FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
51
20%
2. Borbu za Evropu
117
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
41
16%

Ukupno glasova: 257

Bistriksg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bistriksg » 21 nov 2023, 21:30

Samo da opet za ove dezurne pljuvace najavim da ce biti svega uskoro ako Bog da

Stanceski
Kontakt:

Post Postao/la Stanceski » 21 nov 2023, 23:22

NoDi80 je napisao/la:
21 nov 2023, 20:19
Stanceski je napisao/la:
21 nov 2023, 14:07
Ova saradnja ce nas bas ukanalit i nas i omladinsku skolu. Dovodit ce nam neke Jabere koji ne mogu oprepelit tamo da uzima minute nasoj djeci. Covjek 2004 godiste, bolji od Mekica sa 28 i nakim iskustvom. Dinamu je bolje slati igrace u Zelju nego u Lokomotivu/Rudes zbog mentalne pripreme, traficije i pritiska koji ce pokazati koji igraci su japija za ozbiljniji fudbal (dokaz Jankovic).
Jozak to spominje u podcastu, u dijelu kad govori sta pravi razliku izmedju igraca koji mogu uspjet u fudbalu i koji ne mogu (dio kad govori o Coricu i Halilovicu). Drljo nije mogo igrat ni u juniorima Dinama pa kod nas opet nesto pokazuje.
Takodjer ce ovo imati sigurno neki uticaj na sam rad omladinske skole gdje cemo mi sigurno posuditi od Dinama njihov princip rada. Nasi najtalentovaniji igraci su tamo prosjecni, eventualno malo bolji od prosjeka ( primjer Sosic koji je otiso u Hajduk i sad igra u Radomlju, znaci imaju neki plan za razvoj igraca, ma kakav on bio).
Mi bi ovo ljeto objerucke prihvatili Hirosa koji je bio klupiran u Osijeku i koji ima ukupno pet ulazakq u igru sa klupe sa zavidnom statisktikom od 2 zuta...
Bekric se osudjivo sto nije mogo dovesti Hrvanovica iz Stupcanice...
Pri svemu tome, to su "nasa djeca" koja su, u Zelji, uz dobar rad na psihofizickom planu, mogli napraviti i bolje karijere. Ali obojici njima je bilo draze alkoholiziranje i uzivanje duhanskih proizvoda sto ih je i odvelo iz Zelje.

"Bolje Gasal u ruci, nego Sučić na grani"

Cini ti se
U omladinskoj mogu igrati samo oni s BiH pasosem
Arapi osigurase strasan turnir nasim omladincima igraju s Realom, Benficom, Dinamom
Ako je to lose onda je do mene
mi nista konkretno ne prodajemo i skroz slabo pravimo igrace
I ovi nasi dovode polovnjake evo 10 godina i samo kup smo uzeli
Vjeruj bratu
Mi smo toliko na dnu da je ovo jackpot za nas
Pogotovo ovi kontakti s Dinamom
Ljudi opet izasli u susred
A realno toliko su iznad nas da je pravo cudo sto uopste imamo kontakt, a kamoli saradnju

Ma ovo samo moze biti dobro za nas realno

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 22 nov 2023, 06:06

Najveca misterija je koji je interes Dinama u svemu ovome, ovdje se desi jednom u 15 godina neki talenat za njih i svakako bi ga pokupili, a da salju ovdje svoje da se kale nema ni to logike, imaju 7 puta blize i bolje opcije od Zelje i beha lige realno

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 nov 2023, 06:30

Pitaj Arape mozda oni nesto znaju.Mozda im zao Zelje ko zna.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2023, 15:10

