Djokanovic ,koliko sam ga gledao ima te karakteristike def.veznog ...mlad je, ako bude napredovao...Lavcina je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:33Kome je Hamulic igračina taj veze nema o fudbalu.
Lik djeluje kao terminski igrač koji ima jedan dobar potez na utakmici (ako i to) a ovo ostalo amaterski.
Al nejse yebes njega on je najmanji problem.
Nama fali klasični defanzivni vezni i dok god ga ne nadjemo slicne buranije kao Luksemburg ce nas učiti fudbalu. Da ne govorim za ekipe poput Portugala koje nam mogu uvaliti i 15 golova. Jednostavno nemas razbijaca na sredini terena.
To ne mogu igrati ni Cimirot ni Pjanic ni Hadziahmetovic.
Jednostavno ga moramo negdje "iskopati" ili tu staviti Zolotica.
BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EURO 2024 (21/26. Mart 2024.)
Trebao je probat Savo onda Zolotica umjesto Cimirota da vidi defanzivni vezni da li bi bolje vrsio defanzivu al opet bi mu trebao Pjanic da pomogne iznijeti loptu i Krunic tako da maltene igras sa 3 stoperaLavcina je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:39Premekan je on za tu poziciju.Sindikat12 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:36Lavcina je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:33Kome je Hamulic igračina taj veze nema o fudbalu.
Lik djeluje kao terminski igrač koji ima jedan dobar potez na utakmici (ako i to) a ovo ostalo amaterski.
Al nejse yebes njega on je najmanji problem.
Nama fali klasični defanzivni vezni i dok god ga ne nadjemo slicne buranije kao Luksemburg ce nas učiti fudbalu. Da ne govorim za ekipe poput Portugala koje nam mogu uvaliti i 15 golova. Jednostavno nemas razbijaca na sredini terena.
To ne mogu igrati ni Cimirot ni Pjanic ni Hadziahmetovic.
Jednostavno ga moramo negdje "iskopati" ili tu staviti Zolotica.
Tahirovic ako uhvati kakvu formu.
Neko kao Rahimic koji je igrao mozgom i pravio malo more prljavih faulova i tako ubijao igru protivniku ili onakav agresivac kao Besic izmedju 2013-2015 godine sto je pokrivao fakticki cijeli teren svojom trkom.
Naprimjer Ciro je Elvira Rahimica i Samira Muratovica drzao svo vrijeme posle Susic je Besica ili Cimirota koristio ali mi sada sa Pjanicem Tahirovicem i Krunicem ili Hadziahmetovicem Cimrotom imamo problem sto ne mogu zajedno igrati guse loptu
- Beduin
- Kontakt:
Nismo ga proglasili, nego je neznalica. Sve dobroga sto je pravio u klubu, totalno kontra je bilo u reprezentaciji i kao takav je najbolje sto se oprostio jer svakako nismo imali nikakvog hajra od njega.chily-rz je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:27Mi smo Višću proglasili neznalicom a za Hamulića je Martineli19vendetta87 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:23Koliko smo mi cudan narod, to je nevjerovatno...nakon utakmice sa Luksemburgom ovdje se pisalo kako Hamulic uopste ne zasluzuje poziv, da je sebican i da je svaki duel izgubio, da bi sad nakon onog prodora postao neizostavan dio prve postave na forumu.
Nije ni cudo sto nama nijedan igrac ne valja![]()
Nego, hajmo mi u totalnu ofanzivu i na gol vise jer dokazano se ne znamo braniti.
343 formacija da deremo guzove
........ Vasilj ........
..... Anel Dennis Zolotic ...
Dedic Pjanic Krunic Kolasinac
Demirovic Dzeko Hamulic
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovaj put nemam ono ni 1% nade da ćemo proći dalje. Ja se pomirio već. 

-
- Kontakt:
Mi smo najpozeljnija ekipa u barazu.
Nema veze kuci ili na strani.
Nema veze kuci ili na strani.
-
- Kontakt:
UEFA je objavila i kombinacije kad se bude izvlačila prva loptica, a one izgledaju ovako:
- ako prvo bude izvučena Finska onda će biti raspoređena u polufinale 2, odnosno igrat će protiv BiH
- ako prvo bude izvučen Island, onda će biti raspoređen u polufinale 1, odnosno igrat će protiv Izraela
- ako prvo bude izvučena Ukrajina onda neće doći do raspoređivanja u polufinale 1 ili 2 sve dok se ne izvuče druga kuglica
Opcije nakon izvlačenja druge kuglice su sljedeće:
- ako kao druga bude izvučena Finska, onda će biti raspoređena u polufinale 2, tj. Bosni i Hercegovini.
- ako kao drugi bude izvučen Island, bit će raspoređen u polufinale 1, tj. igrat će protiv Izraela
- ako druga bude izvučena Ukrajina onda će biti raspoređena u polufinale 1, ako je prva izvučena Finska, ili u polufinale 2, ako je kao prvi izvučen Island.
Jaaaaai gluposti
- ako prvo bude izvučena Finska onda će biti raspoređena u polufinale 2, odnosno igrat će protiv BiH
- ako prvo bude izvučen Island, onda će biti raspoređen u polufinale 1, odnosno igrat će protiv Izraela
- ako prvo bude izvučena Ukrajina onda neće doći do raspoređivanja u polufinale 1 ili 2 sve dok se ne izvuče druga kuglica
- ako kao druga bude izvučena Finska, onda će biti raspoređena u polufinale 2, tj. Bosni i Hercegovini.
- ako kao drugi bude izvučen Island, bit će raspoređen u polufinale 1, tj. igrat će protiv Izraela
- ako druga bude izvučena Ukrajina onda će biti raspoređena u polufinale 1, ako je prva izvučena Finska, ili u polufinale 2, ako je kao prvi izvučen Island.
Jaaaaai gluposti
Pa ovo i nije toliko loše, ako sam ja dobro shvatio šanse da dobijemo Ukrajinu su jako male tj. jedino ako ovo bude slučaj:Sindikat12 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 09:26UEFA je objavila i kombinacije kad se bude izvlačila prva loptica, a one izgledaju ovako:
Jaaaaai gluposti
To je ok.ako prvo bude izvučena Ukrajina onda neće doći do raspoređivanja u polufinale 1 ili 2 sve dok se ne izvuče druga kuglica
Kakve smo mi qurate srece, bit ce ova jedina, jako malo moguca opcija sa Ukrajinom protiv nas 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sta i da stignemo do finala, opet nas čeka Ukrajina.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- AndreWilliams
- Kontakt:
Ne čeka. Njih ćemo riješiti još u baražu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 nov 2023, 10:13Sta i da stignemo do finala, opet nas čeka Ukrajina.
Samo se gleda, ko će biti prvi izvučen izmedju Islanda in Finske:
1) Island, igramo protiv Ukrajine
2) Finska, igramo pritiv Finske
To je to!
1) Island, igramo protiv Ukrajine
2) Finska, igramo pritiv Finske
To je to!
Jel u 12 izvlačenje?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
- AndreWilliams
- Kontakt:
jel počelo?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
prenos?
⚜️~⚜️~⚜️
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
hvala

⚜️~⚜️~⚜️
Ima i na YT
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako su debilna ova pravila izvlacenja blago recno, kako ljudi komplikuju to je strasno.
Mjau !