odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Jel dobar taj parfem iznad arapski jel jaka nota se cuje i koliko je original, gdje se ima ovdje u Sarajevu kupiti?
04.10.2009 !
Otidji u Mist parfimeriju, mislim da je na Ilidzi pa probaj.scudetto89 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 18:53Jel dobar taj parfem iznad arapski jel jaka nota se cuje i koliko je original, gdje se ima ovdje u Sarajevu kupiti?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
tako je, u Grand Centru, tj. buducem Binguharden je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:02Otidji u Mist parfimeriju, mislim da je na Ilidzi pa probaj.scudetto89 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 18:53Jel dobar taj parfem iznad arapski jel jaka nota se cuje i koliko je original, gdje se ima ovdje u Sarajevu kupiti?
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Očekujem od hardena da se vjerovatno razumije, ali možda znaju i drugi pa da napišu svoja iskustva.
Pandabuy, yupoo, skriveni linkovi tamo vamo, ova odjeća/obuća što se može poručiti od kineza, kažu replike zvižde, ali kako god okrenem preskup shipping izađe.
Je li neko uzimao šta, kakva su iskustva, preporuke?
Pandabuy, yupoo, skriveni linkovi tamo vamo, ova odjeća/obuća što se može poručiti od kineza, kažu replike zvižde, ali kako god okrenem preskup shipping izađe.
Znam kako funk. linija dilera dresova koji prodaju one replike po 70-100kmFinn je napisao/la: ↑17 nov 2023, 18:55Očekujem od hardena da se vjerovatno razumije, ali možda znaju i drugi pa da napišu svoja iskustva.
Shipping ganjaju za frankfurt ili neki sličan grad jer svaka stranica ima svoju "oazu" kojoj je namjenjena.
Tipa ako imaš koga ondje da ti ponese kada krene kući u torbi ili slično ali desi se i da plate ovim prijevoznicima koji preuzimaju pakete robe samo je bitno da netko preuzme za tebe.
Sad je moda naručivat jako dobre replike kopački za koje traže i po 200km

Ja pojma nemam iskreno

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jedino to. Pandabuy sam upratio da je nekakav posrednik koji sve to reguliše oko slanja, Ali odem estimated shipping, ono 75 eura, skuplje od dukserice koju sam htio nprRosicky je napisao/la: ↑18 nov 2023, 03:00Znam kako funk. linija dilera dresova koji prodaju one replike po 70-100km
Shipping ganjaju za frankfurt ili neki sličan grad jer svaka stranica ima svoju "oazu" kojoj je namjenjena.
Tipa ako imaš koga ondje da ti ponese kada krene kući u torbi ili slično ali desi se i da plate ovim prijevoznicima koji preuzimaju pakete robe samo je bitno da netko preuzme za tebe.
Sad je moda naručivat jako dobre replike kopački za koje traže i po 200km![]()

Isplati se izgleda samo ako ce jos 10 osoba nesto kupiti pa se potaliti za shipping.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jesi probao direktno sa supplierom da vidiš? Imaš po redditu direktno njihove linkove za web i kontakt, s njima dogovoriš sve, shipping bude dosta manji.Finn je napisao/la: ↑17 nov 2023, 18:55Očekujem od hardena da se vjerovatno razumije, ali možda znaju i drugi pa da napišu svoja iskustva.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nikad necu shvatiti nase prodavnice za vrijeme black fridaya, nadjes li gdje da je 30% popust udaraj se nogom u guzicu. Evo gledam na zalandu vec ima brutalnih snizenja po 50 ili 60%, top stvari i marki kojih nema kod nas uopste. Kod nas udjes u tipa sport reality stoje jedne te iste patike godinama, krs te ih snizi 15% 

1946-1987
Eh to mi reci, vidim da znas o tome, de malo u detalje, jesi li narucivao, kako stababoedindzeko09 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 15:47Jesi probao direktno sa supplierom da vidiš? Imaš po redditu direktno njihove linkove za web i kontakt, s njima dogovoriš sve, shipping bude dosta manji.Finn je napisao/la: ↑17 nov 2023, 18:55Očekujem od hardena da se vjerovatno razumije, ali možda znaju i drugi pa da napišu svoja iskustva.

Javicu se sad ovom jednom, kaze da moze direktno
leo1946 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 15:54Nikad necu shvatiti nase prodavnice za vrijeme black fridaya, nadjes li gdje da je 30% popust udaraj se nogom u guzicu. Evo gledam na zalandu vec ima brutalnih snizenja po 50 ili 60%, top stvari i marki kojih nema kod nas uopste. Kod nas udjes u tipa sport reality stoje jedne te iste patike godinama, krs te ih snizi 15%![]()

