FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
51
20%
2. Borbu za Evropu
117
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
41
16%

Ukupno glasova: 257

Arvid
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Arvid » 21 nov 2023, 11:44

VeteranSA je napisao/la:
21 nov 2023, 09:03
TigerWoods je napisao/la:
21 nov 2023, 08:54
Nije neki potez, olaksat ce nam dosta ali sjebat ce nam buducnost
Mi cemo njihov visak i tinejdzere dobijati na posudbu, oni ce nama najvece talente odvlaciti dzaba
A šta za talente sada kao uzimamo neke pare? Ode ko hoće i kad god hoće bez ijedne marke.
Ja ba :urnebes:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 nov 2023, 12:21

slika
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 21 nov 2023, 13:04

Blagoje je napisao/la:
21 nov 2023, 08:35
Kakav napredak i khurac. Slika nece pomoci u borbi za opstanak.
Bojudaosinebu je napisao/la:
21 nov 2023, 08:50
Ja ba cuj slika, najavili se otisli malo u goste i to je to, kakve iko ima fajde od toga il moze imati
Mi cemo njihov visak i tinejdzere dobijati na posudbu, oni ce nama najvece talente odvlaciti dzaba
E dajgle ovih, neofirno :rol:

Plakacemo mi za Hulahopkom :urnebes:
1921

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 21 nov 2023, 13:28

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
21 nov 2023, 13:04
Blagoje je napisao/la:
Ja ba cuj slika, najavili se otisli malo u goste i to je to, kakve iko ima fajde od toga il moze imati

Jesi vidio pacijenata🤣🤣🤣 da Bog mili sačuva. Šta kaže "sumljam" 🤪🤪🤪

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 21 nov 2023, 13:29

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
21 nov 2023, 13:04
Blagoje je napisao/la:

Treba im je.at majku klosarsku
Fk Željezničar.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 21 nov 2023, 13:56

Fuj kakvi klosari , ne slave sto smo otisli Dinamu u posjetu, stoka. Kaze onaj vezite se..

Stanceski
Kontakt:

Post Postao/la Stanceski » 21 nov 2023, 14:07

Ova saradnja ce nas bas ukanalit i nas i omladinsku skolu. Dovodit ce nam neke Jabere koji ne mogu oprepelit tamo da uzima minute nasoj djeci. Covjek 2004 godiste, bolji od Mekica sa 28 i nakim iskustvom. Dinamu je bolje slati igrace u Zelju nego u Lokomotivu/Rudes zbog mentalne pripreme, traficije i pritiska koji ce pokazati koji igraci su japija za ozbiljniji fudbal (dokaz Jankovic).
Jozak to spominje u podcastu, u dijelu kad govori sta pravi razliku izmedju igraca koji mogu uspjet u fudbalu i koji ne mogu (dio kad govori o Coricu i Halilovicu). Drljo nije mogo igrat ni u juniorima Dinama pa kod nas opet nesto pokazuje.
Takodjer ce ovo imati sigurno neki uticaj na sam rad omladinske skole gdje cemo mi sigurno posuditi od Dinama njihov princip rada. Nasi najtalentovaniji igraci su tamo prosjecni, eventualno malo bolji od prosjeka ( primjer Sosic koji je otiso u Hajduk i sad igra u Radomlju, znaci imaju neki plan za razvoj igraca, ma kakav on bio).
Mi bi ovo ljeto objerucke prihvatili Hirosa koji je bio klupiran u Osijeku i koji ima ukupno pet ulazakq u igru sa klupe sa zavidnom statisktikom od 2 zuta...
Bekric se osudjivo sto nije mogo dovesti Hrvanovica iz Stupcanice...
Pri svemu tome, to su "nasa djeca" koja su, u Zelji, uz dobar rad na psihofizickom planu, mogli napraviti i bolje karijere. Ali obojici njima je bilo draze alkoholiziranje i uzivanje duhanskih proizvoda sto ih je i odvelo iz Zelje.

"Bolje Gasal u ruci, nego Sučić na grani"

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 21 nov 2023, 15:26

Evo Mekic vas pozdravlja sa fba :wave:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 21 nov 2023, 15:36

Samo da poselamim i pozdravim ove stručnjake na forumu. Šteta da vaše znanje propada ovdje. Pišite Realu možda uuvide vaš kapacitet pa vas zaposle.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 nov 2023, 15:49

