FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eto sve znate, pokupili svu pamet svijeta. Koliko platu je imao Amoah? Koliku platu je imao Mekic? Sve to ide na nova pojačanja (njihove zamjene + finansijska pomoc od Arapa).
Kazem vam, Arapi ulaze u klub, vec se radi na pronalaženju novog investitora koji bi u klub trebao doci isto u januaru. Skupština bi trebala biti 22. novembra, imenovanje Tanovica kao novo predsjednika.
Znate li uopste ko je Romeo Jozak u svijetu fudbala?
Kazem vam, Arapi ulaze u klub, vec se radi na pronalaženju novog investitora koji bi u klub trebao doci isto u januaru. Skupština bi trebala biti 22. novembra, imenovanje Tanovica kao novo predsjednika.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Samo metla! O ovome sanjamo vec dugo, dan kada ce balerine otici, a plavi dres kojeg nikada nisu ni zasluzili prepustiti nekima drugima. Neka konacno rahat idu na shishu i nek se konacno zaposle kao strucni komentatori, pa nek do mile volje komentarisu kvalitet treninga, trenera, taktika i svega ostalog sto im nije pasalo. U ovom rosteru ne postoji igrac za kojim bi zalio u slucaju metle!
Metla je mila majka.Usisivac ako treba rjesit se skarta.Samo kondicija zdrava ishrana pa tek onda tehnika i ostalo.I glavi problem mahala tj sta ba on zna znas ti ko sam ja.E sad mozete na forumu savjete davat dosta vas je vise lezihljebovici.
Znaci istina je da su igraci na shishama otjerali Basica
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Kod nas igrači godinama, uz razne uticaje sa tribina, tjeraju trenere. Ovo je momenat da se to promjeni, da ove "šuše" od igrača dobiju nogu, da se napravi kvalitetan reset, i da UO i skupstina stanu uz klub i struku. Mahala se MORA odmaći od kluba.
Mozda ipak treba kontaktirati covjeka i vratit ga, nece nase livade ponovo vidjeti takvog strucnjaka, kako je samo analiziro meceve

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Ja koliko znam, Tanovic je jos na predstavljanju Abdulhakeema rekao da njegov dolazak nema nikakve veze sa arapskim investitorima, nego da je projekat sa arapakim savezom ili sta vec.riGonTM je napisao/la: ↑19 nov 2023, 11:20Eto sve znate, pokupili svu pamet svijeta. Koliko platu je imao Amoah? Koliku platu je imao Mekic? Sve to ide na nova pojačanja (njihove zamjene + finansijska pomoc od Arapa).
Sad, jedino ako se sta u međuvremenu nije promijenilo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pusti ga ba, trola temu bezveze samo. Semper 219vendetta87 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 14:01Ja koliko znam, Tanovic je jos na predstavljanju Abdulhakeema rekao da njegov dolazak nema nikakve veze sa arapskim investitorima, nego da je projekat sa arapakim savezom ili sta vec.riGonTM je napisao/la: ↑19 nov 2023, 11:20Eto sve znate, pokupili svu pamet svijeta. Koliko platu je imao Amoah? Koliku platu je imao Mekic? Sve to ide na nova pojačanja (njihove zamjene + finansijska pomoc od Arapa).
trolam trolam, sreca pa u decembru ne liježu pare od Evrope i Hadziahmetovica.Laki26 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 14:03Pusti ga ba, trola temu bezveze samo. Semper 219vendetta87 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 14:01Ja koliko znam, Tanovic je jos na predstavljanju Abdulhakeema rekao da njegov dolazak nema nikakve veze sa arapskim investitorima, nego da je projekat sa arapakim savezom ili sta vec.riGonTM je napisao/la: ↑19 nov 2023, 11:20Eto sve znate, pokupili svu pamet svijeta. Koliko platu je imao Amoah? Koliku platu je imao Mekic? Sve to ide na nova pojačanja (njihove zamjene + finansijska pomoc od Arapa).
Arapi ce pomoci pronaći investitora, nisam nigdje napisao da ce nam neki šeik direktno iz Arabije biti investitor. oni rade na tome, a vecina stvari bi se trebala otkriti na skupštini.
- dubioza144
- Kontakt:
Ja bi da 1921boy potvrdi ovo sve
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kad kana uleti sa bombama
Uglavnom sto se tice raskida ugovora s igracima, to su oni gore sto sam nabrojao, a danas sam dobio info da se uz njih nece ni na Gasala vise ozbiljno računat te ce i on vjerovatno napustiti ekipu.
Sto se tice fizičke spreme, jedini koji su iole zadovoljili su Cosic, Drljo, Boljevic, Krpic i golman Mulalic, svi ostali su ispod nivoa.
Sto se tice fizičke spreme, jedini koji su iole zadovoljili su Cosic, Drljo, Boljevic, Krpic i golman Mulalic, svi ostali su ispod nivoa.
- PointBlank
- Kontakt:
I ne cudi me za spremu. Izdisali su protiv Zvijezde prosli mjesec na Grbavici. Tuzno i porazno, prvo ko su nam profi fudbaleri, a onda i kondicioni treneri..
Pa drljo ima fizicke spreme zato mu fali sposobnost sa loptom itekako.riGonTM je napisao/la: ↑19 nov 2023, 18:10Uglavnom sto se tice raskida ugovora s igracima, to su oni gore sto sam nabrojao, a danas sam dobio info da se uz njih nece ni na Gasala vise ozbiljno računat te ce i on vjerovatno napustiti ekipu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Samo noga dosta ste navijacima zivaca pojeli.Krenut od Mesija pardon Mekica pa ostalih.Nek se **** negdje drugo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma Drlji uradit lobotomiju( ne onu od tamo pu pu )
I završit će u Evertonu
I završit će u Evertonu
- PointBlank
- Kontakt:
Samo tetku Meku odstraniti prvo, pa ove ostale za njim. I jest kalibar samo za seljacke sredine i klubove tipa Radnik iz Bijeljine.
Futsaleri dobili aktuelne šampione 4:3 

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- MocMahale444
avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 nov 2023, 20:13Ma Drlji uradit lobotomiju( ne onu od tamo pu pu )
I završit će u Evertonu
Halali ali mjenjaj dilera jaro pod hitno.
Bog mu dao da zlatnim kasikama jede ali naš Drljo treba kod Karamujića, kod nekog popa istog tipa kao navedeni Hodza.
Kakav ba Everton karamele i Drljoni. Jedva igra kod nas,
samo iz razloga zbog u21 pravila.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, strucnjak9 i 14 gostiju.