Nula. Mozda ako stave neku prijateljsku, ali to nece biti Fifin termin, tako da klubovi nisu duzni slati igrace na te prijateljske. Ako ih bude naravno. Jedino da stave neku par dana prije baraza, mada koliko je to pametno. Jedva ce i baraz odigrati nasi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 nov 2023, 09:56Chapman1886 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 22:16Savo se poceo hvaliti kao da smo na EURU hahahahah a Cimirot gleda u njega kao u Ivana Pavla 2. Ciro ustaj sine moj matereti. Kaze otici ce ako javnost bide trazila, cijeli stadion mu skandira SAVO ODLAZI ! Ovaj moze u stand up komicare!!! Pokazao je izuzetan smisao za humor. Samo jedno pitanje: dibija li on platu za ovo sto radi, odnosno ne radi???? Ovo je cisti ocaj. Odavno nisam jadnije izjave cuo, pocevsi od strucnih komentatora na BHT-u koji su promijenili plocu iz njima znanih razloga. Ljudi moji, opet smo izgubili, kakva crna igra, veze ovo ni s cim nema. Pogledajmo posljednjih 20 utakmica, 40 razlicitih kombinacija u sastavu iz cega se da zakljuciti da ce u barazu igrati jedna potpuno neuigrana ekipa. Rezultat ce naravno biti ispadanje u prvoj utakmici. Baraz, baraz, mi nikad necemo proc'. Imamo mi kvalitetnih igrača, ali se ne može igrati 10 utakmica sa 10 različitih postava. Luksemburg skuplja albance i crnce po Švicarskoj, sastavi ekipu i ta ekipa igra cijele kvalifikacije sa maximalno 1-2 promjene po utakmici i šta se desi? Ljudi su izvukli 17 bodova i samo tri izgubili pri tom dva puta od Portugala. Ljudi trebamo biti svjesni da je Savo prihvatio mjesto selektora kada niko ne bi, pogotovo kad se vidjelo sta savez radi predhodnim selektorima. A o Petevu mozemo samo sanjati poslije svega, nije covjek lud. Trebamo dati priliku covjeku, kad vec nize ne mozemo pasti. Ne bi bio problem ovaj rezultat da mi nesto naucimo iz toga, da se sistematski krene u stvaranje reprezentacije. Pa Arapi ulazu u trenera kako bi za deset godina mogao postati selektor. Kod nas se sve nakaradno radi. Sada slijedi nastavak lakrdije koja se zove Premijer liga i siljenje odredjenim klubovima kako bi se stvorila sto negativnija atmosfera. U zadnje tri utakmice, jedino mi je drugo poluvrijeme protiv Portugala bilo u redu. Ako već nije imao Džeku i Pjanića (a i da su bili tu) , mogao je protiv Luksemburga i Slovačke uigravati neke druge stvari, recimo odbranu, da napravimo neku stabilnu igru i da pokušamo da primimo što manje golova, a u te tri utakmice primili smo 11 golova, to je skoro 4 po utakmici. Umjesto da privremeno penzionisu broj 11 nakon Dzekinog odlaska, oni ga vec sad daju nekim drugim igracima, Toliko o postovanju, tradiciji, obicajima i slicno. Drzis branica sa zutim kartonom, umejsto da ga na poluvremenu mijenjas. Odlika dobrog trenera je pravovremane izmjena i ako ne ide, promjena kompletne formacije, a ne da cekas pos vaku cijenu 70 minutu da vrsis izmjene, a rezultat ti nepovoljan. Naša reprezentacija, od Prosinečkog na ovamo igra utakmice na isti način. Nešto kao krenu da se dodaju i to sve izgleda u redu, mada uglavnom bezopasno, i onda u jednom trenutku naprave grešku, prime gol i poslije kao nešto napadaju, i uglavnom se to završi porazom. Nema uopšte svijesti o opasnosti kad se izgubi lopta, o tome kako stojiš u odbrani, nekako ni publika više ne strahuje da će