Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Licha Lopez
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la Licha Lopez » 14 mar 2011, 21:50

Los_Blanos2 je napisao/la:
Tim koji je prosle sezone dosao do polufinala je i dalje bolje rangiran od skupo placenog Reala.
A reci da nas nema, onda se grdno varas. Ima tu dosta forumasa koji prate i navijaju za Lyon. Ja ne kopiram Paju vec realnost i tu se slazem sa Pajom. Real nije vise ono sto je bio prije, otjerati legendu kluba Raula je pretuzno, time je Real izgubio i ono malo sto ga je cinilo velikim klubom. Real je prosle decenije bio klub iz kojeg izlaze talenti kao iz cesme, sta je danas? Tim kao Manchester City koji se silom zeli vratiti u vrh Evropskog fudbala. Mrzim Barcelonu ali se treba te na nju ugledat i njihov nacin stavranja velike ekipe.
Dosli su oni prosle godine do 1/2, svaka im cast, samo sto su se nakraju obrukali kod kuce, zasto i to nespomenes.
O.Lyon je u vrhu europskog nogometa u ovih 10tak godina, a navijaci tog Lyona mogu samo da skinu kapu RMCF, npr. ovaj neki uspijeh OL je velik, a pravi navijaci OL zna koliko je truda i znoja utroseno u njega dabi se takva reputacija stekla o tom klubu, kako na terenu tako i van njega, RMCF je postavio granice u nogometu kakve svi tezu da dostignu, kako na terenu tako i van njega (marketing itd).. Reci za RMCF daje politicki klub je smjesno, klub ima svoju tradiciju, a ta tradicija se nesvodi na politiku, ukratko klub se nemoze nikad prodati, navijaci/clanovi su vlasnici kluba.
Neznam, stvarno mislio sam dasi razuman, imas net, googlaj bar, Raula niko nikad nije otjerao, Raul je legenda kluba, i on cese kuci vratiti, kao sto su npr. pocasni predjednik kluba Don Di Stefano, vidis on je bio igrac koji je legnda RMCF, ali nije zavrsio karijeru u bijelom dresu..Vratio se bio je trener i jos nekim funkcijama u klubu, a sada je pocasni predsjednik.Imas hrpu igraca koji nisu zavrsili nogometnu karijeru a legende su kluba, a da ti znas za Raula, a treba da znas i da je Raul zelio da ima minutazu, kad je odlazio u S04 dobio je cek od 6 mill eura kao zahvalnica za sve uspijehe u bijelom dresu, mogli su eto komotno da raskinu ugovor i daga isplate jednu 30% od njegoove plate godisnje, ali ne gospodine.
Kazes da su iz R.Madrida u prosloj deceniji izlazili talenti, jesu ali..
Do sada su neki imali talenat, i dobili su sansu, ali su ih povrede sijebale npr.Portillo, imas hrpu drugih isto talentovanih igraca koji igraju sirom Europe, Spanije, ali nisu imali ono nesto da bise zadrazili u Madridu, nije RMCF vlasnik te dijece, znas li uopce sta je Mourino pricao neki dan o na ovu temu R.Madrid Cantere, citiram "Ovi novi klinici nezele da cekaju svoju sansu, ili je stvar novca koji mogu da pokupe sa novim ugovorom, tj.do njihovi roditelja, od menadzera koji zeli da zaradi novac, ili je njihova glava negdje na mijesecu i odma bi da igraju u prvom timu R.Madrid C.F..
Nisu ni Iniesta, Messi, Pique pali sa neba u Barci, sve se radilo godinama, Pique je bio na posudbama u Real.Z, Man.U, Messi se pekao polako, malo ga kocio Dinho..Iniesta je veliki talenat kojeg je Barca nasla van Katalunje, kao i Pedra, dobar su posao napravili sa tim, ali se radilo godinama, jedan Xavi je vrh.dostigao nakon sto je Dinho isto ostisao iz Barce, jedan Busquets koji izgleda sav smotan, mozda nezna puno sa loptom, ali zna ono sto treba da zna, jako dobro cita protivnicke napade, dobro se postavlja, pokriva sredini terena, svi su se smijali Don Del Boqseu sto ga pozvao na SP, a izostavio Sennu, a Don Del Bosque im rekao posle SP bice vam jasnije "Da mi je jos ovakih igraca na sredini, bio bih presretan, misleci na Bosqueta"..
Igraci iz RMCF Cantere imaju talenat, ali sigurno preran odlasak iz kluba nije dobro uticao na neke, samo su npr. Mata, Negredo su dosli do rep.Spanije.
Arbeloa je takodjer igrac iz R.Madrid Castille koji je otisao u Deportivo, kasnije u LFC, evo vratio se u RMCF, igra sasvim solidno decko, mada se neracuna, ali igra vazan faktor u klubu.
Grenero se je prof.nogomet poceo u Getafe, igrao u UEFA KUP, la ligi extra, ali povratkom u RMCF se malo izgubio, nije to to, treba bas imati srece, puno se toga mora da poklopi..
De la Red decko koje je bio veliki talenat, takodjer otisao u Getafe, on se vratio na velika vrata tj.dobio je poziv od rep.Spanije za Euro 08,odigrao 1 tekmu na Euru, u RMCF je igrao sve do novembra 2009 kad je pao u sred tekme, nakraju se ispostavilo da decko ima problema, da mora prekiniti nogometnu karijeru, a imao je buducnost da igra rame uz rame sa Xabijem na sredini terena, znao je jako dobro sa loptom, dobar u def., dobar sut imao, ali eto nije imao tu neku srecu, puno toga se mora poklopiti..

