Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Sve su akcije isle preko Vede, jako je aktivan bio, maestralno odigrao utakmicu, ali jos ne mogu preboliti onu precku, da je ona usla, taj gol bi sigurno konkurisao za njemacki Tor des Monats (Gol mjeseca).
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Svi su nam u formi fala boguGoalgetter je napisao/la:Sve su akcije isle preko Vede, jako je aktivan bio, maestralno odigrao utakmicu, ali jos ne mogu preboliti onu precku, da je ona usla, taj gol bi sigurno konkurisao za njemacki Tor des Monats (Gol mjeseca).

Samo jos da Dzeko, ali meni Dzeko kakav god da je uvijek je u formi

Nego zna li iko kad ce karte bit pustene u prodaju ?
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- miralem444
- Kontakt:
odlican vedo jucer odlicannn....svi su nasi igraci bili na nivou pocevsi od ibisevica pa salihovica miske pjanic su isto odigrali odlicno...sve u svemu krecu opet sa svojim bezobrazlucima...
..samo naprijed zmajevi rumunija mora past.

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Vidi se i na highlightima vazdušna dominacija. Ja sam samo to pogledao i oduševljen sam. Prvo, ne pamtim kad sam vidio da Vedad onako lijevom ošuta iz vrlo teške situacije. Ne zna se je li bio jači ili precizniji šut, i golman je čudesnim refleksom i dugim noktima skinuo. Šut vrijedan gola, svakako. Uglavnom, nisam viđao da tako dobro šuta lijevom. A šta reći onda za šut desnom i onu prečku.
Ajne, klajne perverzion.
Uglavnom, iz priloženog se vidi dominacija i Vedad je stvarno golem peh što nije bar 3 zabio. Slično k'o neki dan kad se ispromašivao, a sve perfektno uradio svaki put. Sad je makar jedan dao, što je bilo i dosta za pobjedu. Samo da je ono uradio što sam vidio na skraćenom pregledu, jasno je da je odigrao strašnu partiju.
Samo neka nastavi ovako i apsolutno moraju stići odmah i doppelpackovi i hattrickovi. Nemoguć je peh. Nisam Weidenfellera u životu vidio da onako interveniše kao kod one ljevice. Sad će sve gluplje i gluplje da izgledaju mudraci iz Bilda. Već ih je sad poklopio rušenjem i dominacijom nad ubjedljivim šampionom države.