se primiti gol. Bez jake lige nema jake reprezentacije. U bivšoj Jugi, 80 posto su reprezentaciju sačinjavali igrači koji su igrali u domaćem prvenstvu, zato i jesu bili uvijek dobri. I kod nas bi se moralo povesti računa da se osnaži liga, samim tim će i igrači biti bolji i imaćemo veći izbor igrača. Ovako pozivajući ove manekene koji ne igraju u klubovima smo dotakli dno. Cuj nismo se pripremili!!! Jasta nego jesmo, za novi debakl. Ako iko imalo misli drugacije i nada se cudu onda nije normalan. A da bi se desilo cudo morali bismo na teren poslati fudbalere, a ne setace i one koji pojma nemaju za sta su se na terenu nasli. Lik je u 4 utakmice uveo ravno 29 igraca. Dokaz lutanja, neznanja i servilnosti prema menadzerima. Stara boljka. A kod ostalih je igralo jos 6 drugih igraca - ukupno 35. Pogledah sastave na sofacore i sabrah. Kad bi dodali sva ona lutanja Peteva dosli bi do 60-70 igraca isprobanih u zadnje 3 godine. Nisu u stanju iskristalisati sastav. Smjesno, ali i porazavajuce. Safet je imao vise srece nego znanja. On je i krenuo sa srozavanjem atmosfere sa uvodjenje netijaka koji znamo kakvu je karijeru imao nakon toga. Nikakvu. Uostalom ni Safet vise nikad nikog nije vodio, osim neki mali turski klub u kome je otpusten. Toliko o njegovom znanju. Tu je Osim najvise doprinjeo da odemo na svjetsko. Izgubili ste navijace,izgubili ste povjerenje,mentalitet nemamo od Brazila.I neznam o cemu vise da se prica.U ovako laganoj grupi gdje je se plasman mogao davno obezbjediti i gdje nam je najveci konkurent bila Slovacka mi nismo uspjeli da obezbjedimo prolaz.Vico i Misimovic su unistili reprezentaciju,ali najgore od svega sto se glavni igraci ne oglasavaju po pitanju svega.Zalosno je ovo sve. Je li ima neko mocan da ovo u savez rastjera... Nije rezon da bakljamo po inostranstvu I da nas drugi gledaju ko huligane, a sto je izgleda cilj ovih u savezu.. Svi sute I mute. Pa i veliki umor I fudbaleri. Zelja mladih momaka se je jucer vidjela.. Sa malo srece i bolji ljudima oko repke uz navijace koji nikad nisu iznevjerili mogao bi se proci baraz... Nikad nije kasno... Sta uradiste dragi sutaci lopte. Ako se ne plasirate vi bi bas poremetili planove mnogih Bosanaca i Hercegovaca. Znate da bi u Njemackoj bili apsolutni pobjednici u navijanju. Zivim u BiH, ali me drug zvao da dodjem kod njega u Minhen. I sta sad. Ili Minhen ili daljinski na kaucu. Ne zanima nas bas SP 2026 i tamo neki Meksiko. Hocemo u Njemacku, ali kako kad nas jedan Luksemburg trpa. Potpuno promjenit isastav ekipe, par naših stranaca ostaviti,ostalo iz naše lige ,Sarajevo,Zrinjski, Borac, Željo sl.. barem če igrati srcem i goriti na terenuPoželjan selektor Gdin Krunoslav Rendulić... Osim što se pokazao u Zrinjskom čovjek poznaje dobro našu ligu kao i mogućnosti igrača iz BH lige, jer ovih zalizanih šminkera je više preko glave...
lijepo sroceno.
Ludnica bi bila u Njemackoj, zemlja bi bila predstavljena samo tako. Bojim se da i jeste u tome kvaka.![]()
![]()
sto se tice Rendulica, pa nije ni on los. Ma normalan trener, strucni stab, kojeg treba i platiti bi ovo do sada iskristalisao.
Nema trenera koji ce sad doci to da radi.
Koliko prijateljskih imamo do baraza da bilo sta uigramo?
Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Ovaj ganja neke Spartance ratnike, mozga ne moraju ni imati.
