FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema to nikakve veze što nije presao cifru od 5 golova neki igraci sazriju kasnije u karijeri i on trenutno moze igrati za skoro svaki klub u Srbiji.
Dovesti ga obavezno i dati mu vremena da se prilagodi ne pljuvati odma.
Mada ovo su sve nagađanja.
Dovesti ga obavezno i dati mu vremena da se prilagodi ne pljuvati odma.
Mada ovo su sve nagađanja.
-
- Kontakt:
Nema mi nista mrze od tih termina radnim danom. Vise me to nervira nego kad igramo lose. Uvijek ide nervoza hocu li stici na utakmicu ili ne a mnoge sam i propustio zbog posla tako. Vjerovatno cu stici na vrijeme ali nije to to. Najbolje kad je nedjelja pa se malo ranije dodje s drustvom
-
- Kontakt:
18:00 petak je savršen termin.
-
- Kontakt:
Bilo bi savrsenije da je subota ili nedjelja. Savrsen je termin za one koji su besposleni i zaposlene koji rade do 17:00 a koji su blizu Koseva
-
- Kontakt:
A takvih nas je barem 80% tako da savršen termin ne moze se svima ugodit.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 17:02Bilo bi savrsenije da je subota ili nedjelja. Savrsen je termin za one koji su besposleni i zaposlene koji rade do 17:00 a koji su blizu Koseva
Vikend treba ostaviti za neke normalnije stvari i konkretan " odmor ".
-
- Kontakt:
Michaela Oyewusija iz Zalgirisa ganjati, savrsena zamjena Renanu, bas sam slao njegove videe neki dan
-
- Kontakt:
Prvi put cujem da neko voli da je utakmica radnim danom umjesto vikendom ali nebitno nista se mi tu ne pitamo
-
- Kontakt:
Hahaha..Ima nas garant mnogo samo nece da priznaju..Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 17:36Prvi put cujem da neko voli da je utakmica radnim danom umjesto vikendom ali nebitno nista se mi tu ne pitamo
Kad sam bio mlađi vikend se odrađivao i nije mi bilo zao, ovako ako se ponekad ode na gostovanje to ti je u startu " izgubljen " dan i ima tu još mnogo drugih razloga koje necu navesti..
S druge strane odradiš petak i ostaviš vikend za neke druge stvari pogotovo nakon radne sedmice.
A i dobro je da se pritisak prebaci na Borac u slucaju naše pobjede.
Samo što se provlace ko pacovi na gostovanjima.
6 milja opet posjeta barem se nadam.
U subotu je Dan drzavnosti, pa je logicno da ne mozemo igrati tada.
Dakle, ili petak ili nedjelja je bilo moguce.
Dakle, ili petak ili nedjelja je bilo moguce.
Mora se paziti na broj stranaca.kogmagie46 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 17:36Michaela Oyewusija iz Zalgirisa ganjati, savrsena zamjena Renanu, bas sam slao njegove videe neki dan
Malo off topic. Igra li ko od vas termine? Je li neko zainteresovan da nešto organizujemo?
Ilija je to ko od šale radio
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Renan protiv Zvijezde 09 prije mjesec i po.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hamza protiv komsinica
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 apr 2025, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nije završen, mada bi lično volio da dođe. Maltene domaći a jablana moraš imati u ekipi, dobio bi na prekidima.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 nov 2023, 19:05Pa kakve to mrtve veze ima i Merso je dosao sa 31 pa sta je uradio covjek
Vidic je odlican spic i nadam se da je zavrsen
Kako samo brzo zaboravljamo majku mu. Hajmo se kladiti da će neko u decembru ili u januru pitati da nam treba neko ko će konačno postići gol iz slobodnjaka.
Trenutno korisnika/ca: ebi46, perodeformero i 19 gostiju.