Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Komedija
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja, i što bi reko Bake? Odakle je brod i čiji su državljani taoci nije toliko ni bitno. Činjenica je da Huti jedini nešto poduzimaju, za razliku od ostatka "umeta" koji samo šupljira ala Benjamina Karić, to je bila poenta posta. Ako su ga Huti oteli zbog Izraela valjda imaju neki razlog, ako je samo zbog Britanije dovoljno je. Možda su jednostavno fulili pa kontali da brod izraelski. Brod plovi pod zastavom Bahama.Evander je napisao/la: ↑21 nov 2023, 20:04Brod je Britanski, a posada, niko nije iz Izraela.LegendKiller je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:55Tek sam naletio na ovaj snimak i ovu vijest, jer nisam mnogo pratio, ali Jemenski Huti su oteli Izraelski brod, i posadu drže kao taoce. Bez obzira što to neće nešto naštetiti Izraelu, ali na šta je spao muslimanski umet ili svijet, da jedini kakvu takvu hrabrost pokazuju Huti i Jemen, kao najsiromašnija zemlja Bliskog istoka. Ovo ostalo od erdogana, salmana, kraljeva, pričeva, sultana, ajatolaha, samo mlate praznu slamu. Jedini su Huti poduzeli nešto konkretno, iako kažem ovo i nije toliko značajno.
I onda izađe Bakir na TV i kaže mi smo turcima ostavljeni u emanet ili budi se islamski svijetDobro mi ikakvu državu imamo ko nas je vodio
Brod je inače u suvlasništvu firme Abrahama Ungara, jednog od najbogatih Izraelaca, dakle nisu Huti promašili ima tu nešto.
Ako malo dalje idemo, ovo bi mogao biti baš problem, jer Huti mogu zatvoriti ili barem pokušati zatvoriti Bab el Mandeb prolaz, a ako on bude zatvoren ili otežan prolaz, brodovi ne mogu do Suetskog kanala. U tom slučaju onda moraju Amerikanci poslati brodove da odblokiraju prolaz, a Huti naoružani i izgleda nabrijani, jer im dosadilo udarati po saudijskoj nejači od armije.
- Pensioner26
- Kontakt:
- LegendKiller
- Kontakt:
Mogli bi se izgeda nakon Ukrajine, Nigera (dodušeni oni su izradili pa nisu zapucali) i Palestine otvoriti priču oko Gvajane, kuha se tamo nešto. Tačnije kuha se u Venecueli, koja želi više od pola Gvajane sebi prisvojiti. 3. decembra je referendum o tome u Venecueli.
Inače su meni države Gvajana i Surinam baš zanimljive, u geografskom, historijom, politčkom i svakom drugom smislu, mada većina ljudi pojma nema da postoje a još manje gdje se nalaze.
Inače su meni države Gvajana i Surinam baš zanimljive, u geografskom, historijom, politčkom i svakom drugom smislu, mada većina ljudi pojma nema da postoje a još manje gdje se nalaze.
Ovak admin mi je izbriso jedno 3 posta u vezi Ukrajine - ne može lik da podnese istinu. Mora da je išao u Izrael da se boostuje sa 4 vakcine, jer su se tamo inače pokazali kao najači u tome.
Još jedan video gdje se vidi s kime čovječanstvo ima posla
Brisao sam nekoliko stranica rasprave u stanju u BiH. A vjerovatno usput i ponesto tvoje, jer brisem po cijelu stranicu da ne gubim vrijeme. nisam ja kriv sto si toliko naporan da je svaki treci post tvoj.
Boze sacuvaj
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Konačno postignut dogovor: Privremeno primirje u Gazi počinje sutra u deset ujutro
Zvaničnik Hamasa Moussa Abu Marzouk rekao je u intervjuu za Al Jazeeru da će privremeno primirje između Hamasa i Izraela stupiti na snagu sutra u 10 sati ujutro.
Najava dolazi nakon što je Izrael postigao dogovor s Hamasom o četverodnevnom prekidu borbi i oslobađanju najmanje 50 od otprilike 240 talaca koje je Hamas oteo 7. oktobra, u zamjenu za oslobađanje 150 zatvorenika koji su uglavnom maloljetnici i žene iz sigurnosti u izraelskim zatvorima.
Sporazum je tokom noći odobrila izraelska vlada.