Moze li mu neko reći da smo mi pickice kao narod a igraci jos vece i da to nece proći jer nemamo takav mentalitet
Moze li mu neko reći da smo mi pickice kao narod a igraci jos vece i da to nece proći jer nemamo takav mentalitet
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
Sambiliong
- Kontakt:
Može se organizovati testna utakmica selekcije novinara kao što je to nekada bilo (sastavljena od igrača iz PL) i Savine reprezentacije..Ali bojim se da bi ove Savine i igrači iz domaće lige namlatili pa vjerovatno od toga nema ništa..DamirT je napisao/la: ↑21 nov 2023, 10:34Nula. Mozda ako stave neku prijateljsku, ali to nece biti Fifin termin, tako da klubovi nisu duzni slati igrace na te prijateljske. Ako ih bude naravno. Jedino da stave neku par dana prije baraza, mada koliko je to pametno. Jedva ce i baraz odigrati nasi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 nov 2023, 09:56Chapman1886 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 22:16Savo se poceo hvaliti kao da smo na EURU hahahahah a Cimirot gleda u njega kao u Ivana Pavla 2. Ciro ustaj sine moj matereti. Kaze otici ce ako javnost bide trazila, cijeli stadion mu skandira SAVO ODLAZI ! Ovaj moze u stand up komicare!!! Pokazao je izuzetan smisao za humor. Samo jedno pitanje: dibija li on platu za ovo sto radi, odnosno ne radi???? Ovo je cisti ocaj. Odavno nisam jadnije izjave cuo, pocevsi od strucnih komentatora na BHT-u koji su promijenili plocu iz njima znanih razloga. Ljudi moji, opet smo izgubili, kakva crna igra, veze ovo ni s cim nema. Pogledajmo posljednjih 20 utakmica, 40 razlicitih kombinacija u sastavu iz cega se da zakljuciti da ce u barazu igrati jedna potpuno neuigrana ekipa. Rezultat ce naravno biti ispadanje u prvoj utakmici. Baraz, baraz, mi nikad necemo proc'. Imamo mi kvalitetnih igrača, ali se ne može igrati 10 utakmica sa 10 različitih postava. Luksemburg skuplja albance i crnce po Švicarskoj, sastavi ekipu i ta ekipa igra cijele kvalifikacije sa maximalno 1-2 promjene po utakmici i šta se desi? Ljudi su izvukli 17 bodova i samo tri izgubili pri tom dva puta od Portugala. Ljudi trebamo biti svjesni da je Savo prihvatio mjesto selektora kada niko ne bi, pogotovo kad se vidjelo sta savez radi predhodnim selektorima. A o Petevu mozemo samo sanjati poslije svega, nije covjek lud. Trebamo dati priliku covjeku, kad vec nize ne mozemo pasti. Ne bi bio problem ovaj rezultat da mi nesto naucimo iz toga, da se sistematski krene u stvaranje reprezentacije. Pa Arapi ulazu u trenera kako bi za deset godina mogao postati selektor. Kod nas se sve nakaradno radi. Sada slijedi nastavak lakrdije koja se zove Premijer liga i siljenje odredjenim klubovima kako bi se stvorila sto negativnija atmosfera. U zadnje tri utakmice, jedino mi je drugo poluvrijeme protiv Portugala bilo u redu. Ako već nije imao Džeku i Pjanića (a i da su bili tu) , mogao je protiv Luksemburga i Slovačke uigravati neke druge stvari, recimo odbranu, da napravimo neku stabilnu igru i da pokušamo da primimo što manje golova, a u te tri utakmice primili smo 11 golova, to je skoro 4 po utakmici. Umjesto da privremeno penzionisu broj 11 nakon Dzekinog odlaska, oni ga vec sad daju nekim drugim igracima, Toliko o postovanju, tradiciji, obicajima i slicno. Drzis branica sa zutim kartonom, umejsto da ga na poluvremenu mijenjas. Odlika dobrog trenera je pravovremane izmjena i ako ne ide, promjena kompletne formacije, a ne da cekas pos vaku cijenu 70 minutu da vrsis izmjene, a rezultat ti