R.Madrid nemozes da poredis sa M.City to je smijesno, oni su klub kojeg placa jedan covijek, i oni igraju za njega..U RMCF se svake 4 godine bira novi pred.kluba, a samo 8 godina zaredom mozes biti pred.kluba, nemozes ni tek tako ni doci do pozicije da budes pred.kluba, moras imati na racunu min.10 mill eura, moras biti clan kluba 10 godina, moras biti drzavljenin Spanije, ako je RMCF zbog toga Spanjolski politicki klub, sta reci za Milan, Inter, Juventus itd klubove kojima radi diktatura fakticki sa koljena na koljeno :lol: o eng.klubovima..
Barca je imala isto greski, ja za RMCF odavno navijam, i znam da nam nisi ni blizu bili jedan period, ma koliko oni sada dobri bili, mi nikad nismo toliko daleko iza njih bili, evo i sada im ma koliko god oni bili jaki pusemo za vratom i la ligi i kupu, LP, a oni su se znali predati odma pri dolasku na Santiago Bernabeu, a bogami trosili su takodjer veliki novac na pojecanja, sreca njihova dase poklopile neke stvari zadnjih par godina.
Malo predug post, ebig ima i greski :mrgreen:
Majstore,dobar post....ali Lyon trenutno ima jacu skolu i bolje je rangiran tako da mozes pisati ovoh postova koliko oces ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 mar 2011, 22:07

LosBlanos sve sto si ti napisao ima svoje znacenje, ali evo vratit cu se na Raula. Pa jest on trazio minutazu, ali covjek je trebao, jer covjek je igracina i zna zabijat i dalje. Sto je to Higuain bio bolja opcija od Raula? Kad Real prestane sa dovodjenjem skupocjenih superstara fudbala onda ce licit na pravi klub, evo Mourinho je napokon poceo sklapat ovu ekipu a ne predsjenik Reala (od pocetka dovodjenja zvijezda Beckham, Zidane, Figo i da ne nabarajam dalje, do danasnjih Ronaldo, Kaka) i odmah ekipa lici na nesto, ali opet nije to to. Ne zivi se stalno od stare slave, ja sam prije te rekonstrukcije ekipe simpatisao Real i gajio velike simpatije, ali je politika kluba sve da izvines zasr.ala i nije mi to vise onaj Real. Danas je samo Cassilas pravi Realovac u ekipi, svi su ostali tu dosli zbog love i slave. ;)
Real naravno ima velike ciljeve, a Lyon nema nista manje vjeruj samo sto ti ne mozes poredit Real i Lyon. Real je najbogatiji tim na Svijetu, najmarketisticniji, imaju tradiciju i lako im je dovest sve najbolje igrace i trenere na Svijetu. Dok Lyon nije neka bogata institucija, vecinu para imaju radi pametne politike kluba tj. prodaje igraca iz skole fudbala i nakon dugo vremena Puel nas je unakazio al et nedamo se. Mi da imamo ovoliko novca i tradicije i uticaja u Svijtu kao Kraljevski klub imali bi dosad najmanje 1 il 2 trofeja Lige Prvaka, al tradicija i popularnost se vremenom dobija. :)