Vec se popusti koriste

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nisam ja direktno, istraživao sam jedno vrijeme jer su mi po tiktoku iskakali pandabuy haulovi što svijet uzima, ali nisam nikad vremena našao, pa sam drugu preporučio i on je naručio od jednog suppliera 6 majica i duksericu (Balmain, Amiri i ja mislim da je Burberry bio). Shipping ga je izašao oko 20€. Uglavnom, ide na kilažu, i što više artikala uzmeš, imaš popust.
Ako hoćeš, mogu ti od par suppliera što su sigurni što se tiče kvaliteta poslati, u zavisnosti od toga šta tražiš/šta ti treba.
On je recimo uzeo Amiri majicu u različitoj boji od ove što ima što je original kupio i platio cca 350€, kaže da je 1/1 sa original, bukvalno nikakve razlike nema ni u koncu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
De pošalji sve te sigurne u pp ako ti nije frka, našao sam ovaj repsbrothers, nudi direktno, ima palm angels, cdg i još par.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 16:16Nisam ja direktno, istraživao sam jedno vrijeme jer su mi po tiktoku iskakali pandabuy haulovi što svijet uzima, ali nisam nikad vremena našao, pa sam drugu preporučio i on je naručio od jednog suppliera 6 majica i duksericu (Balmain, Amiri i ja mislim da je Burberry bio). Shipping ga je izašao oko 20€. Uglavnom, ide na kilažu, i što više artikala uzmeš, imaš popust.
Ako hoćeš, mogu ti od par suppliera što su sigurni što se tiče kvaliteta poslati, u zavisnosti od toga šta tražiš/šta ti treba.
On je recimo uzeo Amiri majicu u različitoj boji od ove što ima što je original kupio i platio cca 350€, kaže da je 1/1 sa original, bukvalno nikakve razlike nema ni u koncu.
Ma ja, znači što više naručiš, manje te izađe shipping logično

To sam i ja čuo kod ovih najjačih i provjerenih, da je 1/1 sa originalom.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 16:16On je recimo uzeo Amiri majicu u različitoj boji od ove što ima što je original kupio i platio cca 350€, kaže da je 1/1 sa original, bukvalno nikakve razlike nema ni u koncu.
Mozes i ovdje postaviti linkove ili poslati u pp. Mozda se i skontamo pa zajedno narucimo.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Misljenje o bruno banani onim parfemima. Jel se ikome desilo da kupi parfem isti tip, isto pakovanje u Njemackoj i ovdje. Na kraju se ispostavi da imaju potpuno drugaciji miris ti njihovi i nasi. Kod mene se to cesto desava sa BB parfemima
Une vie honorable est une vie éternelle
Gdje kupis, ako su orginal ne bi trebalo biti razlikeDavidoffgold je napisao/la: ↑18 nov 2023, 17:50Misljenje o bruno banani onim parfemima. Jel se ikome desilo da kupi parfem isti tip, isto pakovanje u Njemackoj i ovdje. Na kraju se ispostavi da imaju potpuno drugaciji miris ti njihovi i nasi. Kod mene se to cesto desava sa BB parfemima
Kako nema napišuleo1946 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 15:54Nikad necu shvatiti nase prodavnice za vrijeme black fridaya, nadjes li gdje da je 30% popust udaraj se nogom u guzicu. Evo gledam na zalandu vec ima brutalnih snizenja po 50 ili 60%, top stvari i marki kojih nema kod nas uopste. Kod nas udjes u tipa sport reality stoje jedne te iste patike godinama, krs te ih snizi 15%![]()
do 50%
Fino oni sve napišu samo raja ne čita ako kaže do 50% ne znači da mora biti baš 50%
Ma isto njesra. Sad su malo pojačali pa kao na svakom piše Long Lasting, a ustvari se ništa nije popravilo. Bruno kao Bruno, dobar parfem za neke neobavezne kafice, kad hoćeš da mirišeš 2h.harden je napisao/la: ↑18 nov 2023, 18:14Gdje kupis, ako su orginal ne bi trebalo biti razlikeDavidoffgold je napisao/la: ↑18 nov 2023, 17:50Misljenje o bruno banani onim parfemima. Jel se ikome desilo da kupi parfem isti tip, isto pakovanje u Njemackoj i ovdje. Na kraju se ispostavi da imaju potpuno drugaciji miris ti njihovi i nasi. Kod mene se to cesto desava sa BB parfemima
Pa jest, napisu do 50%, prodjes kroz citavu radnju naci ces jedan il dva artikla koji su snizeni toliko. Ne razumijem da ne mozes na jedan dan u toku godine staviti snizenja da ti narod otpuse prodavnicu, zaradit ces taj dan ko sto bi zaradio za mjesec citav. Al dzabaFoSte95 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 09:46Kako nema napišuleo1946 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 15:54Nikad necu shvatiti nase prodavnice za vrijeme black fridaya, nadjes li gdje da je 30% popust udaraj se nogom u guzicu. Evo gledam na zalandu vec ima brutalnih snizenja po 50 ili 60%, top stvari i marki kojih nema kod nas uopste. Kod nas udjes u tipa sport reality stoje jedne te iste patike godinama, krs te ih snizi 15%![]()
do 50%
Fino oni sve napišu samo raja ne čita ako kaže do 50% ne znači da mora biti baš 50%![]()
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 151 gost.