nepovoljan. Naša reprezentacija, od Prosinečkog na ovamo igra utakmice na isti način. Nešto kao krenu da se dodaju i to sve izgleda u redu, mada uglavnom bezopasno, i onda u jednom trenutku naprave grešku, prime gol i poslije kao nešto napadaju, i uglavnom se to završi porazom. Nema uopšte svijesti o opasnosti kad se izgubi lopta, o tome kako stojiš u odbrani, nekako ni publika više ne strahuje da će se primiti gol. Bez jake lige nema jake reprezentacije. U bivšoj Jugi, 80 posto su reprezentaciju sačinjavali igrači koji su igrali u domaćem prvenstvu, zato i jesu bili uvijek dobri. I kod nas bi se moralo povesti računa da se osnaži liga, samim tim će i igrači biti bolji i imaćemo veći izbor igrača. Ovako pozivajući ove manekene koji ne igraju u klubovima smo dotakli dno. Cuj nismo se pripremili!!! Jasta nego jesmo, za novi debakl. Ako iko imalo misli drugacije i nada se cudu onda nije normalan. A da bi se desilo cudo morali bismo na teren poslati fudbalere, a ne setace i one koji pojma nemaju za sta su se na terenu nasli. Lik je u 4 utakmice uveo ravno 29 igraca. Dokaz lutanja, neznanja i servilnosti prema menadzerima. Stara boljka. A kod ostalih je igralo jos 6 drugih igraca - ukupno 35. Pogledah sastave na sofacore i sabrah. Kad bi dodali sva ona lutanja Peteva dosli bi do 60-70 igraca isprobanih u zadnje 3 godine. Nisu u stanju iskristalisati sastav. Smjesno, ali i porazavajuce. Safet je imao vise srece nego znanja. On je i krenuo sa srozavanjem atmosfere sa uvodjenje netijaka koji znamo kakvu je karijeru imao nakon toga. Nikakvu. Uostalom ni Safet vise nikad nikog nije vodio, osim neki mali turski klub u kome je otpusten. Toliko o njegovom znanju. Tu je Osim najvise doprinjeo da odemo na svjetsko. Izgubili ste navijace,izgubili ste povjerenje,mentalitet nemamo od Brazila.I neznam o cemu vise da se prica.U ovako laganoj grupi gdje je se plasman mogao davno obezbjediti i gdje nam je najveci konkurent bila Slovacka mi nismo uspjeli da obezbjedimo prolaz.Vico i Misimovic su unistili reprezentaciju,ali najgore od svega sto se glavni igraci ne oglasavaju po pitanju svega.Zalosno je ovo sve. Je li ima neko mocan da ovo u savez rastjera... Nije rezon da bakljamo po inostranstvu I da nas drugi gledaju ko huligane, a sto je izgleda cilj ovih u savezu.. Svi sute I mute. Pa i veliki umor I fudbaleri. Zelja mladih momaka se je jucer vidjela.. Sa malo srece i bolji ljudima oko repke uz navijace koji nikad nisu iznevjerili mogao bi se proci baraz... Nikad nije kasno... Sta uradiste dragi sutaci lopte. Ako se ne plasirate vi bi bas poremetili planove mnogih Bosanaca i Hercegovaca. Znate da bi u Njemackoj bili apsolutni pobjednici u navijanju. Zivim u BiH, ali me drug zvao da dodjem kod njega u Minhen. I sta sad. Ili Minhen ili daljinski na kaucu. Ne zanima nas bas SP 2026 i tamo neki Meksiko. Hocemo u Njemacku, ali kako kad nas jedan Luksemburg trpa. Potpuno promjenit isastav ekipe, par naših stranaca ostaviti,ostalo iz naše lige ,Sarajevo,Zrinjski, Borac, Željo sl.. barem če igrati srcem i goriti na terenuPoželjan selektor Gdin Krunoslav Rendulić... Osim što se pokazao u Zrinjskom čovjek poznaje dobro našu ligu kao i mogućnosti igrača iz BH lige, jer ovih zalizanih šminkera je više preko glave...
lijepo sroceno.
Ludnica bi bila u Njemackoj, zemlja bi bila predstavljena samo tako. Bojim se da i jeste u tome kvaka.![]()
![]()
sto se tice Rendulica, pa nije ni on los. Ma normalan trener, strucni stab, kojeg treba i platiti bi ovo do sada iskristalisao.