Stanceski je napisao/la:
Ova saradnja ce nas bas ukanalit i nas i omladinsku skolu. Dovodit ce nam neke Jabere koji ne mogu oprepelit tamo da uzima minute nasoj djeci. Covjek 2004 godiste, bolji od Mekica sa 28 i nakim iskustvom. Dinamu je bolje slati igrace u Zelju nego u Lokomotivu/Rudes zbog mentalne pripreme, traficije i pritiska koji ce pokazati koji igraci su japija za ozbiljniji fudbal (dokaz Jankovic).
Jozak to spominje u podcastu, u dijelu kad govori sta pravi razliku izmedju igraca koji mogu uspjet u fudbalu i koji ne mogu (dio kad govori o Coricu i Halilovicu). Drljo nije mogo igrat ni u juniorima Dinama pa kod nas opet nesto pokazuje.
Takodjer ce ovo imati sigurno neki uticaj na sam rad omladinske skole gdje cemo mi sigurno posuditi od Dinama njihov princip rada. Nasi najtalentovaniji igraci su tamo prosjecni, eventualno malo bolji od prosjeka ( primjer Sosic koji je otiso u Hajduk i sad igra u Radomlju, znaci imaju neki plan za razvoj igraca, ma kakav on bio).
Mi bi ovo ljeto objerucke prihvatili Hirosa koji je bio klupiran u Osijeku i koji ima ukupno pet ulazakq u igru sa klupe sa zavidnom statisktikom od 2 zuta...
Pri svemu tome, to su "nasa djeca" koja su, u Zelji, uz dobar rad na psihofizickom planu, mogli napraviti i bolje karijere. Ali obojici njima je bilo draze alkoholiziranje i uzivanje duhanskih proizvoda sto ih je i odvelo iz Zelje.

a budale
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 nov 2023, 16:50

delinjo je napisao/la:
22 nov 2023, 15:10
a budale
Svašta se i ovdje dopušta moj ti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 22 nov 2023, 16:53

Najvise mi je zao Alihodzica čovjek nema pojma sta se desava procita sastav sat vremena prije utakmice i na kraju mora dat komentar na utakmicu a novinari ga pitaju pitanja ko da on vodi sve treninge i ekipu jos fali pitanje nakon poraza da li zeli ostavku podnijet :urnebes:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2023, 17:02

Arvid je napisao/la:
22 nov 2023, 16:50
delinjo je napisao/la:
a budale
Svašta se i ovdje dopušta moj ti.
svega se nakotilo fkt,ali koga briga izgleda
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 nov 2023, 17:38

perodeformero je napisao/la:
22 nov 2023, 06:06
Najveca misterija je koji je interes Dinama u svemu ovome, ovdje se desi jednom u 15 godina neki talenat za njih i svakako bi ga pokupili, a da salju ovdje svoje da se kale nema ni to logike, imaju 7 puta blize i bolje opcije od Zelje i beha lige realno
Mnogi vani zreli ljudi bi sina odgajali u BiH do 21
Da prozive sve i svasta u zivotu
Da budu spremni na buducnost
BiH je savrsena za stasanje
Prozivis sve ko dijete na vrijeme
Dok vani djeca tek s 23 pocnu ludit ko nasa s 15
Kod nas s 15 zapalis dzoju
Kod njih to doce s 23 24
Glup primjer ali kazem ti
U BiH se brze odrasta nego na zapadu
Jer nemaju te patnje i borbe u zivotu
Sve im je vecinom na tacni
Prije/poslije 21 vodi ga sto dalje od BIH
Pregledaj podcast inkubator Romeo Jozak
Ja mislim da je on bas o tome pricao
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Stanceski
Kontakt:

Post Postao/la Stanceski » 22 nov 2023, 18:18

delinjo je napisao/la:
Stanceski je napisao/la:

a budale
Ja nisam kriv sto neki, vecina nisu shvatili sarkqzam u nekim dijelovima posta.

Bice ovo dobro :D

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 nov 2023, 19:21

U toku je sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Željezničar na kojoj je izabran novi predsjednik Upravnog odbora kluba, a radi se o Jusufu Tanoviću.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 nov 2023, 19:28

Mozda da vide koji igraci se mogu nositi sa pritiskom. Koliko je samo igraca dobro igralo u drugim klubovima, a kad dodju kod nas ili kona, kao da dobiju dvije lijeve noge. Onda kada odu od nas opet proigraju.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 22 nov 2023, 20:49

A ta famozna skupština bila, ma top, ima li arapskih novčanica, šta je navelo skupštinu da se izabere Gosp Tanovic, zna li se šta, vjerovatno pripremio neki Projekat i tako to?

