odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Kod nas je blek frajdej prevara, seljakluk.
Ali krezubaši se primaju pa naprave red od scc do zemaljskog muzeja
Ali krezubaši se primaju pa naprave red od scc do zemaljskog muzeja
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Samo kako ti je jaran uspio proci sa ovakvom dostavom, je li on u BiH narucivao? Meni za istu kolicinu odjece izadje 120$.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 16:16Nisam ja direktno, istraživao sam jedno vrijeme jer su mi po tiktoku iskakali pandabuy haulovi što svijet uzima, ali nisam nikad vremena našao, pa sam drugu preporučio i on je naručio od jednog suppliera 6 majica i duksericu (Balmain, Amiri i ja mislim da je Burberry bio). Shipping ga je izašao oko 20€.
Citao na redditu, nakav frajer za paket od 11kg platio 460 onih njihovih qraca, znaci 60ak eura. To nije skupo, samo sto mi uvijek izadje 2-3x vise.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Ima li neko da radi u državnoj upravi da nam odgovori ima li kakva "kontrola" tih sniženja i kako sve to funkcioniše.
Ova Sport Vision grupa, kao crni petak sniženje,a iste cijene artikala kao i unazad 2 ili 3 mjeseca. Znam jer sam ganj'o neke majice i dukserice, pa sam ono, zapamtio cijene.
Ova Sport Vision grupa, kao crni petak sniženje,a iste cijene artikala kao i unazad 2 ili 3 mjeseca. Znam jer sam ganj'o neke majice i dukserice, pa sam ono, zapamtio cijene.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ocigledno nema ili odlaze samo gdje zele.Centre forward je napisao/la: ↑19 nov 2023, 13:14Ima li neko da radi u državnoj upravi da nam odgovori ima li kakva "kontrola" tih sniženja i kako sve to funkcioniše.
Prosle i pretprosle godine obisao hrpu prodavnica jedno 3 sedmice pred BF, bas zapamtio cijene... za BF iste cijene a stoje snizenja po 20 30%.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znao sam prije otići do Zare za Black Friday, eh to je veselo iskustvo, ne možeš hodati od ljudi 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Mene cura jednom natjera da idem, u zenskoj Zari vise ljudi nego na hadzu

mosa online ne gurao se ja u onim kabinama i čekao na kasi sa ostalim ljudima
ljudi imaju ludjacke prodaje prije godinu dvije kad je bio onaj lom ispred scca jedan sportvision taj dan je imao prodaje u sv radnji u scc vecoj od tristo milja km, a imali su mjesečne prodaje preko ljeta i milion km u toj radnji

- baboedindzeko09
- Kontakt:
On je za DE naručivao, jer tamo živi i radi. Jesi pokušao kod svih suppliera ili si to preko Pandabuya išao?harden je napisao/la: ↑19 nov 2023, 13:12Samo kako ti je jaran uspio proci sa ovakvom dostavom, je li on u BiH narucivao? Meni za istu kolicinu odjece izadje 120$.
Citao na redditu, nakav frajer za paket od 11kg platio 460 onih njihovih qraca, znaci 60ak eura. To nije skupo, samo sto mi uvijek izadje 2-3x vise.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Aha, u tom grmu lezi zec...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 15:16On je za DE naručivao, jer tamo živi i radi. Jesi pokušao kod svih suppliera ili si to preko Pandabuya išao?harden je napisao/la: ↑19 nov 2023, 13:12Samo kako ti je jaran uspio proci sa ovakvom dostavom, je li on u BiH narucivao? Meni za istu kolicinu odjece izadje 120$.
Probao sam i preko PB i onaj cssbuy, isto.Nekima sto sam pisao privatno kazu da ne salju tako nego preko agenta kao PB.
- muhamedhulk
- Kontakt:
koji je fazon kupovati odjecu "kao original"? ili kupi original ili nemoj nikako. koja je razlika u nike sa pijace i tamo nekog "kao original"? kvalieta?
nisam upucen pa pitam.
nisam upucen pa pitam.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa dobro može ti se svidjeti dizajn neke majice, dukserice ili dresa - a zašto bi plaćao nenormalne sume za iste. Nije to uvijek stvar kompleksa, jedno su cigani za Gucci i Versace majicama, a drugo je ovo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- JayCatwright
- Kontakt:
Prvih 100 sutra u SV u SCC od 10 do 11 sati dobijaju dzaba artikal po zelji do 50 KM
-
Poz raja,da se prikljucim malo
Imam pitanje za ove profesionalce sto se parfema tice
Probao sam od Druga tiziana terenzi kirke,i fakat parfem **** sto se kaze.Eo 24h prodje osjeti se jos..Hvalite ovaj Armaf CDN Intese,jeli jak kao Kirke,nisam imao mogucnost da testiram i Armaf...Interesuje me jacina,po vama koji je ljepsi?? Kirke je skuplji jbga

Uzmi dekant Flavie Koral pa probaj, to je manje napadna verzija Kirkea. Meni u svakom slucaju i jedan i drugi vise zenski nego muski mirisfrenky1991 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 17:50Poz raja,da se prikljucim maloImam pitanje za ove profesionalce sto se parfema tice
Probao sam od Druga tiziana terenzi kirke,i fakat parfem **** sto se kaze.Eo 24h prodje osjeti se jos..Hvalite ovaj Armaf CDN Intese,jeli jak kao Kirke,nisam imao mogucnost da testiram i Armaf...Interesuje me jacina,po vama koji je ljepsi?? Kirke je skuplji jbga

Jest jak CDNI, pogotovo Limited. Nemoj edt verziju uzimati, edp 200ml ili Limited probaj.
asos ponovo krenuo sa dhl 3 dana isporukom ..
koliki je uslov da se mora potrošitiJayCatwright je napisao/la: ↑20 nov 2023, 17:45Prvih 100 sutra u SV u SCC od 10 do 11 sati dobijaju dzaba artikal po zelji do 50 KM

razboljeh se cega sve ima

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
750 KM.Robust je napisao/la: ↑22 nov 2023, 15:06koliki je uslov da se mora potrošitiJayCatwright je napisao/la: ↑20 nov 2023, 17:45Prvih 100 sutra u SV u SCC od 10 do 11 sati dobijaju dzaba artikal po zelji do 50 KMSV i njihove akcije nema vecih smecara od njih
, jedino sto valja od njih je jedna plavka sa vrh dupetom sto radi u SCCu
![]()