Nema trenera koji ce sad doci to da radi.
Koliko prijateljskih imamo do baraza da bilo sta uigramo?
Drugi o nama
"SAVO, KAKO MOŽEŠ"?
Sveštenik očitao lekciju Miloševiću: Reprezentacija gde psuju četničku majku sa tribina ne može biti moja
SAVO Milošević se nije proslavio na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Nacionalni tim beleži katastrofalne rezultate, a nekadašnji fudbaler Partizana čini sve da se dodvori tamošnjoj javnosti, ali ne ide.
Nedavno je izjavio kako svi navijači Partizana, pa i on, uvek navijaju za Željezničar i Hajduk, kao i da je Bosna i Hercegovina njegova domovina. Zbog toga njegove izjave i javni nastupi izazivaju veliki broj reakcija u Federaciji BiH, ali i u Republici Srpskoj.
Srpski bogoslov, sveštenik SPC i redovni profesor na Bogoslovskom fakultetu u Foči Darko Đogo govorio je o Miloševiću kao selektoru Bosne i Hercegovine.
- Savo Milošević vodi reprezentaciju, kao super... To je moja reprezentacija... Mogu da vam kažem. Ja sam voleo Savu Miloševića, navijač sam Partizana - rekao je Darko Đogo gostujući u podkastu "Rubikon" i nastavio:
- Ali hiljadu Sava Miloševića ne može da mi reprezentaciju zemlje koja je nastala na secesiji od moje zemlje... To jeste birokratije koja je nastala odvajajući se... I tribine na kojima se psuje i pljuje... Psuje majka četnička, ne može da učini mojom reprezentacijom!
Milošević je od dolaska na klupu Bosanaca upisao samo mršavu pobedu protiv Lihtenštajna, dok je doživeo poraze od Portugala, Luksembura i Slovačke, pa se nalazi na velikom udaru tamošnje javnosti.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
pokakim im se na misljenje 
- Beduin
- Kontakt:
Cuj cetnicke demagogije, genocidom uzeli dio teritorije i sad kao BiH kriva i nastala secesijom "njegove zemlje". Jugoslavija njegova zemlja, Srbija?
Pa mars u svoju zemlju.
Dobro ja uvijek kazem, samo ponovni rat ce ovo moci ispraviti i rijesiti. Nekome ce onda smrknuti, a nekome svanuti, ali rat je neminovan usljed ovolike mrznje i napetosti koja samo ceka da eskalira.
Pa mars u svoju zemlju.
Dobro ja uvijek kazem, samo ponovni rat ce ovo moci ispraviti i rijesiti. Nekome ce onda smrknuti, a nekome svanuti, ali rat je neminovan usljed ovolike mrznje i napetosti koja samo ceka da eskalira.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Popisam mu se na cetnicku bradurinu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bolesni su to ljudi.
Ali dzaba, ne bi ni bili agresivni da mi nismo slabi.
Ali dzaba, ne bi ni bili agresivni da mi nismo slabi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nije problem u selektorima nego u onima koji ih biraju.
Sve dok su Vico i Miske i co u savezu dešavat će se cirkusi. Imali su dovoljno vremena da pokažu koliko ne znaju.
Sve dok su Vico i Miske i co u savezu dešavat će se cirkusi. Imali su dovoljno vremena da pokažu koliko ne znaju.
Al evo naprimjer nakon utqkmice Sa Slovackom nijedno pravo pitanje u vezi utakmice niko nije postavio ni Milosevicu nit u studiju svelo se sve da slavimo poraz jer kao bolje je nego protiv Luksemburga...
Niko nije pitao zasto je igrao sa tri spora stopera obje utakmice Mujakic i Gojkovic obje poceli
Zasto drzi Gazibegovica citavu utakmicu kad je los
Druga stvar Prevljak Tabakovic ucinak 0
Zasto ne mozemo iznijet loptu iz odbrane zasto niko ne preuzima loptu od stopera ??
Niko nije pitao zasto je igrao sa tri spora stopera obje utakmice Mujakic i Gojkovic obje poceli
Zasto ne mozemo iznijet loptu iz odbrane zasto niko ne preuzima loptu od stopera ??
