Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Netanyahu: Ne uspjevamo održati minimalan broj civilnih žrtava u Gazi
Premijer Izraela Benjamin Netanyahu rekao je da Izrael ne uspjeva održati broj civilnih žrtava u Gazi na minimumu te je kazao pod kojim uslovima može doći do privremenog prekida vatre.
U intervjuu koji je dao za CBS News govorio je o izgledima za dogovor da Hamas oslobodi neke od zarobljenika u zamjenu za nekoliko dana pauze u borbama koje su u toku u Pojasu Gaze.
"Imat ćemo privremeni prekid vatre ako uspijemo da vratimo naše taoce", rekao je.
Netanyahu naglašava da je povratak oko 240 talaca koje je Hamas zarobio jedan od glavnih ciljeva Izraela u ratu, zajedno sa uništavanjem Hamasa i osiguravanjem da se "teroristička prijetnja nikada više ne podigne iz Gaze i da Gaza ima drugačiju budućnost".
Upitan je da li bi pristao da pusti palestinske zarobljenike u zamjenu za slobodu izraelskih talaca.
"Postoje određene stvari koje držimo u tajnosti dok ne budemo imali šta da kažemo", odgovara on.
Navodi da je Izrael pokušao da broj civilnih žrtava u Gazi svede na minimum, ali da u tome ne uspjeva.
Upitan je da li će Izrael pristati na rješenje o formiranju dvije države na šta je kazao da Palestincima treba promjena rukovodstva.
"Ako mene pitate, potrebno nam je drugačije civilno vodstvo od onog koje je danas ponuđeno Palestincima", rekao je Netanyahu.
Premijer Izraela Benjamin Netanyahu rekao je da Izrael ne uspjeva održati broj civilnih žrtava u Gazi na minimumu te je kazao pod kojim uslovima može doći do privremenog prekida vatre.
U intervjuu koji je dao za CBS News govorio je o izgledima za dogovor da Hamas oslobodi neke od zarobljenika u zamjenu za nekoliko dana pauze u borbama koje su u toku u Pojasu Gaze.
"Imat ćemo privremeni prekid vatre ako uspijemo da vratimo naše taoce", rekao je.
Netanyahu naglašava da je povratak oko 240 talaca koje je Hamas zarobio jedan od glavnih ciljeva Izraela u ratu, zajedno sa uništavanjem Hamasa i osiguravanjem da se "teroristička prijetnja nikada više ne podigne iz Gaze i da Gaza ima drugačiju budućnost".
Upitan je da li bi pristao da pusti palestinske zarobljenike u zamjenu za slobodu izraelskih talaca.
"Postoje određene stvari koje držimo u tajnosti dok ne budemo imali šta da kažemo", odgovara on.
Navodi da je Izrael pokušao da broj civilnih žrtava u Gazi svede na minimum, ali da u tome ne uspjeva.
Upitan je da li će Izrael pristati na rješenje o formiranju dvije države na šta je kazao da Palestincima treba promjena rukovodstva.
"Ako mene pitate, potrebno nam je drugačije civilno vodstvo od onog koje je danas ponuđeno Palestincima", rekao je Netanyahu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima podršku senilne budale Bidena, zašto bi stao?
Siguran sam da je senilna budala approvala potpuno istrebljenje Gaze, što je terorista Netanyahu jedva dočekao.
Siguran sam da je senilna budala approvala potpuno istrebljenje Gaze, što je terorista Netanyahu jedva dočekao.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Koje izjave konkretno i ko bi ih prihvatio? To da bi rat u Ukrajinu zavrsio u roku od 24 sata.Rosicky je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:16Iskreno na cijeloj sceni velikih glava jedino on daje izjave koje bi vise manje svi prihvatili.chily-rz je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:00Još je ovo generacija koja još i ima dozu razuma i empatije, strah me je i pomislit na šta će ličiti društva koja dolaze, razvijamo devijantna društva, ovisna o smart telefonima i virtualnom svijetu, jedva da razlikuju fikciju od realnosti.
Mislim, vidjelo se to i ovdje na forumu, ljudi broje mrtve Ruse i slave svaku smrt zasebno, kao da je neka igrica u pitanju i da se broje kilovi. Nikad nije ni jedan razmišljao kad vidi onog Rusa što leži mrtav dal je on svojom voljom tu ili ga je neko gurnuo u tu smrt, dal se neko igra i sa njegovom sudbinom.
Ne znam fakat dal je taj Trump jedina alternativa ovoj Americi, lik koji za Ukrajinu izjavi da ne navija ni za kog, samo želi da se prestanu ubijati, djeluje mi to razumno i da se na takvim postavkama može naći riješenje. S druge strane lik je predstavnik toga krupnog kapitala, koliko znam trgovina oružjem je nešto što mu nije strano.
Što se tiče rata.