A meni samo najvise smeta sto nas (Lyon) podcjenjujete svih ovih godina, tretirate nas klub kao Tottenham ili Shalke koji su ako se ne varama po prvi put u historiji prosli grupnu fazu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 mar 2011, 22:35

Higuain je mladji, on ima buducnost, takodjer decko je ime stekao u bijelom dresu.
Nije bio skupo placen za razliku od "nekih", imao je sve ove godine najamnju godisnju platu, a zabijao je po 30 komada godisnje, samo 1.5 milll eura, a sada ima 3.5.
Nije zelio preci u Juve, Chelzi pred pocetak sezone, a veci ugovor nudili mu, znaci igra i on za pare :?
Nisam veliki njegov ljubitelj, ali mije drag igrac jer oko njega se nikad nevrte neki skandali, tipa ostao dokasno u nekom nocnom klubu, alkoh itd, sasvim miran decko, treba biti uzor mnogima koji dolaze iz J.Amerike.

Naravno da nikad nece imati reputaciju kao Raul..
On je jedan i jednini.

Raul je preslo sezone manje igrao isto imao je svako malo povrede neke, jbg on je igrac u godinama koji ima veliku godisnju platu, a nije ni pokazao puno na nivou kakav trazi RMCF, pa evo Benzema zabija nesto, ali nije to taj nivo jos kakav trazi bijeli klub od napadaca..

Raul je imao sjajnu karijeru u RMCF, naigrao se , rekorde srusio u LP, PD, on je u svojoj eri odigrao, sada je red na druge momke..Naravno trebace im srece da nemaju povreda, npr.Messi moze to sve srusiti ali vidjecemo kako ce se sitacija odvijati.

Raul je sve, legenda kluba,a navijac bijelih sam odavno, ali mislim isto kao sto kazes nezivi se od stare slave, klub najvise koci sto nije prosao 1/8 odavno, ne toliko titule koliko to proklestvo zadnjih 6 godina.
Takodjer uvezi Raula nezivi se od starih mladih dana kad je on imao nivo, nije to vise, ma koliko je volio Raul i drugi navijaci znamo, da se moralo stati nekim stvarima u kraj i da klub pocne sa novim projektom, naravno moze to biti i neuspijeh, ali smijena generacija mora doci.
Vidis Juve jos cuva Del Pijera, zive i mole na njegovu staru slavu, on je svoje u nogometu odradio u Juventusu, sada nije vise na nivou, jest da Juve nema novac kao RMCF, ali brate sta su sve para potrosli na stare polovnjake i posudbe mogli su poceti neki projekt, pa i dozivio fijasko totalni, a ne ovako..fakticki su prosli gore ovako.

Casillas je odavno u klubu, a neki igraci su isto mogli da biraju gdje ce, ali su dosli u RMCF, npr.C.Ronaldo imao je isti ugovor u ManU, cak bili spremni i na veci ugovor, ali on je sam rekao gdje zeli da nastavi karijeru.

Mourinho isto mogao je da bira posle Intera..Dosao je veliki klub, ne zbog novca, naravno ima tu novca, ali isti novac i veci je mogao u dobiti u City itd..