Abu Marzouk kaže da većina talaca koji će biti pušteni imaju strano državljanstvo, ne precizirajući da li posjeduju i izraelske pasoše, navodi Kanal 12.
Izrael je rekao da će svi taoci biti državljani ili stanovnici Izraela. Nema trenutne potvrde iz Izraela.
Zvaničnik Hamasa Moussa Abu Marzouk rekao je u intervjuu za Al Jazeeru da će privremeno primirje između Hamasa i Izraela stupiti na snagu sutra u 10 sati ujutro.
Najava dolazi nakon što je Izrael postigao dogovor s Hamasom o četverodnevnom prekidu borbi i oslobađanju najmanje 50 od otprilike 240 talaca koje je Hamas oteo 7. oktobra, u zamjenu za oslobađanje 150 zatvorenika koji su uglavnom maloljetnici i žene iz sigurnosti u izraelskim zatvorima.
Sporazum je tokom noći odobrila izraelska vlada.
Abu Marzouk kaže da većina talaca koji će biti pušteni imaju strano državljanstvo, ne precizirajući da li posjeduju i izraelske pasoše, navodi Kanal 12.
Izrael je rekao da će svi taoci biti državljani ili stanovnici Izraela. Nema trenutne potvrde iz Izraela.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stvarno bi volio shvatiti ciljeve Hamasa,kako vrijeme prolazi sve vise sam ubjedjen da je Hamas zidovski proizvod.
Koja je sad poenta ovog primirja od 5 dana i razmjene zarobljenika,svojom akcijom samo su legalizovali zlocine Izraela,tek kad vrate taoce,ovi ce sravniti sa zemljom Gazu.
Koja je sad poenta ovog primirja od 5 dana i razmjene zarobljenika,svojom akcijom samo su legalizovali zlocine Izraela,tek kad vrate taoce,ovi ce sravniti sa zemljom Gazu.
Dodje chifut usrani i u srcu Bosne maltretira psihicki bosansku zenu. Šta mislite smije li ga policija privesti na ispitivanje ?"Već nekoliko mjeseci žrtva sam konstantnog i skoro svakodnevnog uznemiravanja od strane pomenute osobe. Sa pozicije gradonačelnice uradila sam sve što je u mojoj moći u borbi protiv svake vrste nasilja, posebno nad ženama, ali postala sam žrtva istog. Meta ovog čovjeka postala sam
Da smo normalna drzava ovaj sumnjivi vec optuzivani zidov koji čak i lici na stakora bi bio uhapsen i protjeran iz BiH.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Popusti malo s tolikom mržnjom.avenija je napisao/la: ↑22 nov 2023, 21:41Dodje chifut usrani i u srcu Bosne maltretira psihicki bosansku zenu. Šta mislite smije li ga policija privesti na ispitivanje ?"Već nekoliko mjeseci žrtva sam konstantnog i skoro svakodnevnog uznemiravanja od strane pomenute osobe. Sa pozicije gradonačelnice uradila sam sve što je u mojoj moći u borbi protiv svake vrste nasilja, posebno nad ženama, ali postala sam žrtva istog. Meta ovog čovjeka postala sam
Da smo normalna drzava ovaj sumnjivi vec optuzivani zidov koji čak i lici na stakora bi bio uhapsen i protjeran iz BiH.
Da iko nešto ovako napiše a da je musliman u pitanju odma bi paniku pravio oko Islamofobije.
Nasa drzava ne procesuira nasilnike tog oblika bez obzira na vjeru i naciju.
Jednostavno smo užasni što se togs tiče,djelom zbog tog što narod smatra da smije šaketat žene pa policija stane na stranu nasilnika.
Kakva mržnja, evo ti samo postavi situaciju, da li bi ti ili ja da odemo sada u Izrael mogli (kao što Kabiri može u Bosni) uznemiravati neku licnost na visokoj funkciji i slati im slike ubijene djece u Gazi svaki dan i govoriti da podrzava teroriste koji ubijaju tu djecu kao sto on radi ovdje. Sta bi nam se desilo u roku 12 sati.Rosicky je napisao/la: ↑22 nov 2023, 21:51Popusti malo s tolikom mržnjom.avenija je napisao/la: ↑22 nov 2023, 21:41Dodje chifut usrani i u srcu Bosne maltretira psihicki bosansku zenu. Šta mislite smije li ga policija privesti na ispitivanje ?"Već nekoliko mjeseci žrtva sam konstantnog i skoro svakodnevnog uznemiravanja od strane pomenute osobe. Sa pozicije gradonačelnice uradila sam sve što je u mojoj moći u borbi protiv svake vrste nasilja, posebno nad ženama, ali postala sam žrtva istog. Meta ovog čovjeka postala sam
Da iko nešto ovako napiše a da je musliman u pitanju odma bi paniku pravio oko Islamofobije.