Mogu se i Palestinci kolektivno povjesati ili skociti u Sredozemno more i nema ni tamo vise rata. I to je rjesenje. Bitno je da se ne puca.
Ma mislim na glavesine koje odlucuju.Kajzer10 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:11Koje izjave konkretno i ko bi ih prihvatio? To da bi rat u Ukrajinu zavrsio u roku od 24 sata.Rosicky je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:16Iskreno na cijeloj sceni velikih glava jedino on daje izjave koje bi vise manje svi prihvatili.chily-rz je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:00Još je ovo generacija koja još i ima dozu razuma i empatije, strah me je i pomislit na šta će ličiti društva koja dolaze, razvijamo devijantna društva, ovisna o smart telefonima i virtualnom svijetu, jedva da razlikuju fikciju od realnosti.
Mislim, vidjelo se to i ovdje na forumu, ljudi broje mrtve Ruse i slave svaku smrt zasebno, kao da je neka igrica u pitanju i da se broje kilovi. Nikad nije ni jedan razmišljao kad vidi onog Rusa što leži mrtav dal je on svojom voljom tu ili ga je neko gurnuo u tu smrt, dal se neko igra i sa njegovom sudbinom.
Ne znam fakat dal je taj Trump jedina alternativa ovoj Americi, lik koji za Ukrajinu izjavi da ne navija ni za kog, samo želi da se prestanu ubijati, djeluje mi to razumno i da se na takvim postavkama može naći riješenje. S druge strane lik je predstavnik toga krupnog kapitala, koliko znam trgovina oružjem je nešto što mu nije strano.
Što se tiče rata.![]()
Mogu se i Palestinci kolektivno povjesati ili skociti u Sredozemno more i nema ni tamo vise rata. I to je rjesenje. Bitno je da se ne puca.
Njima bi svima odgovaralo da se ukrajina sutra zavrsi kako bi ekonomija u njihovim drzavama malo odahnula
chily-rz je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:00Još je ovo generacija koja još i ima dozu razuma i empatije, strah me je i pomislit na šta će ličiti društva koja dolaze, razvijamo devijantna društva, ovisna o smart telefonima i virtualnom svijetu, jedva da razlikuju fikciju od realnosti.
Ja se iskreno nadam da ces se malo prisabrat sa navijanjem za alternative koje su cisto zlo naspram trenutnih na vlasti.
Trumpova kampanja za sljedece izbore se zasniva na mrznji prema muslimanima. Otvaranje zatvorenickih kampova za izbjeglice muslimane (logore), protjerivanje muslimana i td.
Ovo nije nikakva teorija, bukvalno im je ovo podloga za kampanju.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ko navija za koga brokula? Ova administracija nije zlo ?Brokula je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:48
Ja se iskreno nadam da ces se malo prisabrat sa navijanjem za alternative koje su cisto zlo naspram trenutnih na vlasti.
Trumpova kampanja za sljedece izbore se zasniva na mrznji prema muslimanima. Otvaranje zatvorenickih kampova za izbjeglice muslimane (logore), protjerivanje muslimana i td.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Nisam naravno za Trumpa. Međutim, ilegalne imigrante niko ne voli i mora se smisliti način kako da ih se otjera.Brokula je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:48chily-rz je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:00Još je ovo generacija koja još i ima dozu razuma i empatije, strah me je i pomislit na šta će ličiti društva koja dolaze, razvijamo devijantna društva, ovisna o smart telefonima i virtualnom svijetu, jedva da razlikuju fikciju od realnosti.
Pazi sad, to su ilegalni migranti. Počinili su samim dolaskim nekoliko krivičnih djela.
Oni i trebaju da su u logorima, dok ih se ne protjera. Kapiraš?
U tvojoj zemlji ti se ilegalni kriminalci šeću slobodno bez papira. Odu iz Kladuše u Neum na more.
Demone i njihovu propagandu samo treba ismijavati
Zadnja izmjena: Sarmica, dana/u 18 nov 2023, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
chily-rz je napisao/la: ↑17 nov 2023, 23:13Ko navija za koga brokula? Ova administracija nije zlo ?Brokula je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:48
Nije to poenta, nego je poenta da za one za koje naginjes su duplo gori
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ASD je napisao/la: ↑18 nov 2023, 06:22Nisam naravno za Trumpa. Međutim, ilegalne imigrante niko ne voli i mora se smisliti način kako da ih se otjera.Brokula je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:48chily-rz je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:00Još je ovo generacija koja još i ima dozu razuma i empatije, strah me je i pomislit na šta će ličiti društva koja dolaze, razvijamo devijantna društva, ovisna o smart telefonima i virtualnom svijetu, jedva da razlikuju fikciju od realnosti.
Pazi sad, to su ilegalni migranti. Počinili su samim dolaskim nekoliko krivičnih djela.