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 22 nov 2023, 21:25

Opet se ništa nije uradilio na skupštini nazalost. Suplja priča godinama, bar smo se malo ponadali..

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 nov 2023, 21:37

Laki26 je napisao/la:
22 nov 2023, 21:25
Opet se ništa nije uradilio na skupštini nazalost. Suplja priča godinama, bar smo se malo ponadali..
Vidjet cemo jesu li suplje ili ne
Ako bude suplja sljedece godine na ovaj dan
Dizem ruke od svega
Posvetit cu se svom zivotu
Svakako dovoljno sam stvari i ljudi prekrizio u zivotu zbog Zelje
S 26 sam osjedio ko dedo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 22 nov 2023, 21:41

sassari je napisao/la:
22 nov 2023, 20:49
A ta famozna skupština bila, ma top, ima li arapskih novčanica, šta je navelo skupštinu da se izabere Gosp Tanovic, zna li se šta, vjerovatno pripremio neki Projekat i tako to?
A brate po cemu je famozna skupstina? Predsjednici upravnog i nadzornog napustili klub, morala se sazvati skupstina da se izaberu novi na tim pozicijama, klub mora nastaviti funkcionisati. Postavljen covjek koji je svakako bio u upravi. Ne znam na osnovu cega si ti nesto specijalno ocekivao? Zbog pisanja na forumu mozda?

Bistriksg
Kontakt:

Post Postao/la Bistriksg » 22 nov 2023, 21:55

sassari je napisao/la:
Dosao je covjek koji je spreman raditi sa strateskim partnerima

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 22 nov 2023, 21:57

Dejan1921 je napisao/la:
22 nov 2023, 21:41
sassari je napisao/la:
A brate po cemu je famozna skupstina? Predsjednici upravnog i nadzornog napustili klub, morala se sazvati skupstina da se izaberu novi na tim pozicijama, klub mora nastaviti funkcionisati. Postavljen covjek koji je svakako bio u upravi. Ne znam na osnovu cega si ti nesto specijalno ocekivao? Zbog pisanja na forumu mozda?
Očekivao sam, nije da nisam, ne zbog foruma nego generalno zbog nekih priča, da ce bar neko predstaviti neki plan za naredni period al haj… Pitanje suštinsko je zašto je Kovačević ustvari i napustio mjesto predsjednika kluba?

Bistriksg
Kontakt:

Post Postao/la Bistriksg » 22 nov 2023, 22:01

Edis Kovacevic je prije svega veliki Zeljovac i njegove namjere su bile ciste. Uradio je ogroman posao sa stabilizacijom kluba i da je ostao predsjednik klub bi vratio svo dugovanje kroz par godina. Nazalost zbog losih rezultata, nasa najveca snaga vracanja dugova je donekle zakazala. Tako da bi taj proces potpune stabilizacije se otegao. Edis Kovacevic je smatrao da nas klub moze funkcionisati bez strateskog partnera ili investitora i iz tog razloga je napustio poziciju predsjednika. Sta ce se sad desavati vidjecemo, ali ocekujte svasta na zimu :D

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 22 nov 2023, 22:11

NoDi80 je napisao/la:
22 nov 2023, 17:38
Mnogi vani zreli ljudi bi sina odgajali u BiH do 21
Da prozive sve i svasta u zivotu
Da budu spremni na buducnost
BiH je savrsena za stasanje
Prozivis sve ko dijete na vrijeme
Dok vani djeca tek s 23 pocnu ludit ko nasa s 15
Kod nas s 15 zapalis dzoju
Kod njih to doce s 23 24
Glup primjer ali kazem ti
U BiH se brze odrasta nego na zapadu
Jer nemaju te patnje i borbe u zivotu
Sve im je vecinom na tacni
Prije/poslije 21 vodi ga sto dalje od BIH
Pregledaj podcast inkubator Romeo Jozak
Ja mislim da je on bas o tome pricao
Koje patnje i borbe u zivotu?! Pa upravo je ovdje svima sve na tacni i niko se nizasta ne bori, ljudi se vani osamostale rano, ovdje samo kada im roditelji umru

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso, ristagrad i 29 gostiju.