Sto se tice prijateljski utakmica za velike nacije mi nismo atraktivni, jedino da se ponudimo osrednjim repkama tipa Albanija da silje **** na nama pred prvenstvo ili da zovemo uvjek neugodni Luksmeburg.
Problem je i sto se tice novog trenera, na stranu mala plata i mali kadar ali kada pogleda istoriju u sta se sve dogadjalo malo ko ce se upustiti u to da se nogira poslije par utakmica ako je bez rezultata.
A neki ozbiljniji trener koji ponudi razvojni plan od deset godina i poslije toga tek mogucnost kvalifikacije ce biti odbijen i od saveza i od navijaca.
Sjetimo se Magatha i njegovog plana kada je rekao sljedecih 5 godina samo razvoj, cilj se nije kvalifikovati.
A neki ozbiljniji trener koji ponudi razvojni plan od deset godina i poslije toga tek mogucnost kvalifikacije ce biti odbijen i od saveza i od navijaca.
Sjetimo se Magatha i njegovog plana kada je rekao sljedecih 5 godina samo razvoj, cilj se nije kvalifikovati.
Ko ce postavit' pitanje kad onaj voditelj u sebi Boga moli da prenos sto prije zavrsi da se rjesi mikrofona i kamere ... ne znas kome je vec nelagoda pred kamerama, njemu il' jadnom Dariju koji pogled s papira nije smio dignut' ... sve njih na biro a dat tiktokkerima i influenserima da vode ljubav s kamerom ...zgembo89 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 13:14Al evo naprimjer nakon utqkmice Sa Slovackom nijedno pravo pitanje u vezi utakmice niko nije postavio ni Milosevicu nit u studiju svelo se sve da slavimo poraz jer kao bolje je nego protiv Luksemburga...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Da imamo postenog novinara, pa da pita Savu sta je bilo sa onom njegovom izjavom da ce dovesti par onih potencijalnih igraca da igraju za nas (Markovic, Galesic, Maglica, Spikic...). Nije ni qurcem mrdnuo da ih proba privoliti da igraju za nas. Samo zna govoriti nemamo kvalitet...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa nije to njegov posao. Misimovic je taj koji je zaduzen da ganja igrace, a ne selektorDamirT je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:13Da imamo postenog novinara, pa da pita Savu sta je bilo sa onom njegovom izjavom da ce dovesti par onih potencijalnih igraca da igraju za nas (Markovic, Galesic, Maglica, Spikic...). Nije ni qurcem mrdnuo da ih proba privoliti da igraju za nas. Samo zna govoriti nemamo kvalitet...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kako je Dalic otisao licno na noge nekom momku nedavno da ga privoli da igra za Hrvatsku? Ne znam je li Ljubicic iz Dinama u pitanju. Sto ne bi mogao i Savo?19vendetta87 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:20Pa nije to njegov posao. Misimovic je taj koji je zaduzen da ganja igrace, a ne selektorDamirT je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:13Da imamo postenog novinara, pa da pita Savu sta je bilo sa onom njegovom izjavom da ce dovesti par onih potencijalnih igraca da igraju za nas (Markovic, Galesic, Maglica, Spikic...). Nije ni qurcem mrdnuo da ih proba privoliti da igraju za nas. Samo zna govoriti nemamo kvalitet...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavisi kakav ti je sistem u savezu. To generalno selektori rade.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:20Pa nije to njegov posao. Misimovic je taj koji je zaduzen da ganja igrace, a ne selektorDamirT je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:13Da imamo postenog novinara, pa da pita Savu sta je bilo sa onom njegovom izjavom da ce dovesti par onih potencijalnih igraca da igraju za nas (Markovic, Galesic, Maglica, Spikic...). Nije ni qurcem mrdnuo da ih proba privoliti da igraju za nas. Samo zna govoriti nemamo kvalitet...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Savo krme odlazi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Treba otici popricati sam Amelom Tukom, nek ide na par dana svakom od igraca i pokaze im sta i kako treba da rade da poboljsaju trcanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.