Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Kodro je za njega Guardiola!
...
...a Petev je bolji od njih trojice zajedno (Hadzibegic, Kodro, Milosevic) i jos jedno 5 x bolji.
Ako nekome nije jasno, mi smo u ovim kvalifikacijama osvojili 3 boda. Da, 3 boda.
...
...a Petev je bolji od njih trojice zajedno (Hadzibegic, Kodro, Milosevic) i jos jedno 5 x bolji.
Ako nekome nije jasno, mi smo u ovim kvalifikacijama osvojili 3 boda. Da, 3 boda.
Uigrava nas za mart, moramo spremni dočekati poraze u bilo kojoj formaciji.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Direktorcic
- Kontakt:
Pa dobro, jesi ti cuo sta je Jusufbegovic rekao za Lihtenstajn, ozbiljna reprezentacija je u pitanju
Da nije bilo Lihtenstajna, mi bi bili ubjedljivo zadnji u grupi....
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Savu na stranu, ali ja do sada nisam vidio ovakav (kakav-takav) presing u našoj reprezentaciji.
Evo na BHT erupcija optimizma sjajnom igrom, to će propratiti i objektivni mediji i mislim da je Milošević pokazao da je trenerski mag.
Čestke na porazu od samo jedan gol
.
Čestke na porazu od samo jedan gol
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
Yebo mu Nemanja familiju. Zašto je doveden prvi srijelac Zweite?
Kaze Savo ima viziju za baraz u vezi sastava, a 80% igraca iz ove dvije utakmice mu nece igrati u barazu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Direktorcic
- Kontakt:
Savo odlazi, Fedja dolazi !
Sta je ovaj svetosavski dzikan uigravao I isprobavao ove 2 utakmice meni nikad nece biti jasno... igraci na neprirodnoj poziciji, dajes sansu levatima poput cimirota da igraju prije igraca koji ce ti igrati u barazu.. kakav debil mada ja cisto sumnjam da je on uopste sastavljao ekipu niti da on zna ijednog igraca osim dzeke I pjanica.. lik je doveden tu da bude ikebana I nista drugo..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lihtenštajn je ovaj ciklus propustio historijsku priliku da završi predzadnji u grupi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Podrska selektoru.
- Beduin
- Kontakt:
Pa ima viziju cetnik, prekopirace sastav od svojih prethodnika i reci ce da je to najbolje sto imamo.
A sa klupe kao da mu je bitno ko ce uci, vidjeli smo i veceras kako i kad mijenja. Odlican potez Vice da na kraju zacini sa svojim cetom i gurne nas u totalni ponor.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne samo to, vec rece i "sad je sve jasnije"
Lik dosao da uzme pare na brzinu, zna vrlo dobro da je poslije baraza bivsi, u međuvemenu se dobro sprda ovom selekcijom i tupavim novinarima koji ga ne smiju malo propitati.
"Milošević je bio treći selektor Zmajeva u ovom kvalifikacionom ciklusu, a u četiri utakmice na klupi reprezentacije je ostvario pobjedu protiv Lihtenštajna i poraze od Portugala, Luksemburga i Slovačke."
Ako nas ovaj karinaš bude vodio u baražu, nadam se debaklu već u prvoj utakmici protiv Finske ili koga god.
Jedva ste dočekali da otjerate Hadžibegića i Kodru, smradovi, a ovog chetalja ćete pustiti da dovrši misiju i zakuca posljednji ekser!
Ovo više nije reprezentacija Bosne i Hercegovine!
FUJ BAGRO!!!
Ako nas ovaj karinaš bude vodio u baražu, nadam se debaklu već u prvoj utakmici protiv Finske ili koga god.
Jedva ste dočekali da otjerate Hadžibegića i Kodru, smradovi, a ovog chetalja ćete pustiti da dovrši misiju i zakuca posljednji ekser!
Ovo više nije reprezentacija Bosne i Hercegovine!
FUJ BAGRO!!!
Sudeci po sastavu i igracima koji su igrali, bilo bi logicno da ce u martu na krilima igrati s Demirovicem i Hamulicem. U napadu bice to Dzeko, nema sanse da njega ostavi na klupi (ukoliko ne bude povrijedjen). U sredini tu ce biti Cimirot i Krunic, mozda na 10ki Pjanic ili ovaj Hajradinovic, posto se pokazao u ova dva meca (mada, bio je dobar i Rahamnovic, pa vise nikad nije dobio sansu). U odbrani Dedic, Hadzikadunic, drugi stoper je veliki upitnik, na lijevom krilu bice to Kolasinac. Sve u svemu, ocekujem poraz, pogotovi ukoliko u sredini budu igrali Krunic i Pjanic skupa i trckarali ko uobicajno kad igraju za reprezentaciju. U napadu bih volio vidjeti vise Tabakovica ali bice to Dzeko od kojeg ce se odbijati lopta 15 metara svaki put i zavrsit kod protivnika na kraju.
Ne bih ja mjenjao selektora bar jos 5-6 utakmica bgm. BHF opet proziva da se opet ne popisaju po sebi ko i sa Petevom ?
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Petev je bio jedini koji je imao nesto u glavi.. ovo sad isto da smo mi s foruma vodili

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)