Kunem ti se da su 3 forumasa sjela i zajednicki vodili da ne bi bilo gore od ovog ciklusa.
Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Pa u fudbalskim krugovima se odavno zna da je Savo menadzerski potrčko, da nije tako poslusnog karaktera ne bi nikad vidio poziciju selektora.gruezi je napisao/la: ↑19 nov 2023, 23:10Sta je ovaj svetosavski dzikan uigravao I isprobavao ove 2 utakmice meni nikad nece biti jasno... igraci na neprirodnoj poziciji, dajes sansu levatima poput cimirota da igraju prije igraca koji ce ti igrati u barazu.. kakav debil mada ja cisto sumnjam da je on uopste sastavljao ekipu niti da on zna ijednog igraca osim dzeke I pjanica.. lik je doveden tu da bude ikebana I nista drugo..
Hoce li iko od ovih novinarskih kurvi traziti odlazak ovog propaliteta? Hoce li iko od novinarskih kujica da postavi skakljivo pitanje vici I balijskom olosu u savezu?
+1
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
bilo me je strah da ce savo dati otkaz ali dobro je ipak, nadam se da ostaje i nakon baraza bez obzira na rezultat
Daj Fedzu, Dogana i Dzelu da nas vode minimum polufinale
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako javnost bude tražila da idem, nikakav problem, ujutru - izjavio je Milošević
18.11.2023
Osvrnuo se na crveni karton Gojkovića, te skandiranje s tribina "Savo odlazi".
"Mislim da je bio faul za nas, bilo je sve tri metra ispred nas, Gojković je bio bliži lopti. Bilo je mnogo pogrešnih odluka, ali tako je kako je. Što se tiče drugog pitanja nemam komentar, nemam vremena da se bavim s navijačima", dodao je.
19.11.2023
Ostani Savo, ti si sigurica da dusmanska prcije neće biti u Njemackoj.
18.11.2023
"Mislim da je bio faul za nas, bilo je sve tri metra ispred nas, Gojković je bio bliži lopti. Bilo je mnogo pogrešnih odluka, ali tako je kako je. Što se tiče drugog pitanja nemam komentar, nemam vremena da se bavim s navijačima", dodao je.
19.11.2023
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la: ↑20 nov 2023, 09:19Ako javnost bude tražila da idem, nikakav problem, ujutru - izjavio je Milošević
18.11.2023
19.11.2023
NARAVNO, bas tako. Gdje ce se
Lik uzasno vodi utakmicu. Sinoc Gazibegovic los skroz, igra do kraja. Ostajemo bez igraca manje, ne cini ama bas nista. Umjesto da vadi drugog napadaca (Demirovica) on ubacuje Zolotica.. Ma uci se na nama, Ovaj Savo Milosevic ne moze voditi skolu fudbala.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- NerminFatic
- Kontakt:
Sta vidis u Mujakicu, crni Savo? Pogledaj mu 6-7 katastrofalnih dodavanja. I ja bih trcao i bio borben, ali dzaba to.
I opet poziv u martu…
I opet poziv u martu…
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imali bi koji bod više i ne bi se onako patili sa Lihtenštajnom ako ništa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovaj zubati moron je prvo pričao da će iskoristiti ove utakmice da uigra ekipu za baraž, da bi na kraju pričao da su ove utakmice poslužile da vidi na koga može računati a na koga ne. Pravi nas čovjek budalama i što je najgore, misli da mi to ne shvatamo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Jedino sto se moglo vidjeti iz ovih utakmica da Savo ne moze, to je jedino sto je ocigledno. Uigravao nas, a ni sam ne zna kako ce igrati, pokazao je da je trenerska ubleha jaka na prici. Ima da u martu dozivimo fijasko kakav se odavno nije vidio na ovim prostorima.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
fola piqara nakon primljenog gola, pravi glumac. Znanje vrlo, vrlo upitno.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 10:19Jedino sto se moglo vidjeti iz ovih utakmica da Savo ne moze, to je jedino sto je ocigledno. Uigravao nas, a ni sam ne zna kako ce igrati, pokazao je da je trenerska ubleha jaka na prici. Ima da u martu dozivimo fijasko kakav se odavno nije vidio na ovim prostorima.
Velika ce steta biti ako ne budemo u Njemackoj a po meni imamo 10% sansi da odemo uopste.
- 1 9 4 6 -
Nemamo ni 1%.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ako Ukrajinu prebace u baraz A lige, mozda ima nekih 10%. Ove ostale reprezentacije su iste ko i mi, tj goli qrc. Jos ako nas sreca posluzi da obje igramo kuci, ko zna...
E jedini je problem sto mi nikad nismo znali pobijediti ili odigrati dobro 2 utakmice u nekoliko dana.
Sa time da Savo mora letiti, jer je od svih selektora ubjedljivo najlosiji bio, a moras biti ekspert da u konkurenciji Rukfasa budes najgori. Jos mi je najgore sto je u ove zadnje dvije utakmice pred baraz gledao na koga moze racunati. Pa bolan, neces imati utakmica prije baraza, uigravas u zadnjim utakmicama najbolji tim koji imas. Sta si postigao sa svim ovim igracima u ove dvije utakmice? Veliko NISTA, niti oni mogu odigrati fenomenalno, nikad u zivotu nisu zajedno igrali, niti mi imamo taj luksuz da isprobavamo u 2 fakticki pripremne utakmice pred baraz onoliki broj igraca.
