NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2023-24 regular season
Westbrook zatrazio da krene sa klupe u buduce, a u cilju eventualnog boljeg uigravanja startne petorke i njegove pomoci klupi.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Beal je svakako bio nepotreban Sunsima, da su izganjali kakvog solidnog playa umjesto njega bolje bi bilo, ali jbg išlo se na flashy trade.
Allen i Gordon do sad bolji nego što sam očekivao.
Allen i Gordon do sad bolji nego što sam očekivao.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Fox iskazuje ranu kandidaturu za mvp-a.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prosle sezone trica mu je malte ne bila dotakla Giannis nivo,ove sezone doduse na jos relativno malom uzorku gotovo 40%.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
Inače NBA petak je fantastičan program, loše spojiji parove sinoć, još bilo za turnir, ništa za izdvojiti. Harden će se snaći i moglo bi to kliknuti iako će biti puno teže nego kod Netsa, nemjerljivo i jača konkurencija nego u toj baš slaboj sezoni 20/21
Jokara sulud, no bez Jamala ne mogu tek tako kruzirati kamo se i kad sjete. Vamos Zion, trgni se i da taj NO konačno bude izazivač
Jokara sulud, no bez Jamala ne mogu tek tako kruzirati kamo se i kad sjete. Vamos Zion, trgni se i da taj NO konačno bude izazivač
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bucks i Dallas jedno od boljih poluvremena ove sezone 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja ne znam da sam pogledao dobro poluvrijeme od desetak utakmica sto sam gledaobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 03:11Bucks i Dallas jedno od boljih poluvremena ove sezone![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- VensanKasel
- Kontakt:
Wembanyama će oboriti rekord po broju blokada na jednom meču , to je sigurno ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VensanKasel
- Kontakt:
Fascinantno koliko su napadači zaštićeni u NBA , je li se ovdje izazov tražio ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Chet legitiman DPOY kandidat i bolji igrac od Wembya, samo da ga zdravlje posluzi.
Shai
Shai

Presti top 3 GM lige, odlican rebuild a jos milion pickova ima. Bez pola muke moze imati najbolji paket u ligi za nekog superstara ukoliko zatrazi trade.
Konekcija Shai-Chet je fenomenalna.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- kontrasviju
- Kontakt:
Dobar je Chet dok mu ne dodje Jokic pa ga asfaltira. Ono gazenje nedavno ke samo pokazatelj koliko je Oklahoma jos daleko. Mozda neki trejd da urade, ali kao sto kaze Prestie ne znam koliko bi neko pojacanje tipa OG povecalo plafon u odnosu na interni rast pojedinaca koji se ocekuje. Chet sigurno nece nabacivat jos puno kila niti bi to imalo smisla. Problem Jokic ce uvijek postojat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.