Uglavnom, iz priloženog se vidi dominacija i Vedad je stvarno golem peh što nije bar 3 zabio. Slično k'o neki dan kad se ispromašivao, a sve perfektno uradio svaki put. Sad je makar jedan dao, što je bilo i dosta za pobjedu. Samo da je ono uradio što sam vidio na skraćenom pregledu, jasno je da je odigrao strašnu partiju.
Samo neka nastavi ovako i apsolutno moraju stići odmah i doppelpackovi i hattrickovi. Nemoguć je peh. Nisam Weidenfellera u životu vidio da onako interveniše kao kod one ljevice. Sad će sve gluplje i gluplje da izgledaju mudraci iz Bilda. Već ih je sad poklopio rušenjem i dominacijom nad ubjedljivim šampionom države.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Principatus
- Kontakt:
Cuo sam kako komentator kaze, da je Weidenfeller golman sa najvise odbrana sto se tice statistike u Bundesligi.
Dakle ne cudi toliko, ali je bio stvarno dobar jucer, inace bi Vedo bar jedan vise zabio.
Mislim da je dobro, sto je poslije one utakmice u kojoj je bas imao peha, nastavio sa dobrom igrom. Sa vise samopouzdanja. Ali su ovaj put dolazile i bolje lopte sa strane. I ponovo je Beck taj koji je umjesan u golu Ibisevica.
Dakle on je taj koji cesto proigra na desnoj strani i ubaci loptu. A to znaci, da iz centra i sa ljeve strane mora vise doci. To su bili tada Obasi i Ba, i zato je zabijao kao na traci.
To isto mora Susic da uoci. Dakle ako budemo igrali sa 2 spica (zasad mislim da je mozda bolje igrati sa jednim, kako bi preuzeli igru protiv Rumuna u sredini terena), moraju dolaziti te lopte sa strane, dali Mujdza, Pjanic ili Lulic. Kao protiv Albanije. Ali isto vazi i za Dzekin ucinak, koji u MC ne dobiva te lopte sa strane na glavu. Uz to nam dolazi Misketov uspon u formi i fizickoj spremnosti. Jer je Miske (Pjanic isto) taj koji ce proturiti loptu kroz sredinu, lopte koje Dzeko, a i Ibisevic, koji je uvjek na ivici offside, mogu tako iskoristiti. Lopte koje izbace citavu defenzivu za 1 ili 2 sekunde. Kad jos vidim da je Lulic u goalgetter formi, onda sam optimistican pred Rumuniju, pored Mutua.
Dakle ne cudi toliko, ali je bio stvarno dobar jucer, inace bi Vedo bar jedan vise zabio.
Mislim da je dobro, sto je poslije one utakmice u kojoj je bas imao peha, nastavio sa dobrom igrom. Sa vise samopouzdanja. Ali su ovaj put dolazile i bolje lopte sa strane. I ponovo je Beck taj koji je umjesan u golu Ibisevica.
Dakle on je taj koji cesto proigra na desnoj strani i ubaci loptu. A to znaci, da iz centra i sa ljeve strane mora vise doci. To su bili tada Obasi i Ba, i zato je zabijao kao na traci.
To isto mora Susic da uoci. Dakle ako budemo igrali sa 2 spica (zasad mislim da je mozda bolje igrati sa jednim, kako bi preuzeli igru protiv Rumuna u sredini terena), moraju dolaziti te lopte sa strane, dali Mujdza, Pjanic ili Lulic. Kao protiv Albanije. Ali isto vazi i za Dzekin ucinak, koji u MC ne dobiva te lopte sa strane na glavu. Uz to nam dolazi Misketov uspon u formi i fizickoj spremnosti. Jer je Miske (Pjanic isto) taj koji ce proturiti loptu kroz sredinu, lopte koje Dzeko, a i Ibisevic, koji je uvjek na ivici offside, mogu tako iskoristiti. Lopte koje izbace citavu defenzivu za 1 ili 2 sekunde. Kad jos vidim da je Lulic u goalgetter formi, onda sam optimistican pred Rumuniju, pored Mutua.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Sto hvala ??'ne_znam_ko_sam je napisao/la:Cestitam i hvala ti!
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Još kao dječak sanjao je da će jednog dana postati profesionalni nogometaš i igrati u Bundesligi. I znate šta? San mu se ostvario. Uspio je. Kaže da se za ostvarenje cilja mora imati sreće, ali i malo talenta. Ipak, uvijek ističe kako je jedno sasvim sigurno – uspjeh i alkohol ne idu zajedno. Zato mladima poručuje kako trebaći ići vani i grati nogomet, družiti se sa prijateljima, zabavljati, jednostavno, uživati u životu. Razgovarali smo sa bh. reprezentativcem i napadačem Hoffenheima Vedadom Ibiševićem. O svemu, osim o sportu…
Na kojem jeziku najčešće opsujete kad vas nešto iznervira dok igrate utakmicu?
- Često sam toliko iznerviran da ni sam ne znam na kojem jeziku psujem..Najčešće to bude neki mix..
Da li biste se slikali za Playgirl?
- Ne, ja sam oženjen i ozbiljan čovjek – ovo mi je žena napisala
Supruga piše kolumne za jedan sedmični magazin. Imate li Vi takvih afiniteta?
- Nemam nekih afiniteta za pisanje, ali nikad se ne zna.
Koji je vaš omiljeni lik iz bajke?
- I u djetinjstvu mi je bilo teško povjerovati u postojanje tih likova. Ali, He-man mi je bio drag!
O čemu najčešće lažete?
- Ni o čemu!
Kad popijete Red Bull šta se dešava u Vašem organizmu?
- Poletim!
Zbog čega su Vas najčešće kritikovali roditelji dok ste bili tinejdžer?
- Zbog poderanih patika
Da možete biti superheroj, koga biste odabrali?
- Pa već spomenuti He-man;))
Čime ste zaveli suprugu?
- To ona mora da odgovori.
Nervira li Vas Chuck Norris?
- Užasno me nervira.
Šta biste rekli vanzemaljcu kad biste ga sreli?
- Rekao bih mu :“Đe si buraz“, jer ne bi me iznenadilo da je i on Bosanac.
al se ismija postenski lik je kralj 
Na kojem jeziku najčešće opsujete kad vas nešto iznervira dok igrate utakmicu?
- Često sam toliko iznerviran da ni sam ne znam na kojem jeziku psujem..Najčešće to bude neki mix..