E jedini je problem sto mi nikad nismo znali pobijediti ili odigrati dobro 2 utakmice u nekoliko dana.
Sa time da Savo mora letiti, jer je od svih selektora ubjedljivo najlosiji bio, a moras biti ekspert da u konkurenciji Rukfasa budes najgori. Jos mi je najgore sto je u ove zadnje dvije utakmice pred baraz gledao na koga moze racunati. Pa bolan, neces imati utakmica prije baraza, uigravas u zadnjim utakmicama najbolji tim koji imas. Sta si postigao sa svim ovim igracima u ove dvije utakmice? Veliko NISTA, niti oni mogu odigrati fenomenalno, nikad u zivotu nisu zajedno igrali, niti mi imamo taj luksuz da isprobavamo u 2 fakticki pripremne utakmice pred baraz onoliki broj igraca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne postoji parametar igre i vođenja u posljednje 3 utakmice da bi se nešto pozitivno moglo napisati za Savu...ali bukvalno.
Gol razlika 2:11 a on i dalje selektor?!
Niko nikada nije bio ovako zaštićen!!!
Gol razlika 2:11 a on i dalje selektor?!
Niko nikada nije bio ovako zaštićen!!!
Ima li pojedinaca koji traze da nas kroz baraz vodi neki drugi selektor i kao to je rijesenje problema, proigrat ce igraci sa tim drugim ni manje ni vise u baraz utakmicama. 
Mjau !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma mi mozemo samo slucajno na euro, i slucajno proci baraz na srecu. Iz jedinog razloga jer smo do sada tri puta protracili sansu.
da nas Limeni preuzme, prosli bi.
da nas Limeni preuzme, prosli bi.
- 1 9 4 6 -
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Sve je kriv jedan vjeciti pogresni prognozer, visestruka kanta godine, koja je odmah stala uz novog selektora. Molimo da se od buduceg odmakne ili da bude protivnik istog, kako bismo imali sanse za neki uspjeh.
Hvala
Hvala
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nije uopšte više bitno ko će nas voditi u baražu. Neka ostane ovaj klovn, neka stave Nikolu Nikića.
Problem je što nas kontinuirano prave budalama, a ponajviše sa trenutnim "selektorom".
Pokušali su da ga predstave kao stručnjaka, što nije nikada bio niti će, pokušali su da ga predstave kao čovjeka s integritetom i karakterom, što nije niti će biti. To je pokazao prihvatanjem funkcije za koju nije stručan, muljanjem, demagogijom kojom vrijeđa čak i inteligenciujku priglupog Bošnje. Na koncu i očajnim rezultatima.
Od prvog dana ga nisam posmatrao kroz prizmu nacionalnosti, ne gledam ga ni danas i mislim da ne mrzi BiH (iako je činjenica da je postavljen od ljudi koji ne vole ovu zemlju).
Posmatrao sam ga kao muljatora, političara i marionetu koja je došla da čvakne ugovor i baca ublehe naivnim Bosancima, a prije svega kao čovjeka koji nije fudbalski trener, što je i dokazao.
Baca ublehe, baca kocku, nada se da će proći baraž i da će ga iste te naivčine i tupani proglasiti za nacionalnog heroja. Kao što su ga sinoć tapšali po ramenima nakon poraza od samo jedan gol razlike, na domaćem terenu protiv rezervne slovačke ekipe.
Ako ne, pokupi kofer, pare i ode u Srbiju da nam se smije.
Taj odnos, vrijeđanje i ismijavanje su gori od najlošijih rezultata.
Problem je što nas kontinuirano prave budalama, a ponajviše sa trenutnim "selektorom".
Pokušali su da ga predstave kao stručnjaka, što nije nikada bio niti će, pokušali su da ga predstave kao čovjeka s integritetom i karakterom, što nije niti će biti. To je pokazao prihvatanjem funkcije za koju nije stručan, muljanjem, demagogijom kojom vrijeđa čak i inteligenciujku priglupog Bošnje. Na koncu i očajnim rezultatima.
Od prvog dana ga nisam posmatrao kroz prizmu nacionalnosti, ne gledam ga ni danas i mislim da ne mrzi BiH (iako je činjenica da je postavljen od ljudi koji ne vole ovu zemlju).
Posmatrao sam ga kao muljatora, političara i marionetu koja je došla da čvakne ugovor i baca ublehe naivnim Bosancima, a prije svega kao čovjeka koji nije fudbalski trener, što je i dokazao.
Baca ublehe, baca kocku, nada se da će proći baraž i da će ga iste te naivčine i tupani proglasiti za nacionalnog heroja. Kao što su ga sinoć tapšali po ramenima nakon poraza od samo jedan gol razlike, na domaćem terenu protiv rezervne slovačke ekipe.
Ako ne, pokupi kofer, pare i ode u Srbiju da nam se smije.
Taj odnos, vrijeđanje i ismijavanje su gori od najlošijih rezultata.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.