O.Lyon nije podcijenjen i bit ce ebeno :mrgreen: vise ga mediji podicjene protiv Madrida, ne samo u Spaniji nego i Francuskoj i Europi, mediji cudo rade.
Klub Real Madrid nikad nije podcijenio O.Lyona, niti bilo kojeg protivnika, a to sto pisu mediji..
Prosle godine mnogo toga skripilo, moze Lyon i ove godine da izbaci Real Madrid, lopta je okrugla, samo mislim ipak da velika razilka je u ovom i onom RMCF od prosle godine, to mozes i ti sam da priznas.

Bezobzira sto je klub dozivio fijaskou na Camp Nou, sasvim solidno se drze, pusu im zavratom i tako nadam se biti do kraja sezone u svim takmicenjima, vidjecemo ko ce izdrzati..
Mnogi takojer kazu liga je slaba, ali mnogi ti klubovi tipa Bayern.M, OL, Inter itd.bi bodovnom razlikom u PD bili daleko iza Barce, jer klubovi tipa Villareal, Valencija, Sevilla, Atl.Madrid, cak i Atl.Bilbao (klub koji je najvise podijenjen od strane navijaca tipa Bayern Minshen itd).
Dok su klubovi Hannover, Mainz, Fraiburg, sjajno jaki Bayern pusi od njih u ligi :mrgreen: sigurno niko nemoze garenotvati laku pobijedu protiv ovih navedenih spanjolskih klubova.

Dobro sada i O.Lyon je kupovao ovih godina, nemozes reci da nije nsiu svi igraci iz OL skole, 10+ 10 + 10 +15, 14 itdd, nakupi se toga, npr. jedan Lovren je kostao 10 mill eura :mrgreen:

Ako O.Lyon nastavi, na putu kakvom je sada, imace mnogo vecu tradiciju tj.popularnost sirom Europe, ne samo u Francuskoj, ali zato treba vremena vise..
Neke mediji zavaravaju sa tim, kako se kao Lyonu zasitio titula u Francuskoj, ali nije to tako, i drugi klubovi imaju veci nivo isto nego prije npr. 4,5 godina..
Takojer generacije se mijenjaju, i toje najveci problem za Lyon..
O.Lyon ima sjajan projekt, kako na terenu tako i van njega.
Malo je takvih klubova u Europi, samo ako budu imali konstatnost, tj. strpljenje.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 mar 2011, 07:17

BIHfan je napisao/la:
Licha Lopez je napisao/la:http://www.lyon-forums.com/viewtopic.php?f=4&t=232
I na eng forumu su sigurni da ce sva trojica igrati :D
Citam ovaj foruma ponekad, uglavnom lijepa vjest i za nas i za Realovce. :)
za vas mozda ,a za drugu stranu nisam bas nesto siguran :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 15 mar 2011, 07:29

Los_Blanos2 je napisao/la: mi nikad nismo toliko daleko iza njih bili, evo i sada im ma koliko god oni bili jaki pusemo za vratom i la ligi i kupu, LP,
iz ovog tvog gore napisanog izdasnog posta jedio sto se ne slazem s tobom je to da im pusete za vratom svih ovih godina....Pusete al u primeri i u Kupu i to bodovno zato sto je i real i barca "duplo" jaci od svih ostalih klubova....a po kvalitetu?????
Onako iskreno----niste vi jos ni blizu barci po kvalitetu.....
Cak sta vise, mislim da se tesko mozete i ove godine nositi i sa ManU-om,chelsea-om,interom,bayernom,arsenalom,,
Nije da ste kao ekipa slabiji od ovih nabrojanih al nema sanse da bi ikog od ovih prosli ma koliko vi bili zaneseni dobrim igrama reala...Mislim da lyon ove godine moze da vise ucini u LP od reala,, da bi real mozda kroz dvije godine(kad se jos uigra i stekne potrebno iskustvo ova perspektivna ekipa) osvojio LP....
I ako se desi da raeal prodje lyona,,,tesko da ce u polufinale,,,dok bi ja vece sanse lyonu dao za prolaz u polufinale ne zbog toga sto je lyon nesto jaci od reala nego jednostavno zbog stecenog iskustva u LP...
Realovi gotovo glavni igraci Ozil i di Maria nisu okusili pravog uzbudjenja u LP dok Lyonovi igraci bogami imaju to potrebno iskustvo....
Navijaci reala teba da se nadaju ali ne i da se zanose nekim bodovima u primeri :| :| :| :| :| :|
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 15 mar 2011, 14:52