U tvojoj zemlji ti se ilegalni kriminalci šeću slobodno bez papira. Odu iz Kladuše u Neum na more.
Ukidanje viza ilegalnim imigrantima i očitim pobornicima općeg kalifata, Hamasa i ostalih terorističkih ćelija nije nikakva mržnja prema muslimanima već zdravi razum. Dovoljno je pogledati u što se pretvorio dobar dio zapadne Europe i Skandinavije sa politikom otvorenih granica i primanjem "kulturnih obogačivača" nauštrb neke raznolikosti na kontinentu. Angela Merkel i EU su napravili nepopravljivu štetu koja nas već sada košta a problemu se ne nazira kraj i bojim se pomisliti šta nas tek još čeka.ASD je napisao/la: ↑18 nov 2023, 06:22Nisam naravno za Trumpa. Međutim, ilegalne imigrante niko ne voli i mora se smisliti način kako da ih se otjera.
Svestrani Fafo dominira kao i socijalni radnik.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Naginjem za koga tačno ? Trumpa sam se dotakao tek onako što ga ljudi uzimaju kao neku alternativu, cak sam i izrazio sumnju u njegov kredibilitet i ono što govori, u ostalom zadnji predsjednik u Americi koji je želio nešto suštinski promjeniti je ubijen.
Ako se ipak pozivaš na relaciju Rusija - Ukrajina i to što ja ne želim taj sukob posmatrati na način crno ili bijelo je druga stvar, ne traje to od prošle godine nego još od drugog svjetskog rata.
Jel isto važi i za ilegalne migrante i radikalne naoružane teroriste koji otimaju Palestincima zemlju uz podršku režima ili ti po tom pitanju razum i nije baš najzdraviji ? Nikako ti migranti u Americi u Švedskoj nisu gori od ovih navedenih pa nikako da ih se dotakneš.Winters je napisao/la: ↑18 nov 2023, 11:45
Ukidanje viza ilegalnim imigrantima i očitim pobornicima općeg kalifata, Hamasa i ostalih terorističkih ćelija nije nikakva mržnja prema muslimanima već zdravi razum. Dovoljno je pogledati u što se pretvorio dobar dio zapadne Europe i Skandinavije sa politikom otvorenih granica i primanjem "kulturnih obogačivača" nauštrb neke raznolikosti na kontinentu. Angela Merkel i EU su napravili nepopravljivu štetu koja nas već sada košta a problemu se ne nazira kraj i bojim se pomisliti šta nas tek još čeka.
Naravno, vjerovatno od tebe necu odgovor dobiti nikakav s obzirom da je evidentno da ti nisi ovdje da ulaziš u raspravu nit si otvoren da sagledaš stvari onakve kakve jesu nego imaš neki par teza koje ponavljaš i to je to.
Opet jews...e hebi ga, ima li nekog kriminala i boleštine gdje nisu njihovi prsti

Tebe nisam niti citirao stoga ne vidim potrebu za ovakvom reakcijom, rasprava sa većinom ljudi čiji postovi počinju sa uvredljivim hominemom stvarno nema smisla, temu ste pretvorili u fuziju Hamas i Memri TV-a gdje vlada generalni konsenzus da su postupci i ponašanje Hamasa općeprihvaćeni. Imaš Sarmicu i nekolicinu drugih sa kojima možeš ući u konstruktivnu raspravu postajući propagandne tweetove koji siju mržnju.chily-rz je napisao/la: ↑18 nov 2023, 12:01Jel isto važi i za ilegalne migrante i radikalne naoružane teroriste koji otimaju Palestincima zemlju uz podršku režima ili ti po tom pitanju razum i nije baš najzdraviji ? Nikako ti migranti u Americi u Švedskoj nisu gori od ovih navedenih pa nikako da ih se dotakneš.Winters je napisao/la: ↑18 nov 2023, 11:45
Ukidanje viza ilegalnim imigrantima i očitim pobornicima općeg kalifata, Hamasa i ostalih terorističkih ćelija nije nikakva mržnja prema muslimanima već zdravi razum. Dovoljno je pogledati u što se pretvorio dobar dio zapadne Europe i Skandinavije sa politikom otvorenih granica i primanjem "kulturnih obogačivača" nauštrb neke raznolikosti na kontinentu. Angela Merkel i EU su napravili nepopravljivu štetu koja nas već sada košta a problemu se ne nazira kraj i bojim se pomisliti šta nas tek još čeka.
Naravno, vjerovatno od tebe necu odgovor dobiti nikakav s obzirom da je evidentno da ti nisi ovdje da ulaziš u raspravu nit si otvoren da sagledaš stvari onakve kakve jesu nego imaš neki par teza koje ponavljaš i to je to.
Na prvi dio posta si u zadnjih mjesec i pol dana toliko puta dobio odgovor koji si ignorirao da su se tipkovnice više izlizale.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.