BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EURO 2024 (21/26. Mart 2024.)
Moldavija i Kazahstan igraju utakmice za plasman na EP protiv direktnih konkurenata Češke i Slovenije. Eto dokle je fudbal došao, da su dvije takve reprezentacije na jednu pobjedu od plasmana na veliko takmičenje, Kazahstan i ima neki kvalitet, ali Moldavija 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa bolji su od nas, ne znam šta hoćeš reći. Ko da je bitno dal igra Moldavija ili Slovenija na prvenstvu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Gledo sam ih sinoc Kazahstan San Marino kako brzo prenose loptu i trce u 80 minuti nevjerovatno ocito su dobro uigrani jednostavno na prvi dodir al brzo osvoje terenVirtu4l je napisao/la: ↑18 nov 2023, 00:19Moldavija i Kazahstan igraju utakmice za plasman na EP protiv direktnih konkurenata Češke i Slovenije. Eto dokle je fudbal došao, da su dvije takve reprezentacije na jednu pobjedu od plasmana na veliko takmičenje, Kazahstan i ima neki kvalitet, ali Moldavija![]()
-
- Kontakt:
Mi zivimo u zabludama i precjenjujemo cesto sebe, a godinama nismo guzicom mrdnuli ista pokrenuti. Pare od svjetskog su trebale biti usmjerene na razvojne programe ili stipendije taletovanih igraca ili skauting mrezu, a ne na zgradurine. Sve se svodi na sadaku od uefe. Pored toga fudbal je u zadnjoj deceniji jako napredovao, to pokazuju i selekcije kao Luksemburg.Ljudi su bili trkacki, fizicki i takticki daleko spremniji. Uz nas mentalni luzerski mentalitet, da kod prvog gola sve pada uvodu, ima tu i nekvalitete, a u to spada fokusiranost i koncentracija tokom 90 minuta, kao i inteligencija igraca, a mi u ovoj grupi igraca imamo polijepo panjeva.Prije smo imali toliki individualni kvalitet da si mogao ove stvari sakriti, sad kad si tu negdje sa protivnikom ogoli te i Luksemburg. Summa summarun na kraju smo najvise prosjek, ako ne i ispod njega, gdje odlucuje i motivacija dati vise od svojih mogucnosti, sto mi nikada nismo mogli.Pisao sam ovde vec nama treba dobar psihijatar u srucnom stabu, da otkloni tu prepreku da bi dao tih 20% vide, a ne doktor plasticne hirurgije.
Povedose jevreji
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Šteta što nije ovaj Gibraltar bio s nama u grupi. Kladim se da bi njih mogli dobiti 

Šta to znači za nas ? Znam da je nešta u vezi baraža ko nam može doći ali nisam upućen u te kalkulacije pa ako nije problem da neko objasni moguće scenarije

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma moguce finale sa nama u barazu

"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
To je ako ne dobiju večeras jel ?
I koji su još mogući scenariji ? S kim sve možemo igrati ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Kako izgleda baraz ako 'izrael' i Ukrajina ne odu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zrijebat ce se jedna od selekcija Izrael/Ukrajina/Island koja ce popuniti baraz lige A, a ostale idu sa nama i Finskom u nas dio zrijeba. Tako sam ja shvatio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2023, 21:41Kako izgleda baraz ako 'izrael' i Ukrajina ne odu?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
IzraelNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2023, 21:41Kako izgleda baraz ako 'izrael' i Ukrajina ne odu?
Bosna
Finska/Ukrajina/Island jedno ide u ligu A
Ako Izrael ne ode, Ukrajina ode
Izrael - Island
Bosna - Finska
Svejedno mi smo svima najpoželjniji protivnik...Sheyi je napisao/la: ↑18 nov 2023, 21:45IzraelNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2023, 21:41Kako izgleda baraz ako 'izrael' i Ukrajina ne odu?
Bosna
Finska/Ukrajina/Island jedno ide u ligu A
Ako Izrael ne ode, Ukrajina ode
Izrael - Island
Bosna - Finska
Vode Rumuni
-
- Kontakt:
Jel mi idemo odmah na Ukrajince ako se oni ne plasiraju direktno?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jao Francuza, malo su i jadni
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sta promasi 

Jel se baraž igrao kao dvije polufinalne utakmice zatim finalna i pobjednik ide na Euro?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Došlo je do rasta u kvaliteti evropskog reprezentativnog fudbala među ovim nefudbalskim nacijama. Dodaj tome da je našim manekenima mrsko trčati i dobiješ ovo što imamo.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 18 nov 2023, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.