eurofighter typhoon je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la: mi nikad nismo toliko daleko iza njih bili, evo i sada im ma koliko god oni bili jaki pusemo za vratom i la ligi i kupu, LP,
iz ovog tvog gore napisanog izdasnog posta jedio sto se ne slazem s tobom je to da im pusete za vratom svih ovih godina....Pusete al u primeri i u Kupu i to bodovno zato sto je i real i barca "duplo" jaci od svih ostalih klubova....a po kvalitetu?????
Onako iskreno----niste vi jos ni blizu barci po kvalitetu.....
Cak sta vise, mislim da se tesko mozete i ove godine nositi i sa ManU-om,chelsea-om,interom,bayernom,arsenalom,,
Nije da ste kao ekipa slabiji od ovih nabrojanih al nema sanse da bi ikog od ovih prosli ma koliko vi bili zaneseni dobrim igrama reala...Mislim da lyon ove godine moze da vise ucini u LP od reala,, da bi real mozda kroz dvije godine(kad se jos uigra i stekne potrebno iskustvo ova perspektivna ekipa) osvojio LP....
I ako se desi da raeal prodje lyona,,,tesko da ce u polufinale,,,dok bi ja vece sanse lyonu dao za prolaz u polufinale ne zbog toga sto je lyon nesto jaci od reala nego jednostavno zbog stecenog iskustva u LP...
Realovi gotovo glavni igraci Ozil i di Maria nisu okusili pravog uzbudjenja u LP dok Lyonovi igraci bogami imaju to potrebno iskustvo....
Navijaci reala teba da se nadaju ali ne i da se zanose nekim bodovima u primeri :| :| :| :| :| :|
Nismo blizu kvaliteta Barci jer se u 1 tekmi dozivio fijasko, magicna noc Barce, tj. kad jedan Jeffren zabije gol vidis koliko se kockica poklopilo :mrgreen:

Klub je u 2 godine puno igraca promjenio, 2 trenera.
Ukratko sasvim solidna sezona, bodovno im pusemo za vratom, za razliku npr. kad su oni dolazili u Madrid sa bijelom zastavicom.

Da sigurno ostali su klubovi u ligi duplo slabiji :lol: zato neki od njih izbace u euro takm. neke vrlo bitne klubove tj.klubove koji su fakticki prvaci tih drazava, o se bore za titulu.
Sigurno puka slucajnost :mrgreen:

Real Madrid se nemoze nositi sa Arsenalo, ManU, Bayern.M, Interom, Chelseam,oni bi lako u duel sa bijelim klubom :roll: nemam nista protiv da izvucu 1/4 Bayern.M :mrgreen:

Ozil i Di Maria mozda nemaju iskustva sa velikim tekmama u LP, ali su prof.igraci i nema tu cici mici jos pod palicom Jose Mourinha, momci igraju puno rade i na sredini terena, odigrali su sjajno vrlo velik broj teski tekmi protiv klubova tipa Sevilla, Villareal, Valencia, Atl.Madrid, Milan, Ajax..

Real Madrid do kup kralja je imao mnogo teze tekme protiv Seville, Atl.Madrida, a Barca je imala Atl.Bilbao, Almeriu.
Prosle godine je Barca ispala u 1/2 od Seville.
Sevilla koja nije ove godine u sjajnoj formi sto se tice bodova, ali oni kad god udju u duel sa Barcom o Real.M, ma koliko bili bodovno bili losi, vrlo je tesko protiv njih igrati, pogotovo na njihovom terenu.
U ovoj sezoni ih je RMCF uzeo 3/3 napomena bez primitog gola, a ta Sevilla koja je poljuljana je takodjer izbacila BVB (fakticki prvaka Njemacke) slaba liga, eto to je samo mjerilo po tvome..
Sigurno da u UEFA Kup ima klubova koji bi imali mijesto u LP bar do 1/8 finala, npr.Porto koji je izbacio Sevillu, ali eto neigraju u LP..
U KO fazi je sve moguce, moze sudija dati usere citavu sezonu sa par tzv. poteza :mrgreen:

