Očajno ulaze u utakmice čitavu sezonu. Jedino Jazzere što su od starta nalupali neku noć.
NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2023-24 regular season
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta ovo Popovich izigrava, kao da se ne dira Kawhi. Zna da je zbog njeg otiso, jer mu je pravio smicalice 

.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Felixians4
- Kontakt:
i jesu, 40 razlike za omjer 2-1 na početku. wess bio izvrstan.
danas je dan zahvalnosti, pauza.
arvid, imamo rookie topic, itekako daju momci materijala, bilo bi lijepo da tamo prebacimo dio postova o njima
Pa da SAS kanta za nabijanje, jos ovaj mali izgleda nije pobjednik, nije taj fokus/mentalitet.Felixians4 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 13:53i jesu, 40 razlike za omjer 2-1 na početku. wess bio izvrstan.
arvid, imamo rookie topic, itekako daju momci materijala, bilo bi lijepo da tamo prebacimo dio postova o njima

Danas se gleda NFL i jede tuka

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 23 nov 2023, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Felixians4
- Kontakt:
ne znam šta dolazite na određeni topic srati po istome kao ti sad nipodaštavati nba. dakle, sranje, cirkus, ne valja, a dolazite svoje subjektivne stavove nametati. taj mali je čudoalemsa je napisao/la: ↑23 nov 2023, 13:57Pa da SAS kanta za nabijanje, jos ovaj mali izgleda nije pobjednik, nije taj fokus/mentalitet.Felixians4 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 13:53i jesu, 40 razlike za omjer 2-1 na početku. wess bio izvrstan.
arvid, imamo rookie topic, itekako daju momci materijala, bilo bi lijepo da tamo prebacimo dio postova o njima![]()
Danas se gleda NFL i jede tukaKakav nba za takav praznik, nije dorasla
Tradicija NFL, Thanksgiving i Dallas Cowboys. Oni igraju svaki thanksgivingFelixians4 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 13:59ne znam šta dolazite na određeni topic srati po istome kao ti sad nipodaštavati nba. dakle, sranje, cirkus, ne valja, a dolazite svoje subjektivne stavove nametati. taj mali je čudoalemsa je napisao/la: ↑23 nov 2023, 13:57Pa da SAS kanta za nabijanje, jos ovaj mali izgleda nije pobjednik, nije taj fokus/mentalitet.Felixians4 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 13:53
i jesu, 40 razlike za omjer 2-1 na početku. wess bio izvrstan.
arvid, imamo rookie topic, itekako daju momci materijala, bilo bi lijepo da tamo prebacimo dio postova o njima![]()
Danas se gleda NFL i jede tukaKakav nba za takav praznik, nije dorasla
Ne bi se desio ovaj pad Mavsa da se nije povrijedio Lively. S njim na terenu odbrana je totalno drugacija. Cinjenica da Dallas nije neka defanzivno kvalitetna ekipa, ali sinoc su drzali konce u potpunosti do povrede Livelya.
Inace, Holmes je konacno dobio priliku i pokazao da zasluzuje minute koje dobija Powell. Kidd je sarlatan koji nije kadar da vodi NBA ekipu, ali dup Doncic - Irving ga drzi iznad povrsine.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Realno i Lakersima nedostaju tri vrlo bitna igraca u rotaciji,Lakersi ovaj problem imaju jos od prosle sezone.Bruku utakmica su gubili velikom razlikom pa se vracali u zadnjoj cetvrtini,a jos gore sto su vecinu pogubili,dzaba se samo potrose.Meni ovi Mavsi i dalje ne izgledaju kao ozbiljni contenderi.Napapijri je napisao/la: ↑23 nov 2023, 14:56Ne bi se desio ovaj pad Mavsa da se nije povrijedio Lively. S njim na terenu odbrana je totalno drugacija. Cinjenica da Dallas nije neka defanzivno kvalitetna ekipa, ali sinoc su drzali konce u potpunosti do povrede Livelya.
Inace, Holmes je konacno dobio priliku i pokazao da zasluzuje minute koje dobija Powell. Kidd je sarlatan koji nije kadar da vodi NBA ekipu, ali dup Doncic - Irving ga drzi iznad povrsine.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A iskreno mislio sam da ce izaci iz ormara,kad ono trpa 15ogodisnjakinje

Al 15-ka objavi ovakav snap

Zar kod Amera ne postoji age of consent il tako nesto kao u ostatku svijeta? Ili je 18 tvrda granica
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Al fina je mala,razumijem Giddeya.
Pa sta bi ti da ti se ovakva hanuma skine?,pitao je za godine

Logicno, ima iznimka tipa ako si u klubu/baru gdje 21+, ili 18+ pa si pod utiskom da su svi preko 18/21. A svjesno

Ma dobro,zajebavam se,da znam da ima 15 godina odbio bi je sa suzom u oku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.