Prvi put cujem za ovu rijec u bosanskom jeziku
Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nekad mi fakat nije jasno gdje uopšte čuje i nauči neke riječi.. baš nevjerovatno. Ne znati svoj jezik do ove mjere je stvarno bruka.
Mene bi bilo stid.
The saddest thing in life is wasted talent.
Izvini
كنت على وشك أن أكتب ذلك أيضًا
jest bolje?
jedina bruka je ovde protiv mene pisati ali preko pm traziti pomoc.
كنت على وشك أن أكتب ذلك أيضًا
jest bolje?
jedina bruka je ovde protiv mene pisati ali preko pm traziti pomoc.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mislis "Jel' bolje"
Jest bolje nema nikakvog smisla u nasem jeziku
Mislio sam mladji je od jugosaurusa koji su nas unistili pa kapira neke stvari, moderniji i željan učenja itd medjutim jos jedan ublehaš koji će nas koštati odlaska na EP.
Najbolje nam njegovu kvalitetu dočarava Olimpija i Partizan.
Tu je sve rečeno. Nakon par kola, otkaz dečko zalutao si.
Onda mi očekujemo da nama složi nešto u 10 puta kompleksnijoj situaciji. Ne ide.
Najbolje nam njegovu kvalitetu dočarava Olimpija i Partizan.
Tu je sve rečeno. Nakon par kola, otkaz dečko zalutao si.
Onda mi očekujemo da nama složi nešto u 10 puta kompleksnijoj situaciji. Ne ide.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Vidi, i ovaj željovac ofiran. Na trenutak sam kontao da je normala.
Čuj proziva ovog levata, a istovremeno ga po porukama moli za pomoć.. e svašta, majke mi svašta.
Čuj proziva ovog levata, a istovremeno ga po porukama moli za pomoć.. e svašta, majke mi svašta.
Bruka je što neki forumaš ne zna bosanski, a nije bruka da ti haman više od pola trenutne reprezentacije nije učilo bosanski kao maternji. Ili većina igrača koji nešto i vrijede u ovoj reprezentaciji.
Čistokrvni Bošnjaci/Bosanci, sportski radnici, sve članovi Kruga 99, sve ovo vrijeme nezavisnosti gramatički ispravno su naučili kako srati i ne producirati igrače na koje bi se reprezentacija mogla osloniti. Neko čekaj kad će se ko iz dijaspore smilovati i zaigrati za nas.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ti to o meni?
Ja za zivota ovom liku nisam poruku poslao. Ti si mu napisao da je bruka, a on te poklopio postom, a ne mene...
Moramo odati priznanje savezu, uspjeli su pronaći većeg glupana od Faruka a to zaista nije jednostavno.
@19vendetta87 Pa piše levat da mu neko šalje poruke, nas dvojica ga prozivamo, ja znam da nisam, ostaneš samo ti.. uglavnom, izvini, očito kreten laže.
@Zukanovic ja ti nekad poruku napisao? Molio te za pomoć? Ti, levatu, da meni pomogneš? Eto, objavi te poruke, nek svi vide šta sam te molio. Pa momentalno bih se objesio da mi treba nešto od tebe.
Nemoj bolan da te kupim od Matthiasa i pošaljem te u Sprachschule.
@Zukanovic ja ti nekad poruku napisao? Molio te za pomoć? Ti, levatu, da meni pomogneš? Eto, objavi te poruke, nek svi vide šta sam te molio. Pa momentalno bih se objesio da mi treba nešto od tebe.
Nemoj bolan da te kupim od Matthiasa i pošaljem te u Sprachschule.
-
19vendetta87
- Kontakt:
@Zuka objavi molim te poruke koje smo ti slali, ili barem te koje sam ti ja slao 
Dakle, Krunić i Dedić su na klupi da bi selektor imao alibi za poraz ode Slovačke.
Mislima da ni oni nisu baš toliko glupi i nepismeni, da ne znaju da se kartoni ne prenose. Ta priča mu je taman dobro došla da prevesla glupog bošnju.