Niko se nezanosi sa bodovima u Primera.D, RMCF je klub koji u grupnoj fazi nije izgubio, klub koji je najvise golova postigao u grup.fazi, klub koji ima skor 8-0 na domacem terenu, ali lopta je okrugla treba izaci igrati nogomet, odigrati tekmu na nacin koji najbolje znaju, pod palicom Mourinha proklestvo zadnjih 6g moglo bi dase srusi, zanimljivo da je Madrid u 1/4 finala bio zadnji put iste sezone kad je Mou stupio na veliku Euro sceno tj. bio prvak sa Portom u LP.
Bice dobra tekma, a ove godine nece ni blizu biti kao prosle godine, ako povedu rano :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 15 mar 2011, 15:36

Los_Blanos2 je napisao/la:Nismo blizu kvaliteta Barci jer se u 1 tekmi dozivio fijasko, magicna noc Barce, tj. kad jedan Jeffren zabije gol vidis koliko se kockica poklopilo
pa dobro treba tu i da se naravno poklope neke stvari,,treba imati srece za pobjedu ali barca vas rastura u vise navrata i nije to samo zbog ove dvije stvari nego i zbog veceg kvaliteta...
Los_Blanos2 je napisao/la:Da sigurno ostali su klubovi u ligi duplo slabiji :lol: zato neki od njih izbace u euro takm. neke vrlo bitne klubove tj.klubove koji su fakticki prvaci tih drazava, o se bore za titulu
to stoji,,,,ali to ne znaci da real i barca nisu dosta jaci od tih klubova...
Los_Blanos2 je napisao/la:Real Madrid se nemoze nositi sa Arsenalo, ManU, Bayern.M, Interom, Chelseam,oni bi lako u duel sa bijelim klubom :roll: nemam nista protiv da izvucu 1/4 Bayern.M
kad gledas ekipu,,real kao ekipa nije nista slabiji od ovih timova ali nedostaje im nesto....Ova trenutna ekipa nije nekako za titule LP koliko god oni dobro igrali....Nebi se oni puno naigrali kad ih englezi pritisnu....
Mislim da je bayern jaci od reala bez obzira na murinja,ronalda,ozila jer bayern ima ono sto real moze samo da sanja da napravi u buducnosti a to je tim-kolektiv-kompaktna cjelina,vecina igraca dugi niz godina igra na visokom nivou.... Moj i subjektivni i objektivni stav je da je bayern jaci od reala i tu nema puno price... :lol:
Los_Blanos2 je napisao/la: odigrali su sjajno vrlo velik broj teski tekmi protiv klubova tipa Sevilla, Villareal, Valencia, Atl.Madrid, Milan, Ajax..
momci stvarno odigraju sjajno i veoma su perspektivni ali tek treba da se pokazu u "pravim" utakmicama protiv velikih klubova....Prvi ispit su lose prosli tj. lose su igrali protiv barce i ja mislim da bi ManU,Inter,chelse,bayern poprilicno lahko zaustavili taj neiskusni vzni red....
Uz malo srece i lyon mozda uspije da umrtvi realov vezni red ali bit ce to veoma tezak zadatak...
Los_Blanos2 je napisao/la: RMCF je klub koji u grupnoj fazi nije izgubio, klub koji je najvise golova postigao u grup.fazi, klub koji ima skor 8-0 na domacem terenu
svaka cast na tome ali to im i neznaci mnogo jer reala tek cekaju pravi ispiti......
Nisam optimista u vezi reala i njegove LP,ali ako real prodje ne bi imao nista protiv da dobije bayerna ;)
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 15 mar 2011, 23:38