Stanceski je napisao/la:
21 nov 2023, 14:07
Ova saradnja ce nas bas ukanalit i nas i omladinsku skolu. Dovodit ce nam neke Jabere koji ne mogu oprepelit tamo da uzima minute nasoj djeci. Covjek 2004 godiste, bolji od Mekica sa 28 i nakim iskustvom. Dinamu je bolje slati igrace u Zelju nego u Lokomotivu/Rudes zbog mentalne pripreme, traficije i pritiska koji ce pokazati koji igraci su japija za ozbiljniji fudbal (dokaz Jankovic).
Jozak to spominje u podcastu, u dijelu kad govori sta pravi razliku izmedju igraca koji mogu uspjet u fudbalu i koji ne mogu (dio kad govori o Coricu i Halilovicu). Drljo nije mogo igrat ni u juniorima Dinama pa kod nas opet nesto pokazuje.
Takodjer ce ovo imati sigurno neki uticaj na sam rad omladinske skole gdje cemo mi sigurno posuditi od Dinama njihov princip rada. Nasi najtalentovaniji igraci su tamo prosjecni, eventualno malo bolji od prosjeka ( primjer Sosic koji je otiso u Hajduk i sad igra u Radomlju, znaci imaju neki plan za razvoj igraca, ma kakav on bio).
Mi bi ovo ljeto objerucke prihvatili Hirosa koji je bio klupiran u Osijeku i koji ima ukupno pet ulazakq u igru sa klupe sa zavidnom statisktikom od 2 zuta...
Pri svemu tome, to su "nasa djeca" koja su, u Zelji, uz dobar rad na psihofizickom planu, mogli napraviti i bolje karijere. Ali obojici njima je bilo draze alkoholiziranje i uzivanje duhanskih proizvoda sto ih je i odvelo iz Zelje.

Bez ikakvog zauzimanja negativnog ili pozitvnog stava o svemu ovom...zelio bih da postav pitanje..

Koja tacno omladinska skola?
=\_1921_/=

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 nov 2023, 16:37

Kad se nista ne desava.Sta je ovo ba.Nemoze se vise trpit.Nasa djeca.Gasal Sehic Beca Šubašić Drina su sve samo ne fudbaleri i sad im smeta sta cemo sa Dinamom.Unazadice nas.Pa zar mogu gori igraci bit od Gasala i Bece.I umjesto da se radujemo napokon necemu jok ba odma sumlje,neko će nas unazadit.Mi sutra kad bi imali milione prepali bi se uspjeha.Mi smo toliko unazadjeni da će nas Arap i Dinamo podic na nivo da niste toga svjesni.Gore ne postoji samo bolje.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 nov 2023, 16:55

ako ce nam slati igrace mladje od 23 godine, meni je to ok. Jer cemo se time ugraditi u sve njihove transfere do kraja karijere na osnovu fonda solidarnosti. Pa nek 1-2 naprave ozbiljan transfer mi cemo time hajrovat. A niko ti ne brani da forsiras i svoje.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 nov 2023, 17:53

TMovac je napisao/la:
21 nov 2023, 16:55
A niko ti ne brani da forsiras i svoje.
To je to.

Naravno ako znas i umijes “praviti igrace”.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 21 nov 2023, 19:04

Da smo uspostavili saradnju sa Goricom pa hajde, nego Dinamo Zagreb?
Znate li kakav je klub Dinamo Zagreb?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 21 nov 2023, 19:08

Svaki klub u drzavi ako neki uspjeh napravi kaze bit cemo bosanski Dinamo, Željo ode na sastanak najavi neku saradnju sa Dinamom, svi kazu kako je Dinamo klub koji propada :urnebes:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 nov 2023, 19:10

Ne damo nasu livadu pored stadiona, tu treba da treniraju nasi dragulji poput Gasala, a ne da im kojekakvi dinamovi talenti uzimaju mjesto!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 nov 2023, 19:17

Neće ba meni neko ko misli da je Malta samo otok trenirati u OP, ma zdrao ba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 21 nov 2023, 20:07

irfo je napisao/la:
21 nov 2023, 19:10
Ne damo nasu livadu pored stadiona, tu treba da treniraju nasi dragulji poput Gasala, a ne da im kojekakvi dinamovi talenti uzimaju mjesto!
Hoce li biti sta :mrgreen:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 nov 2023, 20:19

Stanceski je napisao/la:
21 nov 2023, 14:07

Cini ti se
U omladinskoj mogu igrati samo oni s BiH pasosem
Arapi osigurase strasan turnir nasim omladincima igraju s Realom, Benficom, Dinamom
Ako je to lose onda je do mene
mi nista konkretno ne prodajemo i skroz slabo pravimo igrace
I ovi nasi dovode polovnjake evo 10 godina i samo kup smo uzeli
Vjeruj bratu
Mi smo toliko na dnu da je ovo jackpot za nas
Pogotovo ovi kontakti s Dinamom
Ljudi opet izasli u susred
A realno toliko su iznad nas da je pravo cudo sto uopste imamo kontakt, a kamoli saradnju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 21 nov 2023, 20:33

Sta da uzimaju minute nasoj djeci hvala Bogu nasa djeca sve talenat do talenta ne znas kojeg prije da otjeras kad dodju do prvig tima :urnebes:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, MoSaZeLjo1921 i 30 gostiju.