Nisam niti planiram pricati u detalje o tom stvarima po forumu, ali je naivno bilo od vecine forumasa koji su mislili nakon onih pocetnih utakmica kako ne ovo ozbiljan tim, kako bismo i u PL igrali hladno, jer ne znaju mnoge stvari oko utakmica i aktivnosti naseg UO i predsjednika da se pobijede mnoge tekme. Ali necemo o tome, najbitnije je pobijediti i ostati u vrhu, a na proljece krece ludilo kad vise gostujucih budemo igrali i svi budu vrbovali i placali/trazili. Znaju pojedinci o cemu govorim
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
I treba se pojacati UO jer svako ozbiljan vec sad treba namaknuti dodatnih para za proljece i kupovinu utakmica.
Nisam niti planiram pricati u detalje o tom stvarima po forumu, ali je naivno bilo od vecine forumasa koji su mislili nakon onih pocetnih utakmica kako ne ovo ozbiljan tim, kako bismo i u PL igrali hladno, jer ne znaju mnoge stvari oko utakmica i aktivnosti naseg UO i predsjednika da se pobijede mnoge tekme. Ali necemo o tome, najbitnije je pobijediti i ostati u vrhu, a na proljece krece ludilo kad vise gostujucih budemo igrali i svi budu vrbovali i placali/trazili. Znaju pojedinci o cemu govorim
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nema se sta krit, pobijedili smo posteno u gostima samo Radnik iz Hadzica. A i kuci su nam se neki sklanjali, vecina. Ko hoce da zivi u zabludama i da mu se laze, nek zivi i nek mu se laze, al ja mu necu lagat.
Sloboda kad je prosli put ispala iz lige je bila raspali klub, klub koji nije postojao, koji nije imao opreme, igraca, rukovodstva, od kojeg su svi digli ruke, klub bez ikakve podrske grada i bilo koga i bila je zrela za ispasti.
U tom periodu je doslo najbolje rukovodstvo Slobode poslije rata, ponovo je formiran klub, oformljene sluzbe, formirani i dobili zamah UG prijatelji FK Sloboda koji su imali niz svojih aktivnosti, okupljen igracki kadar, oprema, dosao Ciro, stvorena euforija, u klubu se pojavili momci poput Mramora i ekipe koji su sto sta napravili, vratilo se dugova more, osigurana podrska grada kroz transu, dovedeni igraci. Ukratko uradjeno milion i po stvari da Sloboda bude ponovo klub, napredak ostvaren na svim poljima, od kluba koji nije postojao do kluba koji je u drugoj sezoni izborio evropu.
Sad Sloboda koja je ispala je bila finansijski, igracki i po pitanju nekih stvari jaca od ove sad koja igra federalnu ligu. Ovaj klub nema igrace na koje mozes nadograditi da za 2 sezone igras evropu, ovaj klub nema opremu, ovaj klub nema organizacionu strukturu, nema podrsku navijaca, sponzora, javnosti. Ne vraca dugove nego ih stvara, ne placa reporgram. Ugrozio je transu od grada itd.
Kad pogledas parametre proslog ispadanja i koliko je klub napredovao resetom u drugoj ligi, i ovog gdje je nastavio da tone i gdje pokazuje da i nije za premijer lige, sve je jasno.
sta se to dobro sad desava u klubu , i jedna pozitivna prica ?
uci cemo u PL, da se ne lazemo, ja i dalje mislim da hocemo i vjerujem da hocemo, ali sta kad udjemo ovakvi? da li je samo pitanje sezone kad cemo opet nazad. Jer ovo sve da se ne zavaravamo drzi Senad i jos 1-2 covjeka oko njega, da nema Senada ovi bi se borili za opstanak i u federalnoj ligi. I koga mi zavaravamo da takav klub treba u PL?
Slobodi treba organizacioni, finansijski, strukturni reset i da opet postane klub sa svim sluzbama, institutima, logistickim kapacitetima, servisiranjem dugova, stabilnim finansijama za PL i tek onda da se nesto ocekuje.
da li iko vjeruje da ovakva Sloboda ima sta traziti u PL? Senad ce uraditi maksimum, on je najbolji covjek da izvuce maksimum sa ogranicenim resursima, ali nece Senad namaknuti ili dati dodatne resurse, mimo onog sto moze, a ono koliko on sam moze nije dovoljno za PL
Sloboda kad je prosli put ispala iz lige je bila raspali klub, klub koji nije postojao, koji nije imao opreme, igraca, rukovodstva, od kojeg su svi digli ruke, klub bez ikakve podrske grada i bilo koga i bila je zrela za ispasti.
