Ma bruka fkt...i prosla dva puta je bilo prelagano, ovaj put ova grupa je smijesno i pricat..eo u zadnjih 30 godina vjerovatno jedna od najslabijih grupa opcenito u kvalama..da stvar bude gora to sam isto mislio i prosli put kad smo ispali..al eto nadmasismo sami sebe opet
BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Baraž za EURO 2024 (21/26. Mart 2024.)
=\_1921_/=
Još ako Ukrajina ode u path A stvarno se neće moći živjeti od sramote. Ovako će nas razguliti ljudi pošteno jer su bolji, a ostaje nam i opcija da aluminijskom folijom pokrijemo glavu i pišemo na forum. hr kako su zbog Zelenskog namjestili Ukrajini prvenstvo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kad nam sljedecu grupu stave Andora, Lihtenstajn, Gibraltar, Farska Ostrva, Malta i mi i opet ne odemoinvincible1921 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 23:18Ma bruka fkt...i prosla dva puta je bilo prelagano, ovaj put ova grupa je smijesno i pricat..eo u zadnjih 30 godina vjerovatno jedna od najslabijih grupa opcenito u kvalama..da stvar bude gora to sam isto mislio i prosli put kad smo ispali..al eto nadmasismo sami sebe opet

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Do čega se mi dovodimo pa ovo nisu istine. Nikad lakšu grupu nismo imali, umjesto da se sad brinemo za grupu na Euru mi razbijamo glavu o baražu koji btw nećemo proći, opet će se desiti Irska odnosno S. Irska.
I da manite one priče gdje igraju igrači ove one reprezentacija u odnosu na našu. Ovo je timski sport ne individualni, toliko sam ljut zbog svega da ne mogu objasniti.
Nikad lakša grupa jedne on najlošijih kvalifikacija
I da manite one priče gdje igraju igrači ove one reprezentacija u odnosu na našu. Ovo je timski sport ne individualni, toliko sam ljut zbog svega da ne mogu objasniti.
Nikad lakša grupa jedne on najlošijih kvalifikacija
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Mogli bi vrlo lako i proci u osminufinala u nekoj grupi Belgija, Albanija, Slovenija i mi.
- invincible1921
- Kontakt:
S jednom pobjedom dobre su sanse da odes iz grupe
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Sta je ovo prestala raja svrljat savez napolje.Au nisu ih poslusali.Koji crni baraz.Vise Modrić pretrco od komplet naseg tima zajedno.Zamisli prvih 11 gdje je Cimi kapiten.Zanzibar nam se smije.
Lagano do polufinala

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
- Kontakt:
Ukraina i Izrael ce imati pomoc da se plasiraju. Njemacka jedva ceka da bude domacin Izraela, ako to pozele.
BiH sa razlogom u barazu.
BiH sa razlogom u barazu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ide grupa Belgija-Danska-Slovačka-BIH ako se plasiramo. Druga opcija je da bude Portugal-Danska-Slovacka-BIH. Trece nema 

- Beduin
- Kontakt:
I ja ove igrace takodjer potenciram u zadnje vrijeme, samo sto umjesto Hamule ja bih prije Tahirovica gurnuo i pojacao tu sredinu terena. Evidentno je da nemamo kvalitetne i ucinkovite krilne igrace, a jos evidentnije je da imamo slabu i neuigranu sredinu terena, kako u defanzivi tako i u samoj organizaciji i kreaciji igre.
Skroz slabo se branimo pa bih ja pokusao sa zgusnutijom sredinom gdje bi ova trojica koliko-toliko pokusala stati na loptu i bila taj dodatni bedem ispred odbrane.
U napadu imas Dzeku i Demirovica koji bi se vise trosio i trcao, kao i Hajradinovic, a u fazi napada Krunic uvijek moze uskociti po strani (njega bih lijevo stavio u vezi).
Cak i u tvojoj formaciji su Hamula i Demir pokazali da mogu i hoce pomoci u fazi odbrane, samo je pitanje kako bismo finkcionisali bez lopte kad se branimo jer smo vidjeli da sa 2 pozadi u vezi smo suplji skroz. Sreca pa jos uvijek Pjanic zna iznjeti loptu, ako nista makar je bolji od Amira i Cimirota, sto i nije tesko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hajmo mi prvo izvući Ukrajinu u A baraž, pa i to gledati da ne zajebemo. 

Hoceli Bit to izvlacenje i kad ?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Sutra u 12, cini mi se
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Bude li Ukrajina gotovo je, protiv ove ostale buranije je sve moguce.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester