E kad ovo nismo dobili veceras, zaista se postavlja pitanje koga mozemo mi vise dobiti? Opet prosuta dvocifrena prednost.
Ova kombinacija gdje primas 120p svaku tekmu, a u napadu se mucis nece rezultirati nicemu.
Najveci problem je sto ne vidim napredak.Pricalo se o nekakvom popravljanju odbrane, a izgleda da je to u ovih prvih 13 tekmi, ostalo samo na prici.Citava ekipa je u nekakvoj banani.Sto rece Beadle veceras u komentarisanju, hajde Wemby je rookie pa grijesi, ali sta rade ostali likovi koji su veterani i ovi koji su tu vec nekoliko sezona? Zasto su oni pogubljeni cim nas protivnik stisne?
Posto gledam sve tekme, mi izgledamo kao daleko najlosija ekipa Zapada po igri.Apsolutno svi bolje igraju od nas.Bolje smo izgledali kao ekipa prosle sezone, sto je nepojmljivo za reci, a dodao si ovakvog talenta kao sto je Wemby u ekipu.
Sramota je na sta ovo sve lici.
P.S.Problem je i sto smo mi valjda jedina ekipa u ligi koja ima fetis za likovima koji ne mogu nista da brane, pa ih tako imamo barem 4-5 u rosteru, sto niko u ligi nema.Bukvalno s klupe svi ovi sto imaju minutazu ne mogu ni da brane, a ni da skacu (Branham, Osman, McDerrmott, pa i Mamu donekle).S klupe samo moze Bassey da brani, a Pop ga igra vrlo malo u zadnje vrijeme, te Jones koji se trudi, ali je i on prenizak kad se preuzme.Sta onda uraditi tu?
Ocajno nam trebaju 3&D igraci i igrac koji ce stavljati pritisak na obruc.Niko ne moze da "slama" protivnicke odbrane i kreira za druge.Zbog toga izgledamo tromo, sporo i arhaicno.