Mislima da ni oni nisu baš toliko glupi i nepismeni, da ne znaju da se kartoni ne prenose. Ta priča mu je taman dobro došla da prevesla glupog bošnju.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Eto i ako nije istina da se prenose kartoni, opet je komedija da strucni stab jedne reprezentacije ne zna osnovna pravila. Za sta uzimate onda platu ako ne zelite da pregledate pravilnik, a da ne govorim o stvarima vezanim za ekipu i pripremu utakmice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
nemojte me zayebavat da je levat 2 najbolja igraca poslao na trbine da ih sacuva od kartona, a da se kartoni ne prenose za baraz?
ako je tako, hoce li ga neko barem pitati haha
ako je tako, hoce li ga neko barem pitati haha
Gleaj škole profe Husarića. Odvratno slaže i ispari se.. čeka da se situacija smiri.
Fura se da je nešto bitan, a ono običan hamal za unos podataka. Vjerovatno bi majmuna mogao naučiti da to radi. Najtužnije što ni to ne može pošteno raditi, nego te excel tabele ili šta već mijenja skladno instrukcijama i poklonima koje dobije.
Kakav bijednik u pčku materinu. Što ga, kaže, prozivate. To da ima imalo obraza, naučilo bi jezik države u kojoj se rodilo.
Fura se da je nešto bitan, a ono običan hamal za unos podataka. Vjerovatno bi majmuna mogao naučiti da to radi. Najtužnije što ni to ne može pošteno raditi, nego te excel tabele ili šta već mijenja skladno instrukcijama i poklonima koje dobije.
Kakav bijednik u pčku materinu. Što ga, kaže, prozivate. To da ima imalo obraza, naučilo bi jezik države u kojoj se rodilo.
Edit : nema veze
Vidiš, uvaženi forumski puče, znam da je teško reći da je slagao, ali iole insan bi barem napisao nešto u stilu "zamijenio sam vas sa nekim momci, halalite, neko drugi me prozivao, a privatno moljakao". Niđe veze, desi se jbg, pun qrac ljudi na forumu.
Ali umišljeni hamal nema tu opciju u glavi. Zašto? Pa misli da je nedodirljiv. Ubijeđen da ovdje obitavaju samo djeca i debili kojima je za bremede što on na nekoj stranici vodi evidenciju koliko je ko golova dao. Zamisli, wow!
Ima sreću što nisam futavac da ga izofiram nadređenim pa da mu već sutra objasne u kakvom su odnosu naše firme i kako konkretno moj tim ljudi utiče na njegovu poslovnu svakodnevnicu. Nije svijet baš toliko velik, bijedniče.
No, ovakvim pristupom, samo je pitanje vremena kad će naletiti na nekoga ko jeste futavac i kome puca qrac hoće li izgubiti posao ili ne.
Ali umišljeni hamal nema tu opciju u glavi. Zašto? Pa misli da je nedodirljiv. Ubijeđen da ovdje obitavaju samo djeca i debili kojima je za bremede što on na nekoj stranici vodi evidenciju koliko je ko golova dao. Zamisli, wow!
Ima sreću što nisam futavac da ga izofiram nadređenim pa da mu već sutra objasne u kakvom su odnosu naše firme i kako konkretno moj tim ljudi utiče na njegovu poslovnu svakodnevnicu. Nije svijet baš toliko velik, bijedniče.
No, ovakvim pristupom, samo je pitanje vremena kad će naletiti na nekoga ko jeste futavac i kome puca qrac hoće li izgubiti posao ili ne.
Savo je rezultatima protiv Portugala i Luksemburga (medju najsramotnijim porazima u povijesti) i situacijom u vezi s odmaranjem pojedinih igrača i žutih kartona definitivno pokazao u 3 utakmice da je nadmašio Hadzibegica te Nestorovica i kompaniju.
On je trebao dobiti nogu odmah poslije Portugala ali hajd...možda opet procepi protiv Slovacke pa nas iznenadi u barazu. Iako ne ulijeva ni 1% nadu. Ali hajd sačekajmo.
Bašić najbolji igrač večeras.
On je trebao dobiti nogu odmah poslije Portugala ali hajd...možda opet procepi protiv Slovacke pa nas iznenadi u barazu. Iako ne ulijeva ni 1% nadu. Ali hajd sačekajmo.
Bašić najbolji igrač večeras.
Nece procepiti protiv Slovacke i nece nas iznenaditi u barazu
Walk on
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Fazon je sad što je Gici mrsko tražiti novog selektora
A ovo bukvalno niko ne zeli preuzimati
A ovo bukvalno niko ne zeli preuzimati
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.