ne zadnja drzava u sljedecih par godina.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Prežvakano je to ovdje davno, kasniš

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Posjetio čovjek svoju otadžbinu i djedovinu...kad se sjetim masakra na temi o covidu..sada ne čudi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Normalno kad ih plaća. Al čisto sumnjam da će ovaj majmun iz Nizozemske bit na vlasti, mora još 40 zastupnika naći
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Kabiri je smecar teski, ja bih ga da imam neku vlast deportovao iz zemlje. Ponasa se kao da nije u tudjoj drzavi i prijeti zeni.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VolimBiH96 i 9 gostiju.