Nisam optimista u vezi reala i njegove LP,ali ako real prodje ne bi imao nista protiv da dobije bayerna
Bayern je vec ispao.
Nemoguce :mrgreen:
Mislim da je bayern jaci od reala bez obzira na murinja,ronalda,ozila jer bayern ima ono sto real moze samo da sanja da napravi u buducnosti a to je tim-kolektiv-kompaktna cjelina,vecina igraca dugi niz godina igra na visokom nivou.... Moj i subjektivni i objektivni stav je da je bayern jaci od reala i tu nema puno price...
Nisu samo Ozil, Ronaldo, Mourinho clanovi RMCF, imas hrpu jakih igraca + jaka klupa..
Jasta Bayern imaju oni tim-kolektiv-kompaktna cjelina :lol: Bayern nema klupe, vidjelo se vaceras..nije im ni Van Gall kriv, neka se pobije mali Hennes, Kaiser itd..
Uzivaj u nogometu, nije smak svijeta, tj. uzivaj u tekmi R.Madrid- O.Lyon sve je moguce, lopta je okrugla..

FK Željezničar

Podrška Papetu

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 16 mar 2011, 16:45

sretno Lyonu veceras... :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

The Punisher92
Kontakt:

Post Postao/la The Punisher92 » 16 mar 2011, 19:11

Veceras su svi navijaci Barce uz vas,mada to neki nece priznati,isto je bilo i sa realovcima kad je Barca igrala sa Arsenalom...Mi barem imamo izgovor da navijamo za Lion zbog Pjanica :D
Eric Abidal!!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 mar 2011, 19:24

Ne mrzim Real ,naprotiv simpatisem ga,njihovi navijaci su dosli nas sinoc podrzati i svaka im cast zbog toga ,medutim pravo mi je zao sto im ne mogu uzvratiti istom mjerom ,PJANIC je razlog toga :D ,sretno Lyon ,nadam se da cete vi biti ti koji ce strahovati od nas :)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 16 mar 2011, 20:16

Biti ili ne biti,pitanje je sad

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 mar 2011, 20:43

**** mu i Gourcuff i Toulalan i Delgado i Kallstrom mater !

Pjanke - Učitelj za njih ! :twisted:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 16 mar 2011, 20:43

robovi88 je napisao/la:**** mu i Gourcuff i Toulalan i Delgado i Kallstrom mater !

Pjanke - Učitelj za njih ! :twisted:
Malo je reci učitelj.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 16 mar 2011, 21:00

dabogda izgubili ***** jbo mu gorcuff sve sta vidi u tom igracu nije mi jasno :evil: :x
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 mar 2011, 21:18

Onaj Gourcuff ko da ne jede ništa, pa lik nemože ubacit u sredinu šesnaesterca svaka mu lopta ide na prvu, ko da posti :x

PJANKE IN !

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 16 mar 2011, 21:33

Koja obrana Lorisa :o . Lyon je uvijek imao odlične golmane. Sječa li se ko ove legende... Gregory Coupet, čovjek koji je živio u sjeni barteza a po meni je bio bolji golman. Najbolja obrana koju sam ikad vidio:

[youtube][/youtube]
YNWA!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 16 mar 2011, 21:35

Pa ti Pjanića i dalje drži na klupi .... :@:@:@:@

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 mar 2011, 21:40

Lovrenu cu ja spomenik u sred Rozaja da dignem.

Jos ovo nista nije gotovo, samo se nadam da Lyon nece zabiti.

COMO NO TE VOY A QUERER, COMO NO TE VOY A QUERER, SI FUESTE CAMPEON DE EUROPA POR NOVENA VEZ
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 mar 2011, 21:43

Nail for Real je napisao/la:Lovrenu cu ja spomenik u sred Rozaja da dignem.

Jos ovo nista nije gotovo, samo se nadam da Lyon nece zabiti.

COMO NO TE VOY A QUERER, COMO NO TE VOY A QUERER, SI FUESTE CAMPEON DE EUROPA POR NOVENA VEZ
Wow zadivljen sam tvojim znanjem Španskog jezika

-.-'

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.