Da li biste se slikali za Playgirl?
- Ne, ja sam oženjen i ozbiljan čovjek – ovo mi je žena napisala
Supruga piše kolumne za jedan sedmični magazin. Imate li Vi takvih afiniteta?
- Nemam nekih afiniteta za pisanje, ali nikad se ne zna.
Koji je vaš omiljeni lik iz bajke?
- I u djetinjstvu mi je bilo teško povjerovati u postojanje tih likova. Ali, He-man mi je bio drag!
O čemu najčešće lažete?
- Ni o čemu!
Kad popijete Red Bull šta se dešava u Vašem organizmu?
- Poletim!
Zbog čega su Vas najčešće kritikovali roditelji dok ste bili tinejdžer?
- Zbog poderanih patika
Da možete biti superheroj, koga biste odabrali?
- Pa već spomenuti He-man;))
Čime ste zaveli suprugu?
- To ona mora da odgovori.
Nervira li Vas Chuck Norris?
- Užasno me nervira.
Šta biste rekli vanzemaljcu kad biste ga sreli?
- Rekao bih mu :“Đe si buraz“, jer ne bi me iznenadilo da je i on Bosanac.

SLOBODA do groba .
drago mi je sto ga je krenulo protiv dortmunda... nadam se da ce biti raspolozen protiv rumunije a i protiv ostalih timova u bundesu.
BLUE NATION.
- Principatus
- Kontakt:
Tanner: "Die Mannschaft steht und fällt damit"
Dali ima ljepsi kompliment za Vedu i Seju?
Menadzer Tanner je izjavio za Rhein Neckar Zeitung:
"Igra Hoffenheima stoji ili pada sa ovom dvojicom vodecih igraca."
Isto tako se Tanneru nisu svidjele stalne kritike i pritisak na Ibisevica. Izgleda da u Hoffenheimu polako kontaju, kako napadacu trebaju lopte, da bi davao golove i odrzavao samopouzdanje.
http://www.1899aktuell.de/top-meldungen ... llt-damitq
Dali ima ljepsi kompliment za Vedu i Seju?
Menadzer Tanner je izjavio za Rhein Neckar Zeitung:
"Igra Hoffenheima stoji ili pada sa ovom dvojicom vodecih igraca."
Isto tako se Tanneru nisu svidjele stalne kritike i pritisak na Ibisevica. Izgleda da u Hoffenheimu polako kontaju, kako napadacu trebaju lopte, da bi davao golove i odrzavao samopouzdanje.

http://www.1899aktuell.de/top-meldungen ... llt-damitq
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ova Vedina partija nece ostati nezapazena. Jos ako nastavi ovako ocekujem transfer u bolji klub na kraju sezone.
- Principatus
- Kontakt:
Mene interesuje bas ko je bio taj bundesligaski klub, koji je Hoffenheimu ponudio 8 ili 9 milliona za Vedu.
Jer iako blizu 10 milliona nije toliko ogromna suma, ipak slabije ekipe iz Bundeslige to sebi ne mogu da priuste. Dakle negdje 8-9 ekipa teoretski ispadaju, jer bi im Vedo kostao kao skoro 1/5 momcadi.
Kad se tako teoretski racuna ostaju klubovi kojima su sastavi skuplji od TSG Hoffenheima a to su:
FC Bayern München, Borussia Dortmund, Bayer 04 Leverkusen, FC Schalke 04, Hamburger SV, VfL Wolfsburg, Werder Bremen.
Jer iako blizu 10 milliona nije toliko ogromna suma, ipak slabije ekipe iz Bundeslige to sebi ne mogu da priuste. Dakle negdje 8-9 ekipa teoretski ispadaju, jer bi im Vedo kostao kao skoro 1/5 momcadi.
Kad se tako teoretski racuna ostaju klubovi kojima su sastavi skuplji od TSG Hoffenheima a to su:
FC Bayern München, Borussia Dortmund, Bayer 04 Leverkusen, FC Schalke 04, Hamburger SV, VfL Wolfsburg, Werder Bremen.
Upali motorkuPrincipatus je napisao/la:Mene interesuje bas ko je bio taj bundesligaski klub, koji je Hoffenheimu ponudio 8 ili 9 milliona za Vedu.

Kloponja i BVB ko' kruh peceni.Bariossa ce valjda da utope u Rusiju za dva'est miliona.
Proslu sedmicu kao i jos par puta vedo se bas izivljavao na BVB.Da nije bilo vila,svasta bi bilo.
I jos kad dodas da ga je Kloponja bezbroj puta pohvalio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna Kloppo sta valja 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos da ga dogodine gledamo u Ligi Prvaka.
Ustvari ove godine.
Mislim da bi se svi slozili da je Vedo idealan za BvB, narocito ako Barrios dobije sut kartu.

Ustvari ove godine.