Jednostavno smo užasni što se togs tiče,djelom zbog tog što narod smatra da smije šaketat žene pa policija stane na stranu nasilnika.
Bili bi ko kerovi zatvoreni u zatvoru bez ikakvih prava i još bi se potrudili da nas sto više izmuce.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Pa prvo ti kao musliman kad bi pokusao uci u Izrael bi bio rektalno ispitivan 2 sata pa onda sve ostalo.
Dok ovaj nacista Rosicky bi usao bez problema
Dok ovaj nacista Rosicky bi usao bez problema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma slazem se da bi mi nayebali.avenija je napisao/la: ↑22 nov 2023, 23:05Kakva mržnja, evo ti samo postavi situaciju, da li bi ti ili ja da odemo sada u Izrael mogli (kao što Kabiri može u Bosni) uznemiravati neku licnost na visokoj funkciji i slati im slike ubijene djece u Gazi svaki dan i govoriti da podrzava teroriste koji ubijaju tu djecu kao sto on radi ovdje. Sta bi nam se desilo u roku 12 sati.Rosicky je napisao/la: ↑22 nov 2023, 21:51Popusti malo s tolikom mržnjom.
Bili bi ko kerovi zatvoreni u zatvoru bez ikakvih prava i još bi se potrudili da nas sto više izmuce.
Ja govorim da je kod nas to toliko u qurcu da me ne čudi da ne štite ni osobe koje bi morale imati zaštitu zbog funkcije u samoj osnovi.
Meni je jadno što nemamo zaštitu u svojoj državi nit možemo računati na to.
@brokula
Prizivaš hitlera da se vrati a ja sam nacist

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne bi ni on tako lako ušao, jaran i kolega sa posla je išao prije par godina tamo sa ženom, a imaju putovnice oboje, Hrvati su al su ih peglali baš, posebno na izlasku, nisu baš imali lijepo iskustvo. A o situaciji tamo i odnosu izraelaca prema ostalima, bez obzira jesu muslimani, katolici ili pravoslavci da ne pričam, kaže baš bukvalno aparthejd, ne može da vjeruje da u 21 vijeku se tako odnose ljudi prema drugim ljudima, i to je bio i kod domaćih ljudi, svećenika koji tamo služe i znaju situaciju a i kod palestinaca, znači domaćih, po jeruzalemu, tel avivu i drugim gradovima van gaze, zapadnoj obali. Evo jedna od situacija je da su on i žena bili u busu tamo i ušli su vojnici i vidjeli neku staru nenu, palestinku, pokrivenu i odma su je izveli i izbacili iz busa samo zato što je palestinka, to je on vidio svojim očima. Kaže da ovi lokalni, ekstremisti mrze i katolike i pravolavce i sve druge tamo, i baš se iznenadio koliko su ektremni.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ma de ba nama opusteno izrael salje svoje klubove da igraju u nasoj drzavi,a mi bi kao bojkotovali bingo,kolu ovo ono ,smijesni smo mi svi na balkanu.avenija je napisao/la: ↑22 nov 2023, 23:05Kakva mržnja, evo ti samo postavi situaciju, da li bi ti ili ja da odemo sada u Izrael mogli (kao što Kabiri može u Bosni) uznemiravati neku licnost na visokoj funkciji i slati im slike ubijene djece u Gazi svaki dan i govoriti da podrzava teroriste koji ubijaju tu djecu kao sto on radi ovdje. Sta bi nam se desilo u roku 12 sati.Rosicky je napisao/la: ↑22 nov 2023, 21:51Popusti malo s tolikom mržnjom.
Pola nas se ne pita ni kad se trebaju tepisi kuci prati a mi bi kao rjesavali sukob izrael palaestina
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 8 gostiju.