U tom periodu je doslo najbolje rukovodstvo Slobode poslije rata, ponovo je formiran klub, oformljene sluzbe, formirani i dobili zamah UG prijatelji FK Sloboda koji su imali niz svojih aktivnosti, okupljen igracki kadar, oprema, dosao Ciro, stvorena euforija, u klubu se pojavili momci poput Mramora i ekipe koji su sto sta napravili, vratilo se dugova more, osigurana podrska grada kroz transu, dovedeni igraci. Ukratko uradjeno milion i po stvari da Sloboda bude ponovo klub, napredak ostvaren na svim poljima, od kluba koji nije postojao do kluba koji je u drugoj sezoni izborio evropu.
Sad Sloboda koja je ispala je bila finansijski, igracki i po pitanju nekih stvari jaca od ove sad koja igra federalnu ligu. Ovaj klub nema igrace na koje mozes nadograditi da za 2 sezone igras evropu, ovaj klub nema opremu, ovaj klub nema organizacionu strukturu, nema podrsku navijaca, sponzora, javnosti. Ne vraca dugove nego ih stvara, ne placa reporgram. Ugrozio je transu od grada itd.
Kad pogledas parametre proslog ispadanja i koliko je klub napredovao resetom u drugoj ligi, i ovog gdje je nastavio da tone i gdje pokazuje da i nije za premijer lige, sve je jasno.
sta se to dobro sad desava u klubu , i jedna pozitivna prica ?
uci cemo u PL, da se ne lazemo, ja i dalje mislim da hocemo i vjerujem da hocemo, ali sta kad udjemo ovakvi? da li je samo pitanje sezone kad cemo opet nazad. Jer ovo sve da se ne zavaravamo drzi Senad i jos 1-2 covjeka oko njega, da nema Senada ovi bi se borili za opstanak i u federalnoj ligi. I koga mi zavaravamo da takav klub treba u PL?
Slobodi treba organizacioni, finansijski, strukturni reset i da opet postane klub sa svim sluzbama, institutima, logistickim kapacitetima, servisiranjem dugova, stabilnim finansijama za PL i tek onda da se nesto ocekuje.
da li iko vjeruje da ovakva Sloboda ima sta traziti u PL? Senad ce uraditi maksimum, on je najbolji covjek da izvuce maksimum sa ogranicenim resursima, ali nece Senad namaknuti ili dati dodatne resurse, mimo onog sto moze, a ono koliko on sam moze nije dovoljno za PL
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
U gostima smo pobijedili Radnik, Budućnost i Zvijezdu,izgubili smo od Čelika, Bratstva i Goražda. Od ovih poraza jedino nas je Goražde nadigralo i zasluženo uzelo tri boda.
- RollingPaper
- Kontakt:
"Delegiran sudac koji je unustio Slobodu u Gorazdu,i nije svirao 2 cista penala!Ko prati bolje 1FL sve mu je jasno!Taj sudac je 1/1 za posebne zadatke generalnog sekretara FSaveza Ede Bakovica koji se izgleda otvoreno stavio na stranu Stupcanice!"
Husara napiso na fb. Zna on pisati gluposti, al mislim da bi moglo bit svega u Maglaju
Husara napiso na fb. Zna on pisati gluposti, al mislim da bi moglo bit svega u Maglaju
Jbg ko je nasim kriv sto nemaju para da daju za sudije ili premije. Ovako, radi koliko toliko posteno i moli Boga da ce Supke negdje zakinuti. U Olovu nema teorije da mozemo dobiti ako je sve ovo istina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta ima za sutra, da li neko ima info moze u pp
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od ovog vikenda drugi na tabeli.
Nije jos kasno da na polusezoni dovedu Azmira. Imaju dugovi, ne placa se reprogram. Jednostavno su nesposobni i neka idu na tribine i pomire se da su nesposobni. Treba priznati nekad, ja ne znam, on zna i da se zavrsi ovo.
Nije jos kasno da na polusezoni dovedu Azmira. Imaju dugovi, ne placa se reprogram. Jednostavno su nesposobni i neka idu na tribine i pomire se da su nesposobni. Treba priznati nekad, ja ne znam, on zna i da se zavrsi ovo.
Da li meko zna imali sutra nasa utaknica na tv-e
Nema prenosa, utakmica se igra u Maglaju, na stadionu Natrona. Ko ima vremena bujruma.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
Hajde manekeni, **** vas SimBau
-
- Kontakt:
Nala po svom opet, mrka kapa
-
- Kontakt:
Said ofanzivni umjesto Delića, Ćivić nargilaš ispred Merdovića na krilu, pa ja ima smisla stavit beka na krilo umjesto krila

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ma ovo je poraz. Jest lik zapeo sa istim igracima u gostima jbt.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa moraju isti igrati. Ne znam kako vam nije jasno.
-
- Kontakt:
Jasno je svima ko mora igrati, ali ne možeš da se ne čudiš
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Opet će naći način da izgube moj Simone.. Sramota će biti da se na četiri gostovanja zaredom osvoji ukupno 0 bodova.simonknows je napisao/la: ↑18 nov 2023, 13:20Jasno je svima ko mora igrati, ali ne možeš da se ne čudiš
-
- Kontakt:
Evo gaaaa
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.