Mislim da bi se svi slozili da je Vedo idealan za BvB, narocito ako Barrios dobije sut kartu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Bremen, Dortmund i mozda Wolfsburg, za Hamburg neznam. Mislim da su to bili moguci kandidati.
Wolfsburg nece 300%.oni su vec ''osigurani''sa napadom za narednih par godina.Jos kad uzmes u obzir da im zvajtara uzdise nema od toga nista.
Bremen hm,mozda ubace u brzinu iduce godine.Ali za sada dosta toga ne stima u klubu.Nije bas Bremen ''obecana zemlja''za Bosancerose ali prave.
Cak HSV ima vise sansi od ove dvije nabrojane.
Ako bude prelazio u BL i neki klub 99% je BVB.Klopponjino se slusa.A cvikeras je vec u par navrata kazao sto ima reci o Vedi.
Bremen hm,mozda ubace u brzinu iduce godine.Ali za sada dosta toga ne stima u klubu.Nije bas Bremen ''obecana zemlja''za Bosancerose ali prave.
Cak HSV ima vise sansi od ove dvije nabrojane.
Ako bude prelazio u BL i neki klub 99% je BVB.Klopponjino se slusa.A cvikeras je vec u par navrata kazao sto ima reci o Vedi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zar se nije dovodio u kontekst sa Stuttgartom
Što se tiče Borussije, ne vjerujem da će Barros napustiti šampionsku ekipu da bi otišao u hladnu Rusiju, jer ne može se reći da u Dortmundu igra za buraniju. Reprezenaciji je dobro dokle god su Sejo i Vedo na okupu, a svakako im ništa ne nedostaje u Hoffenheimu(igraju jednu od najjačih liga na svijetu, godišnja plata je odlična...). Taman kad su ljudi rekli kako je Hoffenheim neambiciozna ekipa, oni iskeširaju 8 miliona za Babela. Dakle, ukoliko se odriješi kesa u ljetnom prelaznom roku, ne vidim razloga za napuštanjem ovog kluba.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Za Barriosa racunica je jasna.Gotova para sa duplo manjim taksama i porezom.Plus sto se Njemacki finasijeri ne mogu uporediti sa Ruskim tajkunima.
Sam je i BVB potvrdio da bi bila ludost odbiti 20 miliona eura tek tako.
Stutgart pod Labadijom ili Hoffa pod onim Pezzom isti klinac.Jos im cak bolje u Hoffi.izdasniji su,sto se plate tice.
Ako BVB utopi onog Rusima,Vedo ce vrlo vijerovatno biti na glavom spisku Kloppa.
Ipak ovaj menadjer Hoffenhaima poznaje mnogo duze situaciju kluba.I zna da bez Vede,pogotovo Salihovica taj klub vise nebi bio taj.Tu bi se mogao navesti i Beck.Ovi ostali se mogu ''preboliti''
Sam je i BVB potvrdio da bi bila ludost odbiti 20 miliona eura tek tako.
Stutgart pod Labadijom ili Hoffa pod onim Pezzom isti klinac.Jos im cak bolje u Hoffi.izdasniji su,sto se plate tice.
Ako BVB utopi onog Rusima,Vedo ce vrlo vijerovatno biti na glavom spisku Kloppa.
Ipak ovaj menadjer Hoffenhaima poznaje mnogo duze situaciju kluba.I zna da bez Vede,pogotovo Salihovica taj klub vise nebi bio taj.Tu bi se mogao navesti i Beck.Ovi ostali se mogu ''preboliti''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i ja mislim da je trebao u stutgart,,, kad je fredi bobic dosao tamo!!!! inace Fredi cijeni dosta Vedu i kad pogledate neke emisije to je ocigledno!!! ipak bi volio da ode u BVB jer onaj stil igre Vedi odgovara!!!!!!!Monolog je napisao/la:Zar se nije dovodio u kontekst sa StuttgartomŠto se tiče Borussije, ne vjerujem da će Barros napustiti šampionsku ekipu da bi otišao u hladnu Rusiju, jer ne može se reći da u Dortmundu igra za buraniju. Reprezenaciji je dobro dokle god su Sejo i Vedo na okupu, a svakako im ništa ne nedostaje u Hoffenheimu(igraju jednu od najjačih liga na svijetu, godišnja plata je odlična...). Taman kad su ljudi rekli kako je Hoffenheim neambiciozna ekipa, oni iskeširaju 8 miliona za Babela. Dakle, ukoliko se odriješi kesa u ljetnom prelaznom roku, ne vidim razloga za napuštanjem ovog kluba.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, izdzezveubrazil i 45 gostiju.